bebeğim şehit oldu

çok üzüldüm kardeşim inan kaç saattir ağlıyorum. allah rahmet eylesin, meleğinle cennette buluşursunuz inşallah( allah başka acı göstermesin....

amin.......Allahım onu misafir olarak yollamış 4 ay sadece,bebeğim hiç uyumuyordu hep onunla konuşmamızı dil dökmemizi isterdi,her fotosu hüzünlü uzaklara bakıyor ,herseyın farkındaymıs sımdı daha ıyı anlıyorum...

kuzum vicanını çok dinliyosun o yüzdende o rüyaları görüyosun kendini yargılama bebem,,sana gülüyo anne üzülme diyor işte

galiba öyle,ne zaman annem seni çok sevıyorum desem gülerdi,kakasını yapınca altını acıyordum yüzüme bakıyordu annem ne dıyecek dıye aferın bebegım kızmadım sana dıyordum güluyordu,ablacım bebegım cok farklıydı...onu bıran olsun gözümün onunden gıtmıyor...

bebegım cennetı mekanı onun o yuzden uzulduğunu göruyor ve allah sana ne denlı mutlu olduğunu gösterıyor..Cok ağır travma geçiriyorsun emınım zamanla hafıflwyecek psıkastrıne çok guvenıyorum

inş. canım azalır,ama yoklugu daha cok bellı olmaya basladı özluyorum elımde degıl

canım benim Allah sana sabır versin.İnan çok kötü oldum ağlamaktan yazamıyorum.Allah kimseye evlat acısı vermesin sana ve eşinede sabır versin

sucuuum nolur üzülme o cennette bunu biliyorsun.kevser su şu anda olduğu yerde hiç olmadığı kadar mutludur.
rabbim sana ve eşine sağlık ve sabır versin

tesekkur ederım,senınde ıkızlerın var sanırım,3 aylık galıba cetvelde yazdıgına gore,benım bebeğimde o kadar kücüktü,anneye ne kadar muhtaclar değil mi,kuzucuklarının yanından hıc ayrılma,doyasıya öp...yasadığınız her dakıkanın kıymetını bıl,kusura bakma haddım olmayarak yazdım

estağfurullah seni aklının almayacağı kadar çok iyi anlıyorum ne desem boş tesellisi zor.yutkunamıyorum üzüntüden gözyaşlarımdan monitör ün ekranının göremiyorum.ama bi gerçek var o gerçeği kabullenemesem de bi gerçek ölüm hepimize erken yada geç ama ne mutlu bi melek annesisin ve engüzel yerde cennette.keşke elimizden birşey gelse.rabbim sana ve eşine sağlık versin.

bazi anlar vardirki dunya dursun istersin,her olum erkendir ve aci verir bende seninle benzer bir aciyi yasadim,9 senelik evliyim ve defalarca tup bebek yaptirdim,nihayet 4.denememde tutmustu dunyalar benim oldu bulutlardaydim sanki,karnim hergun buyuyor ve buda hayatimda yasamadigim bi mutluluk veriyordu ,hersey yolunda giderken 26.haftada bebegimin tekmelerini hissetmemeye basladim,hemen doktoruma gittim,ama sadece icim rahatlasin diye gule oynaya gittim efham yapiyorum dedim kendi kendime,maalesf oyle degildi,hemen sezeryana aldilar,900 gr olarak dogdu oglum kucucuktu ve kalbi hala atiyordu annesi icin. Bir gun cirpindi bebegim benim icin ama olmadi kaybettim onu,hayallerim,umutlarim,emeklerim hepsi iki gun icinde elimden ucuverdi,ondan sonra 3 sefer daha tup bebek yaptirdim ama olmadi,yeri dolmadikca bu aci ve ozlem bitmeyecek benim icin ama rabbime inancim bitmedikce umudum bitmeyecek sende inancina sigin elbet rabbim bizim icin en iyisini en dogrusunu bilir

Elim ayağım titriyor yazarken, bu konularda çok hassasım. Rabbim sabırlar versin size ve yakınlarınıza, şikayetçi olmak ne haddimize. Canı veren de o, alacak olan da ama meleğinizin ruhu hala ayakta. Ölüm güzel olmasaydı ölürmüydü Peygamber

Son düzenleme:
ben sadece yazını okurken içim öyle bir yandıki sanki bir el kalbimi sıkıyor gözlerimden yaşlar umarsızca akıyor :2:
Allahım sana sabırların en büyüğünü versin canım
Allahım yeni bir evlatla acını azaltsın bir dahada evlat acısı yaşatmasın sana

Suucuum canim arkadasim,
maalesef ki "olmusla, ölmusun caresi yoktur" canim benim. Sana tabiki unut diyemeyiz nasil unutulur boyle bi aci ama artik acilarini hafiflet canim. Kucuk kuzun artik cennette, seni boyle surekli aglarken uzulurken gorunce oda mutsuz oluyordur, ruyalarinda gormen cok normal canim zor bir tranva atlattin. Zaman en iyi ilactir derler, insallah zamanla acilarin hafifleyecek ve Kalbinin uzerindeki o icini sIkan agirlik kalkcak ve yerini yeni umutlara birakacaktir.
Allah kimseye evlat acisi vermesin...

kızlarımız aynı zamanlarda doğmuş kardeşim, o yüzden acını biraz olsun anlayabiliyorum.Allahım sana dayanma gücü versin, sen ne kadar inançlı bir kadınsın Allah çektiğin bu acıların mükafatını versin inşallah yavrunla cennette kavuşursunuz. kaza ve kaderin önüne geçemiyoruz maalesef. daha bir aylıkken kevser su gibi çok hareketli olan kızım çok yüksek olan karyoladan düştü insan öyle birşey olacağına ihtimal bile vermiyor. kısa süreli şuur kaybı yaşadı dr herşey olabilir dedi ve olabilirdide ama Allah canını bağışlamış onun. senin meleğini ise Allah çok sevmiş ve yanına almış. gerçekten kaza ve kaderin önüne geçilmiyor. Allah çok değerli kullarını böyle acılarla sınarmış ama bunların sonu cennet. inşallah seni daha da çok üzmemişimdir allaha emanet ol kardeşim(

Öğrendiğimden beri hala kendime gelemedim.Daha önce de size mesaj yazmıştım Allah sizin kalbinize ferahlık versin.Kızımı meleğim diye sevmeye korkuyorum artık,başka sözlerle hitap ediyorum .Ben nacizane olayın nasıl olduğunu çok merak ediyorum,bunu düşünmekten kendimi alamıyorum.Devamlı siz aklıma geliyorsunuz,kendimi güçlü sanırdım ama çok çok etkilendim yaşadıklarınızdan ve kaybınızdan.Birgün paylaşmak isterseniz bizler buradayız...sevgilerimle..

günlerdir sana ne yazayım ne demeliyim diye düşünüyorum.benimde 6buçuk aylık bir oğlum var anne olmadan önce böyle bir yazı okusaydım ogün üzülürdüm sonra unuturdum büyük ihtimal ama bende anneyim ..cennetin kapısında yavrun arkadaşım.sana şefaat edecek burası gelip geçici mekan orada sonsuzluk var.birgün kavuşacaksınız canım benim yüreğindeki acıya tuz basma onsuzluk çok zor tahmin edebiliyorum ama rabbimin yanında meleğin.resmini gördüm yavrunun zaten seninde dediğin gibi gökten inmiş melek gibi güzelin.kendine iyi bak arkadaşım inşş yaşamının geri kalanında tüm güzellikler senin olur ...aeo

ah arkadaşım allah sabır versinn
onun duaya ihtiyacı yokki o zaten melek
üzülme öbür dünyada sonsuza dek beraber yaşayacaksınız allahın izniyle
sabırıl olmalısın bende yıllar önce daha doğmadan kaybettim bebeğimi acım seninkii gibi büyük olamaz ama acı işte unutulmuyorr
ben hocaya sordum okuma yapalımmı diye
gerek yok o zaten melekti meleklerin ibadete iithyacı yoktur dediiii
tekrar allah saabır versin diyorumm...

rabbım sabır versın acın cok taze zaman herseyın ılacı dılerım ıkıncı melegın tez zamanda gelır

kuzum kıyamam san çeken sensin inan kahroluyorum elimde sihirli bi değnek olsa sana getirirdim ama yok ALLAH sabır versin bişi gelmiyor elimizden

çok iyi anlıyorum kuzum, benim bebeklerim düşmüştü ikizdi baygındım atmışlar kuzularımın bedenlerini ,hala kahroluyorum çöpe gitti diyorum ne vardı sanki bana verseydiler gömerdim diye ama yo atmışlar, sen hiç olmassa nerde oldunu biliyorsun gidiyorsun yanında 3 aylıktılar ben bile unutamıyorum senmi unutacaksın kuzum sabır rabbim şu mubarek 3 aylar hürmetine sana bol bolll sabır versin rabbim

inş canımın içi sende bunları duymak çok güzel içim ferahladı biraz

ayşe43
suuucum kullanıcısından alıntı
tabikide herşey cok zor ama inan şuan ki durumumdan daha da zor olamaz,hamilelik ,doğum ,lohusalık,bebek bakımı bunlar hiç kolay şeyler değil,yavrumu zorluklarla taşıdım ,sabahlara kadar uyuyamadım 2 yastık kullandım zor nefes aldım,hep mide bulantısı kusmak ,ya doğum 9 saat suni sancı çektim,o an annemin değerini daha cok anladım cıkınca annemın ayaklarının altını öpeceğim dedim,doğdu bu kez kuveze koydular,1 hafta günde 2 saatte bır hastaneye gıttım emzırmek ıcın emmedı göğüslerim taş oldu ateş yaptı,emmeye başladı uçları acıdı kanadı,uykusuz kaldım ,lohusalık sendromu,bebeğim kendını toparladı dedım kabızlık cektı sabahlara kadar ağladı uyumadı,tam kendıne geldı dedım kılo aldı toparladı,bu kez Allahım elımden aldı bu acıyı verdi,kaderin önüne gecılmıyor,9 ay boyunca kuran okudum hatım ettım,babası kurban kestı bebeğimiz doğmadan,ama şimdi yavrum yok,Allahında bır bıldıgı vardır

şimdi ben tekrar baştan başlamak ıstıyorum Allahım kısmet ederse,bu acılara gene varım,inşallah Allahım bana tekrar sağlıklı sıhhatlı elı ayagı duzgun UZUN ÖMÜRLÜ bır yavru versin...dua edın ne olur yarın benım ıcın cok önemli

inş canımın içi sende bunları duymak çok güzel içim ferahladı biraz

sucuuumm inşallah rabbim sana ikiz evlat versin evladını unutturmaz ama acını dindirir.rabbimden dileğim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…