• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebeğim şehit oldu

ruyamda bebeğimi hep hastanede hasta olarak görüyorum,bugun günduz öğlen uyudum(ilacların etkisiyle uyuyorum) neyse ruyamda hastanedeymişiz gene,hemen bebeğimin kaldığı odaya koşuyormuşum,onu makinaya bağlamışlar annem ben geldim diyorum hissediyor gülüyor,sonra onu kucağıma alıyorum koridorlarda koşuyorum lütfen yavrumu iyilestirin sağlığına kavuşsun diye yalvarıyorum herkese

bebeğimi hep hasta görüyorum rüyalarımda neden acaba????? lütfen kızlar bilen varsa söylesin:((((((((((( ben cok mutsuzum,her gecen gün olmadıgına daha cok inanıyorum:((((((((((((((((((((((((((((

canım cok acı bir travma yaşıyorsun böyle rüyalar görmen gayet normal eğer yardım alıyorsan dr la paylaş bu rüyalarını eminim bizden daha cok yardımı olur..
rabbim sana sabırlar versin dualar yardımcın olucaktır inşallah..

Suuucum, Aylardır forumlara sessizce girip takip eden ben,size başsağlığı dileyebilmek ve acınızı derinden paylaştığımı söylemek için üye oldum.Şuan bile yazarken ağlıyorum,kalbim acıyor.Allah size metanet versin:(

ruyamda bebeğimi hep hastanede hasta olarak görüyorum,bugun günduz öğlen uyudum(ilacların etkisiyle uyuyorum) neyse ruyamda hastanedeymişiz gene,hemen bebeğimin kaldığı odaya koşuyormuşum,onu makinaya bağlamışlar annem ben geldim diyorum hissediyor gülüyor,sonra onu kucağıma alıyorum koridorlarda koşuyorum lütfen yavrumu iyilestirin sağlığına kavuşsun diye yalvarıyorum herkese

bebeğimi hep hasta görüyorum rüyalarımda neden acaba????? lütfen kızlar bilen varsa söylesin:((((((((((( ben cok mutsuzum,her gecen gün olmadıgına daha cok inanıyorum:((((((((((((((((((((((((((((

kuzum vicanını çok dinliyosun o yüzdende o rüyaları görüyosun kendini yargılama bebem,,sana gülüyo anne üzülme diyor işte:50:

ahh ahh girip girip senin konuna üzülüyorum..elimizden bişey gelmez cnm nolursun sabret dayanıklı ol...o rüyalar bencede ruh halinden ötürü görüyosun...acın daha yeni karmakarışık gerçği yansıtmayan rüyalar görmen çok normal...şu an aklında her sanıye bebeğin,travman daha yeni...kendini suçlama...rabbim ol diyince herşey oluverir şüphesiz..o herşeye kadir...en yakın zamanda sağlıklı uzun ömürlü bi evlat nasip etsin sana inşallah

Canım, bitanem başın sağolsun.Ne diyeceğimi bilemiyorum çok üzüldüm.Allah'ım kimseye evlat acısı göstermesin inş.Hepimiz Allah'tan geldik ve yine ona döndürüleceğiz.Rabbim bebeğini almış, cennetin en güzel köşesinde seni bekliyordur inş. Rabbim doğacak çocuklarına uzun ömürler versin inş.

bebegım cennetı mekanı onun o yuzden uzulduğunu göruyor ve allah sana ne denlı mutlu olduğunu gösterıyor..Cok ağır travma geçiriyorsun emınım zamanla hafıflwyecek psıkastrıne çok guvenıyorum

Allah a sığının ki güç versin ve böyle zamanlarda herkezden daha fazla ruh sağlığımıza dikkat etmeye çalışmalıyız çünkü tüm kötü düşünceler ve vesveseler şeytandan kaynaklanmaktadır. muhtemelen gördüğünüz rüyalarda bunların etkisi altında görülmüş oluabilr. tüm rüyalar RAHMANİ değildir. Şerre yorup kaygı etmeyin sakın. Allah a sığının dua edin ve metanet dileyin

Son düzenleme:
zayıf olduğumuz anı kollayıp bizi yıpratmaya çalışırlar duayla kalkanınızı oluşturun . Unutmayın yer gök dua üzerindedir...

ay canım cok kotu oldum yazını okuyunca allahım sana sabır versın arkadaşım ne dıyeyım sozun bıttıyı yer..mekanı cennet olsun meleyımızın

çok üzüldüm kardeşim inan kaç saattir ağlıyorum. allah rahmet eylesin, meleğinle cennette buluşursunuz inşallah:(( allah başka acı göstermesin....

ahhh bebeğim ahhh ne yazsam kiiii

acaba gerçekten yok musun,yada hıc benım olmadın mı,hayalmiydin annem,şaşkınım kollarım boş kaldı,bırkac gun once kucagımdaydın bel ağrıları çekerken suan yoksun annem göğsüm sızlıyor,doyuramadığım oburum şimdi sütlerin boşa akıyor,gercek mi birileri beni uyandırsın, daha bırkac gun once helva yıyordum sütüm artsın diye,şimdi gitsin diye çabalıyoruz bunlar gercek miiii,dünya ne biçimdir!

annem ev cok sessiz ,neden ağlamıyorsun bebeğim,neden sesin yokkk,annem senı çok sevıyorum dediğimde hep gülerdin akıllı kızım,Allahım sana 4 ay ömür bicmiş,kuş uykusuna yatıyor derlerdi senin için bu yüzden mi uyumak istemiyordun,annene doyamadığın terkedip gideceğin içinmiydi herşeyy,ahhh güzel gözlüm,hep anneni izlerdin,çok küçüktün ben seni anlayamadım,ama sen herşeyin farkındaydın,yavrummmm doyamadım sana annem,kokun gitmiyor odanı havalandırıyorum ama kokun çıkmıyor cennet kokulum,ışığı söndürüp kapıyı kapatıp çıkıyorum odan karanlık kalıyor annem,sen varken aydınlıktı sesinle yankılanıyordu bebeğim,ben seni nasıl unuturum...bu nasıl bir acı ciğerimi yaktın geçtin mmeleğim....uzun ömürlü ol diye adını SU koyduk annem ama kaderin önüne geçilmiyor,son giydiğin yeleğin üzeri kusmuklu şuan dolabımda kokun tüm kıyafetlerime yayıldı

Allah'ım seni ilk anneler günü haftasında aldı elimden,sen yanımda olacakken ben senin mezarına gittim...

yazacak çok şey var ama Allah'ıma isyan etmek istemiyorum

bebeğim buz gibi olmuş üşümüş,ısıtmak istedim ama bırakmadılar,seni son kez öpüp kokladığımda bana hiç ses çıkarmadın ya çok gücüme gitti annem...

annem bu evde sensiz uyuyacağım ilk gece ,Rabbim sabır ver,kimseyi evlatlarıyla sınama

Allah'ım bu acıyı verdin lütfen dindirr,beni bu ilaçlarla yaşatmaya mecbur bırakma,bebeğim senin yanında anne babasını hiç unutmasın,biz onu hiç unutmayacağız...

arkadaşlar sizleride üzdüysem hakkınızı helal edin,lütfen yalvarıyorum dua edin acım azalsın,

4 aylık bebeğim KEVSER SU kızım boğularak vefaat etti,lütfen nasıl oldu diye sormayın yazacak gücüm yok ,kızıma fatiha okursanız Allah rızası için sevinirim....

acınız anlatılamaz biliyorum. içim kan ağladı. sizlere sabır diliyorm ama anılardan biran önce sıyrılmanız lazım. çok üzgünüm..........

rabbim sabırlar versin .çok üzüldüm rabbim kimseye evlat acısı yaşatmasın inşallah.çok kötü oldum

çok acı:43:rabbim sabırlar versin..dayanma gücü versin,meleğinle allah cennette kavuştursun inşallah..

Suuucum, Aylardır forumlara sessizce girip takip eden ben,size başsağlığı dileyebilmek ve acınızı derinden paylaştığımı söylemek için üye oldum.Şuan bile yazarken ağlıyorum,kalbim acıyor.Allah size metanet versin:(

tesekkur ederım,kızım karnıma düştü down sendromu dediler,yuzlerce kisi tanımadıgı halde dua etti,Allahıma şükürler olsun cok zeki bir bebek olarak dünyaya geldi ,doğdu hiç tanımadığım insanlar gözünüz aydın dedi,kızım vefaat etti tanıyanlar hariç ve tanımadığım kişler bassağlıgı diliyor ve hiç tanımadığı siz teyzeleri bu kadar derinden üzülüyorsunuz...

Annem bambaşkaydı yokluğu simdi daha cok koyuyor...ben onu çok özlüyorum napıcam bilmiyorum..bugun mezarlığına gittim kuşlar etrafında idi yavrumun yanında ötüşüyorlardı...

ben sımdı evımdeyım,o toprağın altında ...cok acı cokk....her ne kadar ıyı olsada bır bebek annesız ne yapar oda cok üzüluyor bılıyorum....

tesekkur ederım,kızım karnıma düştü down sendromu dediler,yuzlerce kisi tanımadıgı halde dua etti,Allahıma şükürler olsun cok zeki bir bebek olarak dünyaya geldi ,doğdu hiç tanımadığım insanlar gözünüz aydın dedi,kızım vefaat etti tanıyanlar hariç ve tanımadığım kişler bassağlıgı diliyor ve hiç tanımadığı siz teyzeleri bu kadar derinden üzülüyorsunuz...

Annem bambaşkaydı yokluğu simdi daha cok koyuyor...ben onu çok özlüyorum napıcam bilmiyorum..bugun mezarlığına gittim kuşlar etrafında idi yavrumun yanında ötüşüyorlardı...

ben sımdı evımdeyım,o toprağın altında ...cok acı cokk....her ne kadar ıyı olsada bır bebek annesız ne yapar oda cok üzüluyor bılıyorum....

sucuuum nolur üzülme o cennette bunu biliyorsun.kevser su şu anda olduğu yerde hiç olmadığı kadar mutludur.
rabbim sana ve eşine sağlık ve sabır versin

Back