bebeğim şehit oldu

Sizde herkesin düşüncesine hissetiklerine saygı duyun lütfen.Yeni bir hayata başladınız,artık seçilmiş biri olduğunuzu hissederek hiçbirşeye şaşırmayın,herşeyi zaten olacağını biliyormuşçasına olgunlukla karşılayın.Aynı olaylar yaşanmadıkça aynı hisler ortaya çıkmaz.Nekadar şanslıki sizin gibi hissedemiyor sizin gibi düşünemiyor bunu aklınıza getirip bile gülümseyin.Bugüne kadar ilk negatif yorum yapıldı geç bile kalındı farkındasın değilmi?İnsanlarımız birbirine tahammülsüz,anlayışsız,bencil...Siz başkaları gibi olmayın,acınızada leke sürdürmeyin Daha öncede söylemiştim herşeyin bir sebebi var!!!Sınavlara nasıl çalıştığınız veya nasıl çözdüğünüz değil sonuçta başarılı olup olamadığınız herzaman baki kalan.Bize öğretilen geleneksel zorunluluklara uymak zorunda değilsiniz asla,hiçbirimiz değiliz.En küçük örnek babamı kaybettikten sonra annem saçlarını boyatmadı çevreden dolayı ve kimse ona madalya vermedi veya farketmedi bile,ama başka bir arkadaşı eşini kaybettikten sonra saçını kırmızı kızıla anında boyattığı içinde kimse onu tenkit etmedi,umursamadı bile bence...''Ölüm Acısını Yaşama Teknikleri'' adlı bir kitap varsa hepimiz alalım harfiyen uygulayalım.

Sakin ol canım. Senin acılarını herkes çok iyi biliyor yüreğinde hissediyor. Ama arada bilmediğinden yada okuduğunu iyi okumadığından böyle absürt yazılmaması gereken şeyleri yazanlar çıkabiliyor. Üzülme sen boşver. Allah biliyor senin yaşadıklarını.

Son düzenleme:

benım konuma negatif yorum yapılması gereken zaten ortada bir durum yok...o anlamadan yazmış, benım kızdığım nokta böyle birşeyi düşünmesi ve bana kondurması daha doğrusu hiçbir anne yapmaz...
hangi anne bebeğini morkta bırakıp internetin başına oturur ya ............

Rabbim herşeye şahit...bizim neler çektiğimizde biliyor...Allah büyük...

Canimm benimmmm icim agridi kalbim acidi yasadiklarini okurrken kimin ne dedigi ne dusundugu hicbirseyin onemi yokkkk
sadece sunu paylasmak istedim tum yazdiklarinizi okuduktan sonra yuce rabbim bu aciyi unutturacak yada dinmesine yardimci olacak yeni muyluluklari yeni bebisleri nasip etsin insallah size
ve hayirli zamanda hayirli bebekleri nasip etsin ve hepsnin omru uzun sansi bahti acik tahti guclu olsun insalahhhhhhhhhhhh demek geldi icimden
sevgiyle ve gozu yazslu opuyorum sizi
allaha emanet olun
meleginiz huzurlu merak etmeyin sadece kader bu her sevdigi kulu farkli bir aciyla sinarmis yaradan sizide sinamis siz pes etmeyin isyan etmeyin ki etmemissinizzz insallah cok guzel mutlu bir yasam sizi beklyor ve cennettede suyunuz herdaim hazir ne mutlu size
allaha emanet yeni yasamla yeni bebeklerle insallah

Ben ilk günden bahsediyorum ilk gün ! Benim elim bile varmaz o bilgisayarı acmaya.

Ben yanlış anlamıştım kusura bakmayın Allah yardımcınız olsun

Yazıklar olsun bana o günleri tekrar hatırlattın demişsiniz zaten kendiniz hatırlamak için buraya girmişsiniz. Neyse sanki psikolojik durumunz farklı. Tekrar Allah yardımcınız olsun

Onsuz ilk geçem yazmışsınız ama soluğu internette almışsiniz. Biraz tuhaf geldi ben olsaydım sanırım hayattan kopardım...

sen hiç bebeğini kaybettin mi??nasıl bir cümle bu??bu kızın yaşadıklarına ne kadar tanık oldun??allah vicdan versin ne diyeyim....

Son düzenleme:
sen hiç bebeğini kaybettin mi??nasıl bir cümle bu??bu kızın yaşadıklarına ne kadar tanık oldun??allah vicdan versin ne diyeyim....

kimse kınadığı birşeyi başına gelmeden ölmezmiş,ben Allaha havale ediyorum,ki düşündüğü gibide olmadı,ben ayakta duramıyordum 3 tane uyuşturucu hapım vardı bu beni internetin başına oturmakla suçluyor,anlamadan yargılıyor işte...

Yazıklar olsun bana o günleri tekrar hatırlattın demişsiniz zaten kendiniz hatırlamak için buraya girmişsiniz. Neyse sanki psikolojik durumunz farklı. Tekrar Allah yardımcınız olsun

insanların acıısyla nasıl bu kadar alay edercesine konuşursun,benım ilk günlerim ve son günlerimde ki yazdığım mesajları okusaydın ne kadar toparlanmış olduğumu görürdün...

amin canım teşekkür ederim,Rabbim sizede güzel dileklerinizin karşılığını versin...

Ben ilk günden bahsediyorum ilk gün ! Benim elim bile varmaz o bilgisayarı acmaya.

Ben yanlış anlamıştım kusura bakmayın Allah yardımcınız olsun

arkadaşımız burada acısını paylaşıyor ve sen olayın neresindesin!!!! o kadar uzun ve acılı bir yazıdan bunu mu çıkardın? hiç bir kişinin aklına bu büyük acının üstüne internet gelmez..kaldı ki durum böyle bile olsa yani suyun cennete gittiği gün bile girmiş olsa nete,bu sizi ne kadar ilgilendirir?bunu yargılamak size mi kalmış?? (bu topik diğer topikler gibi sevgili aşk meşk davalarının konuşulduğu saçmalandığı bir topik değil ki tuhaf gelsin!!)veya o insanı kendinden alan yazıya senin yazdıkların mı yazılır??söylenir mi acılı bir anneye böyle düşünsen bile?? psikolojik durumunuz farklı demişsiniz,allah o psikolojiyi yaşamayı kimseye nasip etmesin..

duygularıma tercüman olduğun için teşekkür ederim,arkadaş laf olsun diye yazmış,sivrilmek istemiş,ama yanlış bir konuda,ortada bir ölüm var....

duygularıma tercüman olduğun için teşekkür ederim,arkadaş laf olsun diye yazmış,sivrilmek istemiş,ama yanlış bir konuda,ortada bir ölüm var....

malesef herkes aynı düşüncede olamayabiliyor,canını sıkma...sen daha iyisindir umarım..her geçen gün bir arpa boyu yol bile katetsen başarmışsın demektir.. Allahım sana güç versin...

malesef herkes aynı düşüncede olamayabiliyor,canını sıkma...sen daha iyisindir umarım..her geçen gün bir arpa boyu yol bile katetsen başarmışsın demektir.. Allahım sana güç versin...

evet canım haklısın,daha yenı kendıme gelmeye başladım,dr.lar bile anımı unutturmak için beni günlerce uyuşturdular ortalarda saf gibi dolaşıyordum,tek yapmak istediğim şey kimsesiz uzun ve bitmeyen bir yolda yürümekti...içimden hep yürümek geliyordu...ben acımı yaşamak ve yüzeşmek için ilaçlarımı bıraktım,benım için öyle zordu ki...ve bunu başardım..
Allahım kimseye yaşatmasın gercekten tarifi anlatılamayan bir acı...
sende sağlıcakla bebeğini kucağına alman dileğiyle...Allahım uzun ömürler ve sağlıklar versin...

yaşamayan bilemez,allah bildirmesin..hayatta ne zaman ne olacağımız ne yaşayacağımız belli değil.bir saniyede herşey değişebilir..allahım sabır versin..

teşekkür ederim,allahım sana da en kısa ve hayırlı zamanda güzel bir bebiş versin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…