• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebeğim şehit oldu

rabbim sabır ve dayanma gücü versin. Ne diyeceğimi bilemiyorum çok zordur.
Içim acıdı yandı resmen, unutmak zordur ebet ama rabbim yüreğindeki yangını söndürsün. Inşallah bir evladın olur, yeniden mutlı olursan.
Cümleleri zor toparladım.

öncelikle acımı yürekten paylaştığınızı biliyorum,sizlerde çok üzüldünüz,ahhhh teyzeleri bir görseydiniz yavrumu dayanamazdınız,Allahım resmen melek olarak yaratmış onu,bu dünyalık değildi resmen,bambaşkaydı,otopsi icin giren savcı incelemiş,cok otopsiye girdim ama hiç böyle bır bebek görmedim demiş,yıkayan hocalar nazardan çatlamış bu cocuk demişler,yavrum melektiiii uctu gitti ama doyamadık....

aniden acı bir şekılde kaybettık o sahne hic aklımdan cıkmıcak sizler hic görmedınız nasıl vefaat ettıgını bılmeden öyle derınden üzüldünüz kı buda Alahın bır hıkmetı işte,herkesi üzdü, keske böyle olmasaydı...

güzellll meleğimme maaşallah Kevser SU yuma

Allahım sizlere böyle bır acı tattırmasın...

canım arkadaşım..
ahh..
kalbim her an seninle bir bilsen! şunu unutma güzel meleklerimiz ellerimizden tutmaya devam ediyorlar..

Mevlana nın bir sözü vardır "öldüğüne değil doğduğuna ağla" inan bu beni o zor günlerimde avutan tek cümleydi! her anne bilmez mi o minik gözlerin aslında cenneti bize yansıttığını..

Elbet boğazın düğümlenecek ama sonra onun meleklerin en güzeli olduğunu düşüneceksin.O güzellik asla kirlenmeyecek günahlarla..

Günler zor geçer bilirim "neden" diye isyan edersin bunu da bilirim.ama unutma cennetin kapısında o minicik kollarıyla sana öyle bir sarılacak ki o zaman anlayacaksın herşeyin nedenini..İşte o zaman tıpkı her annenin yapacağı gibi sevinç gözyaşlarınla ıslatacaksın minicik yavrunun saçlarını..burada tadamadığın 60-70 yıllık duyguyu orada ilelebet, en güzel yerde tadacaksın..

Ne mutlu sana..ve şefaatçi meleklerin annelerine..

Kalbim seninle..

canım arkadaşım..
ahh..
kalbim her an seninle bir bilsen! şunu unutma güzel meleklerimiz ellerimizden tutmaya devam ediyorlar..

Mevlana nın bir sözü vardır "öldüğüne değil doğduğuna ağla" inan bu beni o zor günlerimde avutan tek cümleydi! her anne bilmez mi o minik gözlerin aslında cenneti bize yansıttığını..

Elbet boğazın düğümlenecek ama sonra onun meleklerin en güzeli olduğunu düşüneceksin.O güzellik asla kirlenmeyecek günahlarla..

Günler zor geçer bilirim "neden" diye isyan edersin bunu da bilirim.ama unutma cennetin kapısında o minicik kollarıyla sana öyle bir sarılacak ki o zaman anlayacaksın herşeyin nedenini..İşte o zaman tıpkı her annenin yapacağı gibi sevinç gözyaşlarınla ıslatacaksın minicik yavrunun saçlarını..burada tadamadığın 60-70 yıllık duyguyu orada ilelebet, en güzel yerde tadacaksın..

Ne mutlu sana..ve şefaatçi meleklerin annelerine..

Kalbim seninle..

teşekkur ederım,bu arada senınde başın sağolsun,msjını okuduğumda cvb yazacaktım unuttum,şu sıralar cok unutkanım ve dalgınım,herşeyı karıştırıyorum ,hepinizden Allah bın kez razı gelsin....

Söyleyecek yazacak söz bulamadım RAbbim sana sabırlar versin :14:

ALLAH sabir versin
insan okurken gozyaslarini tutamiyor bi de yasayan neler cekiyodur kimbilir
insallah bi daha anne olursun valla diyecek laf bulamiyorum cok fena oldum

İki gün gidemedim içim içimi yedi bugün fırsat bulup gittim suucum arkadaşımız herzamankinden daha güçlü desteklerinizle ve Sizlerin desteğiyle daha sabırla yeni başlangıçlar için mücadele ediyor..

başın saolsun canım inan çok üzüldüm Allahım sana sabırlar versin umarım çabucak toparlanırsın unutmak ve alışmak zor ama inan kelimeler yetersiz kalıyo böyle bi durumda acını yürekten hissettiğimi bilmeni istedim bundan sonraki yaşamında Rabbim sana böylesi acılar göstermesin dilerim herşey gönlünce olsun kendine iyi bak dualarım seninle..

Allah yardimcin olsun insaAllah cennet kapisindaki sefaatcin olacak evladin... imtihan dunyasi insan ne yazacagini bilemiyor ama takdir i ilahi..kaderi degistirmeye gucumuz yok..tevekkul kardesim Allah sizi kavusturacak sonsuz bir ayrilik degil insaAllah evladin seni cennet kapisinda bekleyip annem olmadan cennete girmem diyecek

Rabbim dayanma gücü versin arkadaşım (AMİN)
cennet kapısında seni bekleyecek,şefaatçin olacak
öyle düşün
bu bi imtihan sakın gaflete düşüp de isyana yönelme
çok zordur buna dayanmak ama derdi veren Rabbim sabrını da verir

Son düzenleme:
Gercekten cok ama cok uzuldum. Keske elimizden birseyler gelse. Ruyanizda onu guluyor goruyormussunuz ya, kaybettigimiz insanlar ruyada nasil gorursek aynen oyle olurlarmis. O simdi mutlu ve huzurlu. Annesine de kavusacak. Ne biliyim. Allah korusun siz vefat edip geride o kalsaydi. Hasreti, ozlemi annesizligi o cekseydi. O mutlu huzurlu olsun da demezmiyiz biz anneler. Allahim cok cok sabirlar versin. Allahin izni olmadan bir yaprak dusmezmis. Allah kimseye aci yasatmasin.

Gercekten cok ama cok uzuldum. Keske elimizden birseyler gelse. Ruyanizda onu guluyor goruyormussunuz ya, kaybettigimiz insanlar ruyada nasil gorursek aynen oyle olurlarmis. O simdi mutlu ve huzurlu. Annesine de kavusacak. Ne biliyim. Allah korusun siz vefat edip geride o kalsaydi. Hasreti, ozlemi annesizligi o cekseydi. O mutlu huzurlu olsun da demezmiyiz biz anneler. Allahim cok cok sabirlar versin. Allahin izni olmadan bir yaprak dusmezmis. Allah kimseye aci yasatmasin.

ruyamda bebeğimi hep hastanede hasta olarak görüyorum,bugun günduz öğlen uyudum(ilacların etkisiyle uyuyorum) neyse ruyamda hastanedeymişiz gene,hemen bebeğimin kaldığı odaya koşuyormuşum,onu makinaya bağlamışlar annem ben geldim diyorum hissediyor gülüyor,sonra onu kucağıma alıyorum koridorlarda koşuyorum lütfen yavrumu iyilestirin sağlığına kavuşsun diye yalvarıyorum herkese

bebeğimi hep hasta görüyorum rüyalarımda neden acaba????? lütfen kızlar bilen varsa söylesin:((((((((((( ben cok mutsuzum,her gecen gün olmadıgına daha cok inanıyorum:((((((((((((((((((((((((((((

Back