• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebeğim şehit oldu

tomurcuğumu unutamıyorum,dün cok ıyı anladım ki aramızda ki bağğ asla kopmayacak,oda benı sevıyor ve özluyor allahım dün mezarı başında hissettirdi ,buda bana yeter,o kücük bedeni ve beyni gideceğini bilmesi bizimle son anları olduğunu bilmesi hersey benı derinden etkiledi,fotolarını görsen son günleri hep üzgün mutsuz hic gülmüyor elini yanağına koyup düşünüyor,farkedemedim,bir bebek hic uyumaz mı diye düşünüyordum doktorlara götürüyorum hıcbırseyı yok dıyor,kutahyadakı dr. Hepsıne göturdum ınanmadım eskısehıre goturdum nedenı bulunsun dıye süper sağlıklı bebek dıyorlar,ama benım kızım uyumuyor,kucakta kalmak ıstıyor,konuşmazsan ağlıyor,4 aylık bebek böyle mı olur dıye endişelenıyordum,ama benım kızım sandığımdan daha buyuk seyler üstlenmıs,ayrılık acısıymış tüm derdi...
Babasıda cok üzgün dün odasına girmiş battanıyesıne sarılmıs kokusunu ıcıne cekıp ağlıyordu...

rabbim bol bol sabır versin

2004 yılında çok genç yaşta canım ablacığım kaybettim :43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43: hepinizi çokkk iyi anlıyorumm acısı hep yüreğimizde olacak kolay değil insanın canı kanı bol sabır olsun hepimize dualarda buluşmak ümidiyle :14::14::14::14::14::14:
canim benim simdi okudum inan cok ama cok üzüldüm,mekani cennet olsun.Allahim siz geridekilere ömür versin arkadasim.konusuruz birara..

canim benim simdi okudum inan cok ama cok üzüldüm,mekani cennet olsun.Allahim siz geridekilere ömür versin arkadasim.konusuruz birara..
çok sağol kanaryam amin canım benim ALLAH razı olsun hepimizin kaybettiği tüm sevdiklerimiz mekanları cennet olsun inşallah :43::43::43::29:

kızlar hepinizin başı sağolsun,Allah sizlerede bol bol sabır versin,birinci derece yakınım olarak ilk evladımı kaybettım,canımın canı gitti,Allah baska acı göstermesin,kaldıracak gücüm de yok,kızımın ani ölümü,onu o şekilde buluşum vs. büyük şok ve tramva gecırdım,atlatmaya başladım ama yüreğim hep yanıyor,ölüm acısını düşmanım bile tatmasın...heleki evlat acısını ...
ALLAH razı olsun suuucum amin bizlere hepimize her daim bol sabır lazım :43::43::43::43::43: Rabbim beterlerinden korusun katlanamayacağız ac:43:ı vermesin Rabbim öpüyorum seni kocaman :29::54:

ALLAH razı olsun suuucum amin bizlere hepimize her daim bol sabır lazım :43::43::43::43::43: Rabbim beterlerinden korusun katlanamayacağız ac:43:ı vermesin Rabbim öpüyorum seni kocaman :29::54:

amin canım,hepimiz ayrı ayrı sınanıyoruz bu dünyaya gelme sebebimizde bu ...imtihan dünyası diye boşuna dememişler:43::43::43::43::43:

amin :43::43::43::43::43: gittiğim magzalar dükkanlar kızımı soruyor niye getirmedin diye, söyleyemedim bile :43::43::43::43::43:

canım benim o hep senin yanında seni izliyo her daim annesine babasına bişey olmasın diye koruyup kolluyor sizi şimdi çok mutludur yaradanın yanında cennette meleklerle beraber sen mutlu olki oda üzülmesin

Canım kardeşim mübarek 3 ayların içindeyiz YARAB Peygamberimizin hatrına yüreğinizdeki acıyı hafifletsin amin amin amin

Okuduğumdan beri hüngür hüngür ağlıyorum ya rabbim bu ne biçim bir acıdır bu nedir neden neden neden dünyada o kadar kötü insan varken neden 4 aylık masum anasının kuzusu bir bebek? Rabbim sabır versin size hala ağlıyorum hiç bir şey diyemiyorum cennetin en güzel yerinde sizi bekleyecek bunu biliyorum ruhu şad olsun çocuğun çok üzüldüm çok.....

Okuduğumdan beri hüngür hüngür ağlıyorum ya rabbim bu ne biçim bir acıdır bu nedir neden neden neden dünyada o kadar kötü insan varken neden 4 aylık masum anasının kuzusu bir bebek? Rabbim sabır versin size hala ağlıyorum hiç bir şey diyemiyorum cennetin en güzel yerinde sizi bekleyecek bunu biliyorum ruhu şad olsun çocuğun çok üzüldüm çok.....

acilde beklerken dr.lar içerden cıktı ne oldu yaşıyormu diye sordum hiçbiri cevap vermedi kapıyı sonuna kadar dayadılar yavrum kıpırdamadan yatıyordu o an neden ben Allahım neden benım yavrum dıye bağırdım ,şimdi anlıyorum ki kader böyleymiş :43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43:
herşey hayat o kadar ağır ki,benım göbeğimde kı linea çizgisi bile kayboldan yavrum gitti (doğumdan yaklaşık 6 ay sonra gidiyor mavi ince çizgi),göbeğime baktıkca bile canım acıdı,kelebek ömürlü kızım...:43::43::43::43::43:

Canım kardeşim mübarek 3 ayların içindeyiz YARAB Peygamberimizin hatrına yüreğinizdeki acıyı hafifletsin amin amin amin

şimdi evimin bir odası hep kapalı orada senin eşyaların hala var ama sen yoksun tomurcuğum,anneciğim sütümü kestiler ama sana ait olan izler hala vucudumda bebeğim mavi çizgi kadar bile ömrün yokmuş :((((

şimdi evimin bir odası hep kapalı orada senin eşyaların hala var ama sen yoksun tomurcuğum,anneciğim sütümü kestiler ama sana ait olan izler hala vucudumda bebeğim mavi çizgi kadar bile ömrün yokmuş :((((

Rabbim sabır versin... ALLAH ım bir daha evlat acısını yaşatmasın sana inşaallah... ama şunu hepimiz biliyoruz ki veren de ALLAH alan da... vardır bunda da bir hayır sabır diliyorum tekrar size... Rabbim su'yunuza büssürü kardeş göndersin inşaallah

acilde beklerken dr.lar içerden cıktı ne oldu yaşıyormu diye sordum hiçbiri cevap vermedi kapıyı sonuna kadar dayadılar yavrum kıpırdamadan yatıyordu o an neden ben Allahım neden benım yavrum dıye bağırdım ,şimdi anlıyorum ki kader böyleymiş :43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43:
herşey hayat o kadar ağır ki,benım göbeğimde kı linea çizgisi bile kayboldan yavrum gitti (doğumdan yaklaşık 6 ay sonra gidiyor mavi ince çizgi),göbeğime baktıkca bile canım acıdı,kelebek ömürlü kızım...:43::43::43::43::43:

Artık üzülmeyin lütfen Allah iyileri erken alırmış yanına özlermiş derler...

ay canim benim yaa:14::14:
Kaderinde varmis kucugumun, sen naparsan yap, agla, bagir, cagir, isyan et ama bos olcak oluyor iste. Kim bilir hergun kactane minik beden gocup gidiyor bu fani dunyadan.Kactane annenim bagri yaniyor,Allahim kimseye evlat acisi vermesin...

Bende çok üzüldüm okuyunca, Allahım sabırlar ve dayanma gücü versin.Bebeğiniz sizi cennette bekleyecek ve günü geldiğinde cennette kavuşacaksınız inşallah.Allah size hayırlısıyla sağlıklı bebekler nasip etsin,acınızı hafifletsin inşallah.

Bende çok üzüldüm okuyunca, Allahım sabırlar ve dayanma gücü versin.Bebeğiniz sizi cennette bekleyecek ve günü geldiğinde cennette kavuşacaksınız inşallah.Allah size hayırlısıyla sağlıklı bebekler nasip etsin,acınızı hafifletsin inşallah.

teşekkürler ,inşallah öyle olacak

bugun o kadar güzel bir gün ki,yavrumu rüyamda gördüm,evime misafir olarak gelmiş,saatlerce kucağımda oturdu,öptüm öptüm öptüm saatlerce öptüm sarıldım kokladım,tıpkı gerçek gibiydi,kocaman olmuş,iki kat şişman olmuş:)

Back