eşin öldüğünde adın dul oluyor, annen-baban öldüğünde öksüz-yetim oluyorsun.
ama bu acının bir adı bile yok.
Cennet annesisin sen meleğim..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
eşin öldüğünde adın dul oluyor, annen-baban öldüğünde öksüz-yetim oluyorsun.
ama bu acının bir adı bile yok.
Canimmm senin de basin sagolsun..senin acina da katiliyorummmm..cok uzuldum ama elden ne gelir kii..allahim hic kimseye kimsenin acisini gstermesin insallah
bugun 52.günü kızımın şimdi mezarlıktan geldim,o kadar sıcak ki,sıcaktan koskoca asırlık ağaçlar dahi kurumuş,yaprakları sararmış,mezarlık çöll gibi herşey kuru ve sarı,ama kızımın üstü tam yarım metre yemyeşil olmuş,hayretler içerisindeyim hala,fotosunu çekecektim dayanamam gördükce diye vazgectim neden böyle olduğunu cok merak edıyorum aslında...
Canim benim biryerde,
"Mezarlik uzerinde yeşil ot, yeşillik ne kadar çok olursa o kadar iyidir. Otlar orada yatan ölü için istiğfar çeker. Bunu da ölüler duyar; bu otları koparmak iyi değildir". diye okumustum.
Zaman iste boyle gecip gidiyor, bugun 52.gunu bi bakmissin 2 yil olmus. Allah sabir versin, boyle acilar kimseye yasatmasin...
bugun 52.günü kızımın şimdi mezarlıktan geldim,o kadar sıcak ki,sıcaktan koskoca asırlık ağaçlar dahi kurumuş,yaprakları sararmış,mezarlık çöll gibi herşey kuru ve sarı,ama kızımın üstü tam yarım metre yemyeşil olmuş,hayretler içerisindeyim hala,fotosunu çekecektim dayanamam gördükce diye vazgectim neden böyle olduğunu cok merak edıyorum aslında...
canım seni tanımıyorum ama acını ta yüreğimde hissettim sen çok güçlü bir annesin Allah sabır versin eşinede sabır versin zaman herşeyin ilacıdır unutulmaz tabiki ama Rabbim dayanma gücü versin
AYYY ALLAH ım bu nasıl acıdır böyle okudum içim yandı sen nasıl acı çekiyorsun tahmin bile edemiyorum agladım içim acıdı allah sabır versin cennette sana ve babasına şefaatçi olsun allah rahmet eylesin çok acı çok
Okudum..cok kotuyum su an.rabbım sabır versın guzel kardesım.
içimden geçenleri ifade etmişsin resmen,söyleyecek söz yok üstüne,o kadar doluyum ki şimdi başlarsam kendimi toparlayamıyorum dağılıyorum,evladım denilince akan sular durur,ben onu birkez bile görebilmek için canımı feda ederim yokluğu acısı ne zaman hafifler bilmiyorum,her geçen gün daha da belli olmaya başladı sanki,yüreğim hep yanıyor eski ben değilim hic eskisi gibi olamam hep eksiğim...Bende bir melek annesiyim.evladının yokluğu içine kaneviçe gibi gün gün işlemiş,acıya gülmeyi öğrenmiş,yüreğinin yarısı olmayan bir anneyim.sana ne teselli vereceğim ne de üzülme diyeceğim.herşeyin nasıl boş geldiğini çok iyi bilirim.suarsan dağ konuşursan deniz olur.ahhhh diye başlayan cümlelerinin sonu hep ağrıyla sancıyla biter,gözlerin yavrunu arar ellerin boşluğa uzanır cam kırıkları gibi batar yokluğu kanarsın....evlat kokulunu cennet kokulunu süt kokulunu düşünüyorsun onun için ağlıyorsun diye kimse yargılayamaz sseni,kimsenin böyle bir lüksü yok.annesin sen anneeeee....seçilmiş özzel kılnmış bu acıya layık görülmüş bir annesin...
Keşke elimden gelsede yeni bir bebeğin oluncaya kadar yüreğindeki acıyı alıp emanetin diye sevgimle duamla koruyabilsem.kelimelerim felç...başını kaldır güzel meleğin güzel annesi.yeni bir yola baş koyduysan acına yüreğimdesin evladım de dimdik yürü yolunda.yeni evlat yeni umuttur acın bitmeyecek asla ama hafifleyecek.yeni kuzunu iki kere öpecek on kez koklayacaksın.meleğinin kardeşi onunla büyüyeceksin onunla ağlayacaksın.ne zaman istersen ne zaman ihtiyaç duyarsan yaz bana.kardeşim de acımın ortağı de,acıdaşım de ne dersen de elin artık elimde.dua ve selamla kal.....
içimden geçenleri ifade etmişsin resmen,söyleyecek söz yok üstüne,o kadar doluyum ki şimdi başlarsam kendimi toparlayamıyorum dağılıyorum,evladım denilince akan sular durur,ben onu birkez bile görebilmek için canımı feda ederim yokluğu acısı ne zaman hafifler bilmiyorum,her geçen gün daha da belli olmaya başladı sanki,yüreğim hep yanıyor eski ben değilim hic eskisi gibi olamam hep eksiğim...
senınde başın sağolsun canım,yeni bebeğini sağ sağlim kucağına al inaşallah,bana yardım eden ve yanımda olan herkesten Allah razı olsun...
içimden geçenleri ifade etmişsin resmen,söyleyecek söz yok üstüne,o kadar doluyum ki şimdi başlarsam kendimi toparlayamıyorum dağılıyorum,evladım denilince akan sular durur,ben onu birkez bile görebilmek için canımı feda ederim yokluğu acısı ne zaman hafifler bilmiyorum,her geçen gün daha da belli olmaya başladı sanki,yüreğim hep yanıyor eski ben değilim hic eskisi gibi olamam hep eksiğim...
senınde başın sağolsun canım,yeni bebeğini sağ sağlim kucağına al inaşallah,bana yardım eden ve yanımda olan herkesten Allah razı olsun...
allah rahmet eylesin çok üzüldüm kimbilir sizin içiniz nasıl yanıyor allahım size eşinize sabır versin