• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebeğim şehit oldu

canım ne diyebilirimki acını yüreğimde hissettim desem inanırmısın sana canı gönülden rabbime yalvararak dua ediyorum gözyaşlarımla...seninkinin yannda benim acım biliyorum denizde damla kalır bende 4 gün önce kürtaj oldum ve 8 senelik evliyim hamile kalamıyorum 3 kere kaldım hepside böyle düşükle sonuçlandı daha 1 aylıktı gebeliğim ki benim canım böyle yandıysa sen ne yapasın ki sabret canım sen sabret rabbimde sana acının büyüklüğünce sabırlar versin dualarım seninle....beni bir kardeşin arkadaşın olarak kabul edersen dualarım seninle hemde canı yürekten.....söylicek çok şey war ama dile gelmiyo sadece gözden akıyo.......

teşekkur ederım canım kapım her zaman acık,Allahım sanada tez vakıtte hayırlı uzun ömurlu evlatlar versiin

ben de bebeğimi kabettim ama kucağıma alamadan. yüzünü bile göremeden. sadece iki gün yaşadı. yani bir vardı bir yok oldu.11 gün oldu onu toprağa vereli. acısı bambaşka. ama senin acın benimkinden de başka..RABBİM sana daha da fazla sabırlar ihsan eylesin.acımızı unutturacak başka elem keder vermesin, yerine bebeklerimizin sevgisini tamamlayacak sağlıklı hayırlı evlatlar versin inş..selam ve dua ile...

amin canım seninde başın sağolsun,evlat acısının büyüğü küçüğü olmaz,sen ne hissedıyorsan bende onu hıssedıyorum,Allah sabırlar versin tüm annelere

canım Allah sabır versin sana..bende ağladım inan. çok zor bir durum. seni üzmezse hani bebeğini neden kaybettiğini yazmışsın ya.sanırım süt boğazına takılmış. yanlış anlamadıysam.ben de çok korktum tecrübesizim. ve böyle haberler çok duydum. napmak lazım. tavsiyen var mı...şimdi bende daha doğum yapmadan korku oluştu. sende diyeceksin belki noluyo hemen diye ..hassaslaştım bu dönemler iyice:43:

Son düzenleme:
Ateş düştüğü yeri yakarmış, her ne kadar gözlerim dolsa da sizi tam anlayamam, Allah peygamber sabrı versin. Üzülme desen olmaz, üzül desen hiç olmaz ama eminim annesinin üzgün oldugunu görmek istemezdi minik meleğimiz. :))

Bir nebze de olsa iyi misiniz diye sormustum ama demin paylaştıgınız Evlat Demek yazısından sonra ne kadar saçma bişe sordugumu anladım. :(

.

Son düzenleme:
Ateş düştüğü yeri yakarmış, her ne kadar gözlerim dolsa da sizi tam anlayamam, Allah peygamber sabrı versin. Üzülme desen olmaz, üzül desen hiç olmaz ama eminim annesinin üzgün oldugunu görmek istemezdi minik meleğimiz. :))

Bir nebze de olsa iyi misiniz diye sormustum ama demin paylaştıgınız Evlat Demek yazısından sonra ne kadar saçma bişe sordugumu anladım. :(

.

teşekkür ederim...her ne kadar iyi olsamda bazen dağılıyorum,elimde olmadan...

canim benim avatarindaki kizin galiba? ahh canim benim yatyigi yer nur olsun Allah sanada esinede sabirlar versin
yaa boyle arada msj yaziyorum ama sonra cok uzuluyorum acaba acinimi tazeliyorum diye yazarken biraz acini hafifletmek acina ortak olmak icin yaziyorum yazdiktan sonra seni uzdum kizini hatirlatim diye cok uzuluyorum

canim benim avatarindaki kizin galiba? ahh canim benim yatyigi yer nur olsun Allah sanada esinede sabirlar versin
yaa boyle arada msj yaziyorum ama sonra cok uzuluyorum acaba acinimi tazeliyorum diye yazarken biraz acini hafifletmek acina ortak olmak icin yaziyorum yazdiktan sonra seni uzdum kizini hatirlatim diye cok uzuluyorum

evet canım avatarımda ki kızım,çok canım yanıyo ama elden birşey gelmiyor acımla yaşamayı öğrendim...

hatırladığın için sağol,şuan şehır dısındayım kızımın mezarına gidemedim içim buruk bugun,galiba onu çok özledim...

evet canım avatarımda ki kızım,çok canım yanıyo ama elden birşey gelmiyor acımla yaşamayı öğrendim...

hatırladığın için sağol,şuan şehır dısındayım kızımın mezarına gidemedim içim buruk bugun,galiba onu çok özledim...
hatirlamak ne kelime herzaman aklimdasin bazen kendi profilimden senin bir msj yazip yazmadigini kontrol ediyorum belki birvyere mutlu oldugunu belirten bir msj yazarsin diye seni incitmemek icin bu sayfaya yazamiyorum aslinda soylemekistediklerim oluyor mesela kizin ne kadar cok sana benziyor Allah insallah en kisa zamanda kucagini tekrar doldurur hayirli saglikli uxun omurlu evlatlarin olur minik Su'yumda siz mutlu oldukca mutlu olur

hatirlamak ne kelime herzaman aklimdasin bazen kendi profilimden senin bir msj yazip yazmadigini kontrol ediyorum belki birvyere mutlu oldugunu belirten bir msj yazarsin diye seni incitmemek icin bu sayfaya yazamiyorum aslinda soylemekistediklerim oluyor mesela kizin ne kadar cok sana benziyor Allah insallah en kisa zamanda kucagini tekrar doldurur hayirli saglikli uxun omurlu evlatlarin olur minik Su'yumda siz mutlu oldukca mutlu olur

sağol canım ,yazdıkların benı mutlu etti,gözlerini bana benzetirler ,çoğunluk babasına benzediğini söylüyor:) eşimi görsen kopyası dersin:)

bir acı bukadar mı yakar yürekleri kavruldum resmen içim yandı Rabbim rüyandaki gibi erkek bebiş versin babası battaniyesine değil oğluşuna sarılıp kokusunu çeksin dağıldım acın bu kadarm büyük be bacım bu kadar mı yakıcı Rabbim sabır versin evlat hasretini iyi bilirim bizimde cocugumuz olmuyor eşim azosperm Rabbim kimseyi evlatsızlıkla imtahan etmesin zor çok zor da senin ki daha bi zor ne diyim dünyanın hiç bir sözü seni teselli etmez etmeye yetmez Rabbim öyle bir evlat versin ki size su kadar hatta ondan daha fazla sevdirsin yüreginizdeki yangını acıyı alsın Rabbim bir dahada kimseye bu acıları yasatmasın bizede hayırlı evlatlar nasip etsin evlatsızlık agır yük baskasının bebişine bakıp boyun bükmek zordur bilirim Rabbim yardımcınız olsun

gençlere ölümü hiç konduramıyor insan... hele de çocuklara, bebeklere :( konuyu baştan sona içim parçalanarak ağlayarak okudum. Çok güçlü bir insansın Suucuuuum, çok güçlü bir annesin. Allah inşallah en kısa zamanda yeni bir bebeğin olur da bu tarifsiz acıyı kalbindeki yerine yerleştirebilirsin, acın hafifler. Kuzun için dua okudum, bundan sonra hep okuyacağım ve senin için de dua edeceğim yeni bir meleğin olsun diye, bundan sonra böyle güçlü kalmaya devam et diye... Ve sahip olacağın o melek senin gibi bir annesi olduğu için şanslı olduğunu büyüyünce anlasın diye.
Böyle bir acıyla bile sağlam kalabilmeyi başardığın için, isyan etmediğin için, hayattan vazgeçmediğin için inancının sağlamlığına hayran kaldım. Umarım hak ettiğin mutluluğu tekrar elde edersin.
Allah sabır versin.
Öğlenden beri masamda ağladığım için işyerindeki insanlara açıklama yapmak zorunda kaldım, acını paylaşmayan üzülmeyen yok.
Tekrar sabırlar diliyorum. Güzel haberlerini bekliyoruz

sabah sabah çok ağladım allah sabır, dayanma gücü versin...başınız sağolsun...

ahhh bebeğim ahhh ne yazsam kiiii

acaba gerçekten yok musun,yada hıc benım olmadın mı,hayalmiydin annem,şaşkınım kollarım boş kaldı,bırkac gun once kucagımdaydın bel ağrıları çekerken suan yoksun annem göğsüm sızlıyor,doyuramadığım oburum şimdi sütlerin boşa akıyor,gercek mi birileri beni uyandırsın, daha bırkac gun once helva yıyordum sütüm artsın diye,şimdi gitsin diye çabalıyoruz bunlar gercek miiii,dünya ne biçimdir!

annem ev cok sessiz ,neden ağlamıyorsun bebeğim,neden sesin yokkk,annem senı çok sevıyorum dediğimde hep gülerdin akıllı kızım,Allahım sana 4 ay ömür bicmiş,kuş uykusuna yatıyor derlerdi senin için bu yüzden mi uyumak istemiyordun,annene doyamadığın terkedip gideceğin içinmiydi herşeyy,ahhh güzel gözlüm,hep anneni izlerdin,çok küçüktün ben seni anlayamadım,ama sen herşeyin farkındaydın,yavrummmm doyamadım sana annem,kokun gitmiyor odanı havalandırıyorum ama kokun çıkmıyor cennet kokulum,ışığı söndürüp kapıyı kapatıp çıkıyorum odan karanlık kalıyor annem,sen varken aydınlıktı sesinle yankılanıyordu bebeğim,ben seni nasıl unuturum...bu nasıl bir acı ciğerimi yaktın geçtin mmeleğim....uzun ömürlü ol diye adını SU koyduk annem ama kaderin önüne geçilmiyor,son giydiğin yeleğin üzeri kusmuklu şuan dolabımda kokun tüm kıyafetlerime yayıldı

Allah'ım seni ilk anneler günü haftasında aldı elimden,sen yanımda olacakken ben senin mezarına gittim...

yazacak çok şey var ama Allah'ıma isyan etmek istemiyorum

bebeğim buz gibi olmuş üşümüş,ısıtmak istedim ama bırakmadılar,seni son kez öpüp kokladığımda bana hiç ses çıkarmadın ya çok gücüme gitti annem...

annem bu evde sensiz uyuyacağım ilk gece ,Rabbim sabır ver,kimseyi evlatlarıyla sınama

Allah'ım bu acıyı verdin lütfen dindirr,beni bu ilaçlarla yaşatmaya mecbur bırakma,bebeğim senin yanında anne babasını hiç unutmasın,biz onu hiç unutmayacağız...

arkadaşlar sizleride üzdüysem hakkınızı helal edin,lütfen yalvarıyorum dua edin acım azalsın,

4 aylık bebeğim KEVSER SU kızım boğularak vefaat etti,lütfen nasıl oldu diye sormayın yazacak gücüm yok ,kızıma fatiha okursanız Allah rızası için sevinirim....

Kevser SU ya fatiha okudum annesi :( çok acı ALLAH sabırlar versin inşallah yakın zamanda yeni bir bebeğinizin haberini alırsınız...

Bende Fatiha okudum allah kabul etsin, aciniz hafiflesin insallah. Yakinda uzun ömürlü hayirli bebeginiz olsun insallah

a
ahhh bebeğim ahhh ne yazsam kiiii

acaba gerçekten yok musun,yada hıc benım olmadın mı,hayalmiydin annem,şaşkınım kollarım boş kaldı,bırkac gun once kucagımdaydın bel ağrıları çekerken suan yoksun annem göğsüm sızlıyor,doyuramadığım oburum şimdi sütlerin boşa akıyor,gercek mi birileri beni uyandırsın, daha bırkac gun once helva yıyordum sütüm artsın diye,şimdi gitsin diye çabalıyoruz bunlar gercek miiii,dünya ne biçimdir!

annem ev cok sessiz ,neden ağlamıyorsun bebeğim,neden sesin yokkk,annem senı çok sevıyorum dediğimde hep gülerdin akıllı kızım,Allahım sana 4 ay ömür bicmiş,kuş uykusuna yatıyor derlerdi senin için bu yüzden mi uyumak istemiyordun,annene doyamadığın terkedip gideceğin içinmiydi herşeyy,ahhh güzel gözlüm,hep anneni izlerdin,çok küçüktün ben seni anlayamadım,ama sen herşeyin farkındaydın,yavrummmm doyamadım sana annem,kokun gitmiyor odanı havalandırıyorum ama kokun çıkmıyor cennet kokulum,ışığı söndürüp kapıyı kapatıp çıkıyorum odan karanlık kalıyor annem,sen varken aydınlıktı sesinle yankılanıyordu bebeğim,ben seni nasıl unuturum...bu nasıl bir acı ciğerimi yaktın geçtin mmeleğim....uzun ömürlü ol diye adını SU koyduk annem ama kaderin önüne geçilmiyor,son giydiğin yeleğin üzeri kusmuklu şuan dolabımda kokun tüm kıyafetlerime yayıldı

Allah'ım seni ilk anneler günü haftasında aldı elimden,sen yanımda olacakken ben senin mezarına gittim...

yazacak çok şey var ama Allah'ıma isyan etmek istemiyorum

bebeğim buz gibi olmuş üşümüş,ısıtmak istedim ama bırakmadılar,seni son kez öpüp kokladığımda bana hiç ses çıkarmadın ya çok gücüme gitti annem...

annem bu evde sensiz uyuyacağım ilk gece ,Rabbim sabır ver,kimseyi evlatlarıyla sınama

Allah'ım bu acıyı verdin lütfen dindirr,beni bu ilaçlarla yaşatmaya mecbur bırakma,bebeğim senin yanında anne babasını hiç unutmasın,biz onu hiç unutmayacağız...

arkadaşlar sizleride üzdüysem hakkınızı helal edin,lütfen yalvarıyorum dua edin acım azalsın,

4 aylık bebeğim KEVSER SU kızım boğularak vefaat etti,lütfen nasıl oldu diye sormayın yazacak gücüm yok ,kızıma fatiha okursanız Allah rızası için sevinirim....

başın sağolsun çok üzüldüm bebeğin seni kevser havuzunda peygamberimizle beraber bekliycek inşallah....

başınız saolsun kardeşim rabbim tez zamanda dindirsin inşallah yüreğinizdeki acıyı. tüm kalbimle duacınızım rabbim kimseyi evlat acısıyla sınamasın ya rabbim:((

kardeşim inan ki okuyunca mahvoldum. ben de her gece kalkar kızımın yüzüne bakarım yaşıyor mu diye; sana bişey olursa ben ne yaparım diye. allah kimseyi evladıyla sınamasın gerçekten...

ama sana iyi bi haberim var. o melek ahirette seni ve babasını alacaaakkk sırat köprüsünü hoooppp diye geçiriverecek. allah onun hatırına seni ve babasını cennetle ödüllendirecek. şimdi çektiğin acılar isyan etmediğin sürece günahlarına kefaret olacak allahın izni ile....

Back