• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebeğim şehit oldu

çok üzüldüm allah sabır versin
bir anne olarak eminim çoooooooook zordur..

estağfurullah seni aklının almayacağı kadar çok iyi anlıyorum ne desem boş tesellisi zor.yutkunamıyorum üzüntüden gözyaşlarımdan monitör ün ekranının göremiyorum.ama bi gerçek var o gerçeği kabullenemesem de bi gerçek :( ölüm hepimize erken yada geç ama ne mutlu bi melek annesisin ve engüzel yerde cennette.keşke elimizden birşey gelse.rabbim sana ve eşine sağlık versin.

amin.bazen kalabalıkta gülerken bile icimde hep bi burukluk oluşuyor bu hep böylemi olacak,gece yastığa başımı koyduğumda bebeğimin hayali uykuya dalamıyorum,yatakta sağa dön sola dön ,hayat boş gelıyor ... evlat acısı ne kötü bırseymiş,hamıleyken ınsan bırsey anlamıyor,bebeğinle ilk temas göz göze gelınce işte bu benım yavrum parcam oluyor,zaman gectıkce onsuz bırsey düşünemıyorsun..bebeğimi cok özlüyorum her gecen gun daha da cok

bazi anlar vardirki dunya dursun istersin,her olum erkendir ve aci verir bende seninle benzer bir aciyi yasadim,9 senelik evliyim ve defalarca tup bebek yaptirdim,nihayet 4.denememde tutmustu dunyalar benim oldu bulutlardaydim sanki,karnim hergun buyuyor ve buda hayatimda yasamadigim bi mutluluk veriyordu ,hersey yolunda giderken 26.haftada bebegimin tekmelerini hissetmemeye basladim,hemen doktoruma gittim,ama sadece icim rahatlasin diye gule oynaya gittim efham yapiyorum dedim kendi kendime,maalesf oyle degildi,hemen sezeryana aldilar,900 gr olarak dogdu oglum kucucuktu ve kalbi hala atiyordu annesi icin. Bir gun cirpindi bebegim benim icin ama olmadi kaybettim onu,hayallerim,umutlarim,emeklerim hepsi iki gun icinde elimden ucuverdi,ondan sonra 3 sefer daha tup bebek yaptirdim ama olmadi,yeri dolmadikca bu aci ve ozlem bitmeyecek benim icin ama rabbime inancim bitmedikce umudum bitmeyecek sende inancina sigin elbet rabbim bizim icin en iyisini en dogrusunu bilir

Allahım sanada sabırlar versin,evlat sahibi yapsın en kısa zamanda...herkesın alınyazısı farklı oluyor...söyleyecek söz bulamıyorum

ben sadece yazını okurken içim öyle bir yandıki sanki bir el kalbimi sıkıyor gözlerimden yaşlar umarsızca akıyor :2:
Allahım sana sabırların en büyüğünü versin canım
Allahım yeni bir evlatla acını azaltsın bir dahada evlat acısı yaşatmasın sana

bebeğim sanki herkese mağlum oluyor herkes cok üzülüyor ağlıyor,kücük bebekmiş ölen tekrardan olur deyip önemsemezlikten gelmiyorsunuz...

öyle özledim ki yavrumu öpsem öpsem öpsem,koklasam ...keşke bunları tekrardan yapabilsem

kızlarımız aynı zamanlarda doğmuş kardeşim, o yüzden acını biraz olsun anlayabiliyorum.Allahım sana dayanma gücü versin, sen ne kadar inançlı bir kadınsın Allah çektiğin bu acıların mükafatını versin inşallah yavrunla cennette kavuşursunuz. kaza ve kaderin önüne geçemiyoruz maalesef. daha bir aylıkken kevser su gibi çok hareketli olan kızım çok yüksek olan karyoladan düştü insan öyle birşey olacağına ihtimal bile vermiyor. kısa süreli şuur kaybı yaşadı dr herşey olabilir dedi ve olabilirdide ama Allah canını bağışlamış onun. senin meleğini ise Allah çok sevmiş ve yanına almış. gerçekten kaza ve kaderin önüne geçilmiyor. Allah çok değerli kullarını böyle acılarla sınarmış ama bunların sonu cennet. inşallah seni daha da çok üzmemişimdir allaha emanet ol kardeşim:((

Allahım senın kızına uzun ömürler versin inşallah...bak karyoladan düşmüş birsey olamamış koruyan Allah koruyor,benım bebeğimde son günlerde hep kayıyordu bu yüzden onu odasında büyük karyolasında yatırmaya karar vermiştik,ben o gün süngerinin naylonunu yırttım çarşaflarını gündüzden yıkamıştım zaten kurumuşlardı serdim süngerinin üstüne tertemız,ama o gün kısmet olmadı yatmak................................
yavrumla cennette buluşucaz inşallah

çok iyi anlıyorum kuzum, benim bebeklerim düşmüştü ikizdi baygındım atmışlar kuzularımın bedenlerini ,hala kahroluyorum çöpe gitti diyorum ne vardı sanki bana verseydiler gömerdim diye ama yo atmışlar, sen hiç olmassa nerde oldunu biliyorsun gidiyorsun yanında 3 aylıktılar ben bile unutamıyorum senmi unutacaksın kuzum sabır rabbim şu mubarek 3 aylar hürmetine sana bol bolll sabır versin rabbim

Allaha buyuk konuşmak istemem ama emınım senınkıde zordur ama böylesıde daha zor be abla sanki,kucağında emzırıyorsun,senden beslenıyor,sana muhtac ,kokularınız aynı , her daim yanyana,gecen gündüzüne karışıyor,günün her vakti beraber,kokusuyla uyuşmak onun tadını almak ,bakışları gülüşü ağlaması bunlar nasıl unutulacak...evin şu köşesinde yatırdım şurada emzirdim şuraya kustu,burda şunu yaptı vs. ya geriye kalan eşyaları,kullandıkları kullanamadıkları ,heveslerin hayallerin bir anda uçup gitti,kokusunu bıraktı,kokladıkca burnumun direği sızlıyor... ne bilim işte tarifi olmayan duygular bunlar..........

arkadasim Allah sana sabirlarin en buyugunu versin insallah seninde dedigin gibi bebegi sehit oldu onun dua ya ihtiyaci yok,ama ben senin hep duacin olacagim
Allah ik size en kisa zamanda saglikli,hayirli,uzun omurlu evlatlar nasip etsin(kendim icinde kep boyle dua ediyordum)

arkadasim Allah sana sabirlarin en buyugunu versin insallah seninde dedigin gibi bebegi sehit oldu onun dua ya ihtiyaci yok,ama ben senin hep duacin olacagim
Allah ik size en kisa zamanda saglikli,hayirli,uzun omurlu evlatlar nasip etsin(kendim icinde kep boyle dua ediyordum)

Allahım senın kızına uzun ömürler versin inşallah...bak karyoladan düşmüş birsey olamamış koruyan Allah koruyor,benım bebeğimde son günlerde hep kayıyordu bu yüzden onu odasında büyük karyolasında yatırmaya karar vermiştik,ben o gün süngerinin naylonunu yırttım çarşaflarını gündüzden yıkamıştım zaten kurumuşlardı serdim süngerinin üstüne tertemız,ama o gün kısmet olmadı yatmak................................
yavrumla cennette buluşucaz inşallah

meleğinin ömrü bu kadarmış alınyazısı buymuş. o 4 aylık bir misafir olarak gelmiş zaten bu dünyaya. belkide annesine öbür dünyada şefaatçi olmak için doğmuş bir melekti o. bir söz var ya hani " biz bu dünyada yaşamıyoruz sadece dünyadan geçiyoruz" diye. hepimizin birgün gideceği hakiki dünya orası canım. sadece oyalanıyoruz bu dünyada ve günahlar işliyoruz maalesef. senin meleğin ne şanslıki hiç günahsız tertemiz cenneti kazandı. biz ise yaptığımız herşeyin hesabını vereceğiz. ve sende bu çektiğin acının mükafatı olarak inşallah cennetini garantiledin arkadaşım. ben buna tüm kalbimle inanıyorum.. inşallah en kısa zamanda yeniden bir yavrun olur acın asla unutulmaz ama biraz olsun közlenir belki. Allahım sana başka acı vermesin.

buraya yazmadan buraya bakmadan duramıyorum inan bütün gün bütün gece aklımdasın. sanki sen bir yakınnımmışsın kevserde yiğenimmiş gibi sürekli bunu düşünüyorum. Allaha sana sabır ve yaşama amacı vermesi için dua ediyorum. uzun zamandır hiçbirşey beni bu kadar derinden etkilememişti. sen çok mükemmel bir annesin sürekli kızın için açtığın konuları takip ediyordum. benim gibi kızının üstüne titreyen ne kadar özenli bir anne diye düşünüyordum... keşke yakın otursaydıkk keşke sana ufacıkta olsa bir yardımım dokunabilseydi.... elimden birşey gelse seve seve yapardımmm.

BAŞINIZ SAĞOLSUN.. kelimeler kifayetsiz kalıyor gerçekten. Allah sabrınızı arttırsın.
yüreğim dağlandı gerçekten Allah sizin içinizi ferahlatsın canım yaaa..

evlat dünyanın en büyük emeği,en büyük sevgisi.2 kız annesiyim nasıl sahip olunur ,doğurana kadar neler yaşanır hepsini biliyorum.
şuan en zor zamanınız,tahmin ediyorum ki,bütün bunların bir rüya olmasını dilerdiniz.
hemen anne olmak isteyişiniz bu acıya aradığınız çareden. inşallah tekrar evlatlarınız olucak,onlarda misler gibi kokucaklar.zaman yaranıza en iyi gelicek şeydir,asla unutamassınız ama yas döneminin sancısı körelir en azından.allahın sabır ismini bol bol anın,bende dua ediyorum,hergün mutlaka buraya bakıyorum,allah yar ve yardımcınız olsun.

meleğinin ömrü bu kadarmış alınyazısı buymuş. o 4 aylık bir misafir olarak gelmiş zaten bu dünyaya. belkide annesine öbür dünyada şefaatçi olmak için doğmuş bir melekti o. bir söz var ya hani " biz bu dünyada yaşamıyoruz sadece dünyadan geçiyoruz" diye. hepimizin birgün gideceği hakiki dünya orası canım. sadece oyalanıyoruz bu dünyada ve günahlar işliyoruz maalesef. senin meleğin ne şanslıki hiç günahsız tertemiz cenneti kazandı. biz ise yaptığımız herşeyin hesabını vereceğiz. ve sende bu çektiğin acının mükafatı olarak inşallah cennetini garantiledin arkadaşım. ben buna tüm kalbimle inanıyorum.. inşallah en kısa zamanda yeniden bir yavrun olur acın asla unutulmaz ama biraz olsun közlenir belki. Allahım sana başka acı vermesin.

buraya yazmadan buraya bakmadan duramıyorum inan bütün gün bütün gece aklımdasın. sanki sen bir yakınnımmışsın kevserde yiğenimmiş gibi sürekli bunu düşünüyorum. Allaha sana sabır ve yaşama amacı vermesi için dua ediyorum. uzun zamandır hiçbirşey beni bu kadar derinden etkilememişti. sen çok mükemmel bir annesin sürekli kızın için açtığın konuları takip ediyordum. benim gibi kızının üstüne titreyen ne kadar özenli bir anne diye düşünüyordum... keşke yakın otursaydıkk keşke sana ufacıkta olsa bir yardımım dokunabilseydi.... elimden birşey gelse seve seve yapardımmm.

teşekkür ederim Allahım gönlüne göre versin,sizlerin bu sözlerıyle ayakta duruyorum tek başıma atlatamıyacaktım,amacım sizleri üzmek değil,meleğimin alınyazısı buymuş ,şefaatci oldu kendini anne babası için feda etti,ahh teyzeleri birde tanısaydınız varya düşünemıyorum sızlerı ,kızımı görmeden sevdiniz ve onun adına üzüldünüz,rahmetli kızım...
inşallah arkadaşım yenıden evladım olunca bu acı azalır mı kii....
kızımı öyle cok sevıyorduk ki babasıda Allah ondan razı olsun cok ıyı babalık yaptı..
teşekkür ederım canım tekrardan yanımda olman bıle bu msjı yazman dahi bana yetıyor ,mutluluk verıyor ınan,toparlayamadım sozlerı kusura bakma canım,Allah evlatlarınla bırlıkte uzun ömürler nasip etsin

Allah razı olsun,sizlerinde tüm dilekleri kabul olsun

arkadaşım mahvoldum burda,gözyaşlarım sel oldu aktı..Rabbim yar ve yardımcın olsun,kevser su kızımız sana ahirette şefaatçin olsun inşallah...bende anneyim,6 aylık bebeğim var..dünya bir yana o bir yana..inan iş güç herşeyi terkedim..2 dakika bırakıp iş güç yapamıyorum..meleğimizin boğularak vefat ettiğini yazmışsın..sanırım bir cisim yutmuş olmalı..bende çok korkuyorum..oyuncağıyla felan oynarken heran yanındayım..halimi bir görsen saçım başım dağınık..kendimi unuttum..birde gece gece senin mesajın beni bitirdi..ben 40+3 te doğurdum.doğum yaptığım gün bir anne daha vardı oda 40+3 tü..bebeği kakasını yemiş vefat etmiş..ogün bebeğimi kucağıma aldığıma sevinemedim inan ve 2 ay toparlanamadım..şimdide senin acın kor gibi düştü yüreğime..dualarım hep seninle kardeşim..

sucum cnm kuranın türkçe mealini okumak her zaman bana faydası olmuştur..belki okuyorsundur bilmiyorum ama ben söylemek istedim
allah gönlüne ferahlık sana sabır versin

ben resmini aradım göremedim,belki görsem gözyaşlarıma yenileri eklenecekti.
annem 3 aylık kızını kaybetmiş,halen kıyafetlerini kundağını saklar ,tam 30 yıl beşiği annemle babamın yatak odasında kaldı,atamadı,çıkaramadı odasından.biz zoraki aldık odalarından.bunca zaman içinde ilk zamanlardaki gibi acısı olsa dayanabilirmiydi hiç!biz olduk bize zaman ayırmaktan kaybettiği kızını düşünemedi,yada nadiren geldi aklına,inşallah sizdede böyle olucak.

Suuucum,siteye her girişimde buraya bakmadan edemiyorum.Gün geçtikçe toparlandığını görmeyi çok istiyorum canım kardeşim.Herhalde annelik insanı tek yürek yapıyor.Hep dualarımdasın,tanımadığım halde...Eski yazılarında bebeğinin çok sık genizine kaçırdığını yazmışsın:( Böyle bir sebepten mi kaybettin canım:( Sebebini paylaşsan bizimle acını tazelemiş olurmuyum acaba...

teşekkür ederim Allahım gönlüne göre versin,sizlerin bu sözlerıyle ayakta duruyorum tek başıma atlatamıyacaktım,amacım sizleri üzmek değil,meleğimin alınyazısı buymuş ,şefaatci oldu kendini anne babası için feda etti,ahh teyzeleri birde tanısaydınız varya düşünemıyorum sızlerı ,kızımı görmeden sevdiniz ve onun adına üzüldünüz,rahmetli kızım...
inşallah arkadaşım yenıden evladım olunca bu acı azalır mı kii....
kızımı öyle cok sevıyorduk ki babasıda Allah ondan razı olsun cok ıyı babalık yaptı..
teşekkür ederım canım tekrardan yanımda olman bıle bu msjı yazman dahi bana yetıyor ,mutluluk verıyor ınan,toparlayamadım sozlerı kusura bakma canım,Allah evlatlarınla bırlıkte uzun ömürler nasip etsin

amin canım Allah razı olsun. çok sevdim ve çok üzüldüm evet. bazı arkadaşlar su nun resmini görmüşler ama ben görmedim. görmeden tanımadan bu kadar üzüldüysem meleğimize resmini görsem hiç dayanamam herhalde.

hem sen hem eşin annelik babalık görevinizi en iyi şekilde yaptınız ama yavrunuzun ömrü kelebek kadarmış Allah c.c. onu yanına almak istemiş. su sizin gibi anne babası olduğu için çok şanslı bir bebekti. ne caniler var 10 aylık bebeği dövüp öldürenler, doğurup çöpe atanlar. siz çok değerli anne babalarsınız. onu sonsuz bir sevgi ve merhametle kucakladınız ömrü yetseydide onu hep aynı şefkatle sevecektiniz.

ben hep buradan seni takip edeceğim en azından böylece yanında olmak istiyorum ve haftalar aylar geçtikçe biraz olsun kendini toparlayabildiğini görmek istiyorum ileride iyi haberlerini almak istiyorum. daha yeni doğum yaptın çok erken ama senin acına tek ilaç yeniden kucağının dolması arkadaşım. asla unutmayacaksın tabiiki kızını, senin gibi evladına düşkün bir anne biliyorumki unutmakta istemez. ama yüreğindeki ateş biraz olsun sönecek ve zamanla hayatın akışına kaptıracaksın kendini. bunu atlatmanın tek yolu bence tekrar evlat sahibi olmandan geçiyor. inşallah rabbim sana uzun ömürlü hayırlı bir evlat nasip eder.

estf. canım ne kusura bakması, asıl sen bizim kusurumuza bakma o kadar yaralısınki şu an ne kadar özen göstersekte belki de seni kırıcı incitici kelimeler yazabiliriz.Allaha emanet ol canım.

Back