Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
öncelikle acımı yürekten paylaştığınızı biliyorum,sizlerde çok üzüldünüz,ahhhh teyzeleri bir görseydiniz yavrumu dayanamazdınız,Allahım resmen melek olarak yaratmış onu,bu dünyalık değildi resmen,bambaşkaydı,otopsi icin giren savcı incelemiş,cok otopsiye girdim ama hiç böyle bır bebek görmedim demiş,yıkayan hocalar nazardan çatlamış bu cocuk demişler,yavrum melektiiii uctu gitti ama doyamadık....
aniden acı bir şekılde kaybettık o sahne hic aklımdan cıkmıcak sizler hic görmedınız nasıl vefaat ettıgını bılmeden öyle derınden üzüldünüz kı buda Alahın bır hıkmetı işte,herkesi üzdü, keske böyle olmasaydı...
güzellll meleğimme maaşallah Kevser SU yuma
Allahım sizlere böyle bır acı tattırmasın...
canım arkadaşım..
ahh..
kalbim her an seninle bir bilsen! şunu unutma güzel meleklerimiz ellerimizden tutmaya devam ediyorlar..
Mevlana nın bir sözü vardır "öldüğüne değil doğduğuna ağla" inan bu beni o zor günlerimde avutan tek cümleydi! her anne bilmez mi o minik gözlerin aslında cenneti bize yansıttığını..
Elbet boğazın düğümlenecek ama sonra onun meleklerin en güzeli olduğunu düşüneceksin.O güzellik asla kirlenmeyecek günahlarla..
Günler zor geçer bilirim "neden" diye isyan edersin bunu da bilirim.ama unutma cennetin kapısında o minicik kollarıyla sana öyle bir sarılacak ki o zaman anlayacaksın herşeyin nedenini..İşte o zaman tıpkı her annenin yapacağı gibi sevinç gözyaşlarınla ıslatacaksın minicik yavrunun saçlarını..burada tadamadığın 60-70 yıllık duyguyu orada ilelebet, en güzel yerde tadacaksın..
Ne mutlu sana..ve şefaatçi meleklerin annelerine..
Kalbim seninle..
Gercekten cok ama cok uzuldum. Keske elimizden birseyler gelse. Ruyanizda onu guluyor goruyormussunuz ya, kaybettigimiz insanlar ruyada nasil gorursek aynen oyle olurlarmis. O simdi mutlu ve huzurlu. Annesine de kavusacak. Ne biliyim. Allah korusun siz vefat edip geride o kalsaydi. Hasreti, ozlemi annesizligi o cekseydi. O mutlu huzurlu olsun da demezmiyiz biz anneler. Allahim cok cok sabirlar versin. Allahin izni olmadan bir yaprak dusmezmis. Allah kimseye aci yasatmasin.