• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebeğim şehit oldu

çok ağlattın beni rabbim sabır versin ahirette seninle olsun inşallah
fatihayı okudum hemen allah verdi allah aldı canım sabrını koru mükafatı eminim büyük olucak
dilerim uzun ömürlü yavruların olur çok zor ama elden ne gelir
ama düşününce bile kötü oluyo insan rabbim peygamber sabrı versin

çok ağlattın beni rabbim sabır versin ahirette seninle olsun inşallah
fatihayı okudum hemen allah verdi allah aldı canım sabrını koru mükafatı eminim büyük olucak
dilerim uzun ömürlü yavruların olur çok zor ama elden ne gelir
ama düşününce bile kötü oluyo insan rabbim peygamber sabrı versin

teşekkür ederim canım,amacım sizleride üzmek değildi,bi anlık acımla ağzımdan dökülen cümleler oldu,inşallah Allahım bunun mükafaatını kardeşleriyle verir,öyle cok özledim ki ama elden gelen birsey yok bebeğimle ahirette kavuşacağım hayaliyle yaşamak bile güzel...

başın sağolsun arkadaşım rabbim sana cok buyuk sabır versin dayanması cok zor bır acı okurken bıle dayanamadım ben :14: :14: :14:
Rabbim tez zamanda sağlıklı evlatlar nasip eylesin sana inş..

sucuuummm nasılsın canım benim inşallah toparlanmışsındır :) inşallah iyisindir.

bize ne zaman müjdeli haberler vericeksin inşallah???

sucuuummm nasılsın canım benim inşallah toparlanmışsındır :) inşallah iyisindir.

bize ne zaman müjdeli haberler vericeksin inşallah???

teşekkür ederim canım cok daha iyiyim artık psıkıyatrı ilaçlarımı kullanmıyorum,herşey yenı bebişler için ..doktorlarım kızsada ben bu yola sizlerin desteği ile başkoydum:) inşallah olsa hemen paylaşıcam :)dua edin...

canım başın sağolsun söyleyecek bişey bulamıyorum rabbim tez zmaanda yeniden anne olmayı nasip eder inşallah dualarım seninle mubarek günlerin yüzü suyu hürmetine .

teşekkür ederim canım cok daha iyiyim artık psıkıyatrı ilaçlarımı kullanmıyorum,herşey yenı bebişler için ..doktorlarım kızsada ben bu yola sizlerin desteği ile başkoydum:) inşallah olsa hemen paylaşıcam :)dua edin...

çok sevindim dualarım seninle canım .rabbimden dileğim herşey gönlünce olur.umarım çifter çifter olur :):):) evde kahkahalar havada uçuşur.maşallah bizim şayet öyle :):)

çok sevindim dualarım seninle canım .rabbimden dileğim herşey gönlünce olur.umarım çifter çifter olur :):):) evde kahkahalar havada uçuşur.maşallah bizim şayet öyle :):)

maaşallah canım,ayy istemem mi ikiz şu sıralar hayalimde var öyle bebek özlemim var ki ücüz bile düşünürüm:)) bu kadar insan dua ediyor benim için Allahımda geri çevirmez inşallah...

başınız sağolsun okadar üzüldümki anlatamam rabbim acınızı dindirsin çok acı bir şey ben evlt tadı tadamadım henüz rabbim acısını hiç tattırmasın üzmeyin kendnizi dyeceğim ama çok zor bişey çok etkilendm:(

Rabbim başka acı vermesin canım senin iyi haberlerini aldıkça yüreğimiz ferahlıyor her an aklımdasın allah ın sevgili kulusun acını binlerce kişi paşlayıyor manevi olarak dualarımız seninle rabbim herşeyin hayırlısını versin mübarek günlerdeyiz yüreğine cennet huzuru versin allah

allah çok büyük sabır versin inş bu mübarek günlerin hürmetine kucagını doldursun..bende tavsanlıdayım bu arada

Çok üzüldüm gözyaşlarıma hakim olamadım seni düşündüm ve eşini tekrar ağladım... Allahım acını dindirsin şu mübarek ay hürmetine istediğin gibi hayırlı evlatlar nasip eylesin... Her şeyin en hayırlısını düşünen ve veren yaradan bir ol demesiyle yedi cihanı yaratan rabbim sizin gönlünüze göre verecektir. Dualarımız seninle hayırlı haberlerlerini bekliyoruz... Göreceksin her şey çok güzel olacak şimdi hayata ve yuvana sıkı tutun ne olur her şey gönlünce olacak inşallah!

allahımm ne desem boş.. ağlayacağım nerdeyse .. nasıl bir acıdır bi anne için.. :(
canım bebeğin cennette hep senı bekleyecek korkma sakın bitanem ...
şuan kelımeler anlamsız kalıyor allah sana güç kuvvet versin ....

suuucum canım nerelerdesin çok merak ediyorum seni :3:

kısa sürede gelirsin inşallah :16::16::16::16:

Allahım bu nasıl bir imtihan :(
İçim parça parça oldu,anne ya anne! ne kadar kutsal varlık...Sadece bi anne böyle hissedebilir..
Rabbim tez zamanda ferahlığını versin....Kaldıramayacağımız yük vermez Mevla,zaman ilaç olacak inş :(

Allah sabır versin inşallah en yakın zamanda bebeğin olur ve atlatırsın benım annemın de ılk bebeği ölmüş...ama sonra yüzü hep gülmüş ıyı kı sızler olmuşsunuz der..

Back