• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebeğim şehit oldu

yaşamayan bilemez,allah bildirmesin..hayatta ne zaman ne olacağımız ne yaşayacağımız belli değil.bir saniyede herşey değişebilir..allahım sabır versin..

teşekkür ederim,allahım sana da en kısa ve hayırlı zamanda güzel bir bebiş versin..

evet 1 saat sonra ne olacağımız hiç belli değil,gündüz Allahıma şükür etmiştim herşey dört dörtlük mutluyum huzurluyum Rabbim diye,ama akşamına hayatımın en büyük acısını yaşadım...
sonra kaderimiz böyleymiş dedim,Allahım daha çok sevmiş yavrumu şuan yanında ne mutlu bizlere evladım için gözüm arkamda değil en güzel yerlerde...

inşallah ona benzeyen kardeşleri gelir:)

Öksüz ilk geçem yazmışsınız ama soluğu internette almışsiniz. Biraz tuhaf geldi ben olsaydım sanırım hayattan kopardım...

ben bu konuyu okuduktan sonra konu sahibine başsağlığı bile dileyemedim üzüntüden.yaptığınız gerçekten hiç hoş değil!!!

evet 1 saat sonra ne olacağımız hiç belli değil,gündüz Allahıma şükür etmiştim herşey dört dörtlük mutluyum huzurluyum Rabbim diye,ama akşamına hayatımın en büyük acısını yaşadım...
sonra kaderimiz böyleymiş dedim,Allahım daha çok sevmiş yavrumu şuan yanında ne mutlu bizlere evladım için gözüm arkamda değil en güzel yerlerde...

inşallah ona benzeyen kardeşleri gelir:)

canım ya Allahtan hayırlısı ya..üzme kendini tekrar olur baska cocugun varmıydı

konu sahibi arkadaşım,ALLAH sana sabır versin umarım tez zamanda tekrar bebek sahibi olursun.acını anlamam mümkün değil çünkü ben çocuk sahibi bile olamadım.3 yıldır bunun için mücadele ediyorum.bebek sahibi olamamk bile çok çok acıyken bebeğini kaybetmenin acısı tarif bile edilemez diye düşünüyorum.RABBİM başka acı yaşatmasın.seni cennette bekleyen bir meleğin var bunu unutma.sevgiyle...

konu sahibi arkadaşım,ALLAH sana sabır versin umarım tez zamanda tekrar bebek sahibi olursun.acını anlamam mümkün değil çünkü ben çocuk sahibi bile olamadım.3 yıldır bunun için mücadele ediyorum.bebek sahibi olamamk bile çok çok acıyken bebeğini kaybetmenin acısı tarif bile edilemez diye düşünüyorum.RABBİM başka acı yaşatmasın.seni cennette bekleyen bir meleğin var bunu unutma.sevgiyle...

teşekkür ederim canım,iyi dileklerin için...tek tesellim ebedi alemde birlikte olmak..sende dua et inşallah evlatların olur,çok güzel duygu gercekten...

Görüyorumki insanlar artık çok kötü kalpli ve fesat..yapılan yorumlara yazık..
böyle bir acıya baş sağlığı dilemek yerine konu sahıbının ınternete girmesine laf söylüyorsunuz..
CANIM ALLAH SANA SABIR VERSİN..ALLAH RAHMET EYLESİN..
İNŞALLAH ACISINI HAFİFLETİCEK BİR BEBEĞİN OLUR..:emir_bebek:
SÖYLENENLERE CEVAP VERME BİLE BENCE ALLAH GONLUNE GORE VERSIN:16:

kelimelerin bittiği yerdeyim:(
konu başlığını okuduğumda bir irkildim önce..konuyu okuyunca gözlerimde yaş içimde tarif edilmez bir acı vardı..bende yeni anne olmuş biriyim..anneliğin tarif edilemez duygusunu sonuna kadar yaşıyorum...çok zor bir hamilelik süreci ve doğumumda çok zor geçmiş biri olarak ben bu acıyı hissedebiliyorum...hergün çocuğumu kaybetme duygu hissinden hastenelik olmuştum sağlığımı kaybetmiştim...zorlu bir doğum sonrası günlerce hastanede kaldım.o sürede çocuğumu benden alıcaklar diye yatağını hiç bırakmadığımı biliyoruem..günlerce uykusuz bebeğimin başında durduğum içim doktorum kafayı yiyebileceğimi bile söylemişti..şimdi ben bunları düşünürken senin yazdıklarını okuyunca nekadar bencil olduğumun farkına varıyorum:( yazdıkların içime okadar işlediki içimi okadar acıttıki senin acının tarifini düşünemiyorum bile....Rabbim sana bu acıyı verirken biryandanda öyle güçlü sağlam bir kadın yapmışki kendini bukadar naif ve güzel anlatabilmişsin...güzel anne bilki seni tanımasam bile çok seviyorum:) kızımla yaşadıklarımızdanmı bilemiyorum aramızda çok güçlü bir bağ var.ağladığımda üzüldüümde o anlar vede başlar ağlamaya...bu satırları sana yazarken gece uykusu çok derin olan kızım uyandı ve bana bakarak içli içli ağlamaya başladı:( seni onun yerine senin adına bağrıma basarak öptüm öptüm öptümmmmm.umarım sende o güzel anneliğine en kısa sürede kavuşacaksın :) cennette kavuşmak üzere yol alan güzel melek suyun sana meleklerini tekrardan gönderecek :) güzel annemmmm dualarım seninle...sağlıcakla kal

Arkadaşlar eğri oturup doğru düşünelim lütfen.Gamze hanım,dünya üzerinde yaşanabilecek en büyük acıyı yaşamış olması nedeniyle buradada gerçek hayatındada istediğini istediği şekilde söylemekte serbesttir benim neznimde.Sorulacak çok soru var ama acısına saygımız nedeniyle hiçbirimiz bu soru işaretlerini dile getirmedi ve herkes elinden geldiğince ona destek olmaya çalıştı.Eminimki bu arkadaşımızla aynı yargılamayla yaklaşıp bunu yazamayan çok insan olmuştur,kendisi bunu dile getirdiği için bu şekilde davranılmasını haketmediğine inananıyorum.Lütfen tahammülünüzü kimseden esirgemeyin.

Onsuz ilk geçem yazmışsınız ama soluğu internette almışsiniz. Biraz tuhaf geldi ben olsaydım sanırım hayattan kopardım...
ne kadar acımasızsın sanki bu lafları bu anneye değil bana söyledin içim yandı
sen okuduklarını anlamıyorsun yada yüzeysel okuyup basitce yorum yapıyorsun...bebeğimsiz evimde geçen ilk gecem yazdım...
ben bebeğimi kaybettikten sonra haftalarca evime giremedim kayınvalidemde kaldım,bebğimsiz o eve ilk girişimdede cok kötü oldum...tüm eşyaları ortadaydı..
siz o gün benim neler çektiğimi nereden bilebilirsiniz ki...bebeğimin hastanede ölüsünü(bu cümleyi yazarken bile ciğerlerim kopuyor) bırakıp kayınvalidemlere gittiğimizde ben sürekli saate bakıyordum 2 saate bir karnını doyurmalıydım ,oysa ki bebeğim hayatta değil di...göğüslerim taş olmuştu sütlerim akıyordu hastanede sağdılar ve benim sütümü bebeğimin rızkını alıp döktüler,yalvardım vermediler oysa ki ben yavrumun mezarına dökecektim ,gözlerim sürekli kapalı insanlara yalvarıyordum.... o günleri 3 aydan sonra takrar hatırlattın..yani dediğin gibi netin başında değildim..
hem siz nereden bilebilirsiniz ki ben bunları buraya yazarken benım en kıymetlimin eşyalarını evden birilerinin toplayıp götürmesi ne kadar iç acıtıcı bir durum ben tüm eşyalarını özenle aldığım evımın baş köşesine koyduğum herşeyi topladılar benden izinsiz!daha hiçbirini eskitemeden yatağında birkez yatamadan hayallerimin hepsi yarıda kaldı...

ve benım hakkımda tek bir kişi böyle düşünüyorsa lütfen bu konuyu silin ...konumun silinmesini istiyorum!!!
ben bebeğimi en kıymetlimi böyle şeylere dahil etmek istemiyorum..

ben onu birkez görebilmek için canımı bile veririm...

yazımı okuyan herkes gözyaşı döktü ağladı sizin ise aklınıza başka şeyler geldi...sizde bir yürek olduğuna inanmıyorum...

teşekkür ederim...arkadaş okuduğunu anlamayan birisi..hangi anne baba evladını kaybettikten hemen sonrasına internetin başına oturur bunu düşünmek bile öyle saçma ve cahilce ki..hem eşime hem bana 2şer tane sakinleştirici yaptılar zorla haberi vermeden önce...bırak nete girmeyi ağzıma lokma koymadım bebeğimde aç diye..arkadaşın olaylara bakış açısı çok basit...

yazıklar olsun ya bana tekrar o günleri hatırlattın..

sen deli misin hanngi anne evladını morkta bırakıp bilgisayar başına oturur,yazdıklarını kaale almıcam,bu kadar büyük konuşuyorsun Allah büyük...

evet canım haklısın,daha yenı kendıme gelmeye başladım,dr.lar bile anımı unutturmak için beni günlerce uyuşturdular ortalarda saf gibi dolaşıyordum,tek yapmak istediğim şey kimsesiz uzun ve bitmeyen bir yolda yürümekti...içimden hep yürümek geliyordu...ben acımı yaşamak ve yüzeşmek için ilaçlarımı bıraktım,benım için öyle zordu ki...ve bunu başardım..
Allahım kimseye yaşatmasın gercekten tarifi anlatılamayan bir acı...
sende sağlıcakla bebeğini kucağına alman dileğiyle...Allahım uzun ömürler ve sağlıklar versin...

lütfen kendini anlatmaya çalışma 8 aylık yavrum var ilk günlerde duymuştum hıçkıra hıçkıra agladım öyleki merak ettim hamile olabileceğin ihtimalinden bahsetmiştin olaki yeni bir evlat belki yüzünü güldürür diye merak ettim seni arkadaşım.hala aglıyorum yazdıklarını okuyunca lütfen kendini yorma. seni anne olan anlar ..acını yüreğimde hissediyorum sadece sabır diliyorum Rabbim büyük inşallah kucağın dolar yakında.çok üzgünüm keşke elimizden bişey gelse nolursun dua et bizlerede.senin duan kabul olur arkadaşım Allah YAR ve YARDIMCIN olsun

kelimelerin bittiği yerdeyim:(
konu başlığını okuduğumda bir irkildim önce..konuyu okuyunca gözlerimde yaş içimde tarif edilmez bir acı vardı..bende yeni anne olmuş biriyim..anneliğin tarif edilemez duygusunu sonuna kadar yaşıyorum...çok zor bir hamilelik süreci ve doğumumda çok zor geçmiş biri olarak ben bu acıyı hissedebiliyorum...hergün çocuğumu kaybetme duygu hissinden hastenelik olmuştum sağlığımı kaybetmiştim...zorlu bir doğum sonrası günlerce hastanede kaldım.o sürede çocuğumu benden alıcaklar diye yatağını hiç bırakmadığımı biliyoruem..günlerce uykusuz bebeğimin başında durduğum içim doktorum kafayı yiyebileceğimi bile söylemişti..şimdi ben bunları düşünürken senin yazdıklarını okuyunca nekadar bencil olduğumun farkına varıyorum:( yazdıkların içime okadar işlediki içimi okadar acıttıki senin acının tarifini düşünemiyorum bile....Rabbim sana bu acıyı verirken biryandanda öyle güçlü sağlam bir kadın yapmışki kendini bukadar naif ve güzel anlatabilmişsin...güzel anne bilki seni tanımasam bile çok seviyorum:) kızımla yaşadıklarımızdanmı bilemiyorum aramızda çok güçlü bir bağ var.ağladığımda üzüldüümde o anlar vede başlar ağlamaya...bu satırları sana yazarken gece uykusu çok derin olan kızım uyandı ve bana bakarak içli içli ağlamaya başladı:( seni onun yerine senin adına bağrıma basarak öptüm öptüm öptümmmmm.umarım sende o güzel anneliğine en kısa sürede kavuşacaksın :) cennette kavuşmak üzere yol alan güzel melek suyun sana meleklerini tekrardan gönderecek :) güzel annemmmm dualarım seninle...sağlıcakla kal

çok teşekkür ederim,evladını sağlıcakla büyütmen dileğimle sabah ezanı vakti dua ediyorum senin için

missvikvik haklısın canım ben cevap verdikce birileri kendini insan yerine koyuyor en büyük yargı yukarısı!!! Allah kalbimizide biliyor acımızın büyüklüğünüde Rabbim büyük düşmez kalkmaz bir Allah,derdi veren dermanınıda verir...mükafatımız güzel olur inşallah yavrum cennetten bize gülücükler yolluyor ve ben bunu annesi olarak hissediyorum...Allah tüm anneleri evlatlarından ayırmasın tahtınıda bahtınıda güzel eylesin...

gunaydin gecen gece son sayfalari okudum cok uzuldum benim yazmak istediklerimi sizler yazmissiniz
anne olmamis anneligin ne oldugunu bilmeyen bazi insanlar malesef insaiginda ne oldugunu ogrenememisler ki boyle acimasiz ve saygisiz bombos yorumlar yapmislar cooook uzuldum
sana kac kere daha sabir diledim bilmiyorum ama elimden gelen bir tek sanir dilemek acini gercek anlamda icimde hissediyorum basima dun gece sahurda yine geldin aklima hep sabir dileyim dua okudum
gencecik yasinda acilarin en buyugunu dayanilmaz bir aci yasadin bazen hayat boyle acimasiz davraniyor insanlara ama bir yandan da zaman ilac oluyor, insallah sana da biraz olsun ilac olabilmistir biraz olsun bu aciyla yasamaya alisabilmissindir veeee insallah en kisa zaman da kucagin yeniden dolar Allah'im saglikli hayirli uzun omurlu evlatlar nasip eder ve insallah Rabbim bir daha ayni aciyi yasatmaz bu tertemiz gencecik kalbi bir daha ayni acilarla daglamaz
Allah sabir versin kendine coook iyi bak

Gamze hanım ara ara gelip bakıyorum sayfnıza.. her seferinde ins hamiledir diyorum.. en kısa zamanda ıns guzel haberlerinizi okuruz buradan sevgilerle...

Ağlamaktan helak oldum yaşadığın acıyı tahmin bile edemem, 1 buçuk aylık kızım var, gece ayni odadayiz ama gunduz uyuyunca birakiyorum odasina isime bakiyorum sonra , simdi hemen odasına gittim artık asla yalnız bırakamam ise başlıcam 9 aylıkken falan nasil giderim diye düşündüm şimdi ... Aslında bu kader , 5 dk arkanı donersin yine olur olacagi varsa, ama insan anne olunca boyle çok etkileniyor, gözlerim şişti Ağlamaktan

dualarım seninle Rabbim sabır versin cennette kavuştursun meleğinle, o seni kapıda bekliyor olacak annesinin mis kokulusu, o çok mutludur merak etme Rabb'inin yanında şimdi o günahsız...

gunaydin gecen gece son sayfalari okudum cok uzuldum benim yazmak istediklerimi sizler yazmissiniz
anne olmamis anneligin ne oldugunu bilmeyen bazi insanlar malesef insaiginda ne oldugunu ogrenememisler ki boyle acimasiz ve saygisiz bombos yorumlar yapmislar cooook uzuldum
sana kac kere daha sabir diledim bilmiyorum ama elimden gelen bir tek sanir dilemek acini gercek anlamda icimde hissediyorum basima dun gece sahurda yine geldin aklima hep sabir dileyim dua okudum
gencecik yasinda acilarin en buyugunu dayanilmaz bir aci yasadin bazen hayat boyle acimasiz davraniyor insanlara ama bir yandan da zaman ilac oluyor, insallah sana da biraz olsun ilac olabilmistir biraz olsun bu aciyla yasamaya alisabilmissindir veeee insallah en kisa zaman da kucagin yeniden dolar Allah'im saglikli hayirli uzun omurlu evlatlar nasip eder ve insallah Rabbim bir daha ayni aciyi yasatmaz bu tertemiz gencecik kalbi bir daha ayni acilarla daglamaz
Allah sabir versin kendine coook iyi bak

teşekkür ederim canım,uzaktan evlat acısı ceken anneleri gördükce üzülür ağlardım Allahım sabır ver diye yalvarırdım,hatta hamileyken vanda olan depremde bir öğretmen aranıyordu kimisi aklını yitirdi ortalıklarda dolaşıyor diyordu,kimisi öldü diyordu,fakat enkazın altında çıkmamıştı,ailesi perişan olmuştu,günlerce ağladım Allahım yalvarıyorum karnımda ki bebeğin hatırına bulunsun diye günlerce dua etmiştim,bu kadar üzülmeme rağmen başıma gelince anladım ki bambaşka bir acıymış tarif edemiyorum acımı,bazen diyorum Allahım ben artık taşıyamıyorum o gün birşey oluyor gece rüyamda görüyorum Allahım evladıma doydum doydum diye uyanıyorum özlemi azalmış oluyor rüyalarımda sevmek bile yetiyor,yani diyeceğim o ki Allah sabrını veriyor....

ınanır mısın şuan sana sıkı sıkı sarılmak ıstıyorum :50:
çocuğum yok benım, ama ılıklerıme kadar senın acını hıssettım.. tarıfı yok bunun

başın sağolsun güzel melek annesı
ınşallah en kısa zamanda tekrar evlat sahıbı olursun

Ağlamaktan helak oldum yaşadığın acıyı tahmin bile edemem, 1 buçuk aylık kızım var, gece ayni odadayiz ama gunduz uyuyunca birakiyorum odasina isime bakiyorum sonra , simdi hemen odasına gittim artık asla yalnız bırakamam ise başlıcam 9 aylıkken falan nasil giderim diye düşündüm şimdi ... Aslında bu kader , 5 dk arkanı donersin yine olur olacagi varsa, ama insan anne olunca boyle çok etkileniyor, gözlerim şişti Ağlamaktan

dualarım seninle Rabbim sabır versin cennette kavuştursun meleğinle, o seni kapıda bekliyor olacak annesinin mis kokulusu, o çok mutludur merak etme Rabb'inin yanında şimdi o günahsız...

Allah bebeğinize uzun ömürler versin,her anın tadını çıkarın giden günler geri gelmiyor...
inşallah bizde ebedi alemde kavuşuruz meleğimle,günahsız bebeğim cennetin 1. kapısında olacak bunları düşünmek beni mutlu ediyor..
iyi dileklerin için teşekkür ederim canım...

ınanır mısın şuan sana sıkı sıkı sarılmak ıstıyorum :50:
çocuğum yok benım, ama ılıklerıme kadar senın acını hıssettım.. tarıfı yok bunun

başın sağolsun güzel melek annesı
ınşallah en kısa zamanda tekrar evlat sahıbı olursun

teşekkür ederim canım,kalbi olan hissediyor acımı napalım kader böyleymiş,misafir olarak gelmiş...

Hamile misiniz ?? Umarım acınızı hafifletecek bir bebeğiniz olur.. İlk defa KK'da bir konuda hüngür hüngür ağladım..
Resmınızdeki Su mu ? çok tatlı, şu an kesinlikle meleklerle oyun oynuyordur cennette..
Öncelikle çok güçlüsünüz takdir ettim.. Allah'ın verdiğine isyan etmek yerıne onun verdiğine razı oluyorsunuz... Bu çok zor bişey ama siz başarmışsınız..
Bu zor günlerde geçecek...

Back