bebeğim şehit oldu

BASINIZ SAGOLSUN ALLAH RAHMET EYLESIN KARDESIM ALLAH BOL SABIRLAR VERSIN INSALLAH(AMIN),
DUYUNCA COK UZULDUM SOZUN BITTIGI YER NE DENEBILIR KI RABBIM TEKRARINI YASATMASIN INSALLAH(AMIN)

Arkadaslar lutfen Gamze hanima mantikli karar vermesi icin destek olalim.Yanlis veya kirici kelimeler sarfetmek istemiyorum.En dogruyu en basta ailesi ve dostlari soyler mutlaka.Yeniden baslamak icin ailesinden fikir almali ve bence ilk once kadin dogum yerine psikologa gitmeli.Bu davranis sekli beni korkuttu acikcasi.Ceylan hanim umarim bunuda aklinda bulundurmasi icin iletirsiniz.

Allah sevdiği kullarını böyle zor imtihanlara tabi tutarmış. Allah sabır versin, güç versin. Siz bir meleğin annesisiniz. Ne desek boş. Dualarım sizinle.

canim benim,Rabbim senin yaninda,o sabri sana verecek ve tez günde kardesini gönderecek melegin.senin haberinden önce bir haber gördüm dehset birsey di bebekle ilgili yine,aglaya aglaya canim cikmisti,ve senin haberini grdüm..yine agladim helali hos olsun gözyaslarim.eger sende istersen yanindayim her zaman.icini dökmek istediginde söyleyemedigin seyler icin de yanindayim.dualarim sana..

Dualarim seninle arkadasim..Bir yakinimiz 18.dogum gününe 2 hafta kala kizini kanser den kaybetti..Mevlidin de hoca hanim anlattiki..Bir baska anne süreki kaybettigi bebegini rüyasinda görüyormus.Onunla ayni olan diger bebekler gülüp oynarken bu hanimin bebegi sürekli iki elinde kova kova su tasirmis..Annecim sen neden arkadaslarinla oyun aynamiyorsun diye sormus bebegine..Bebegi annecim sen sürekli agliyorsun ben bu kovalarda senin göz yaslarini tasiyorum demis.O gün bugün kadin hic aglamamis ve rüyasinda melegini diger meleklerle oynadigini görmüs..Acin büyük rabbim sabrini verecek elbet..

Acın çok büyük Allah sabır versin...çok zor bir durum , Rabbim Ahirette sana şefaatçi yapacak kızını , af dileyecek o minik, günahsız melek anası bab
ası için rabbime

bence yeniden bebek sahıbı olman harıka olur dıye duusnuyorum.. yakın bı akrabam 11 yasındakı oglunu menenjıtten kaybettı.. oglunun hastalıgı sırasında bı kız evladı daha oldu.. oglunun olumunden sonra onuda kaybettı.. düşünsenıze ne kadar acı..hemen arkasına bır kez daha hamıle kaldı.. oglu vefat etmeden once soylemıs zaten bı erkek kardesım olacak adını atakan koyun dıye.. sımdı cok sukur saglıklı bı oglu var adıda atakan.. ruyalarımda goruyorum dıyo kardesler hep bı aradalar bırakmıyolar bırbırlerını oynuyolar devamlı dıyo.. ınsanogluyuz.. alısırız herturlu acıya.. ölümün acısını Allah daglara vermıse daglar bıle kaldıramamıs.. gamzecım gerceten sen cok guclu bı kadınsın.. hemen hamıle kalacagınıda düşünuyorum.. ben ıkıncı kızıma 5 aylıkken hamıle kalmıstım ılk kızım.. ıns hersey gonlunce olur...

allahım sana sabırların en büyüğünü versin ne denir başka başın sağolsun

canım ya inan yeni gördüm mesajını özelden de yazdım kusura bakma görmemişim bir yarım saat kadar daha beklesem görecektim.senin kapattığını sandım.inan tavsiyelerine tecrübelerine ihtiyacım var sonuçta bunları yaşayan bilir paylaşırsan memnun olurum..

canım başınsağolsun inşaallah Rabbim sana evladını şefaatçi yapar ..onun boşluğunuda bu dünya tez zamanda doldurur....

Gamze hanım merhaba,
Sizi tanımıyorum. Ekim 2011 annesiyim. acınızı yaşamak, paylaşmak için tanışıyor olmak gerekmiyormuş. acı haberinizi aldığımızdan beri ekim 2011 anneleri olarak, sizinle birlikte içimiz yandı. günlerdir etkisinden kurtulamadık. yaşadığınız acıyı paylaşıyor, yavrunuza rahmet diliyorum. Allah size yeniden annelik duygusunu doya doya yaşayacağınız, sağlıklı, uzun ömürlü bir evladı hayırlı zamanda nasip eder inşallah. Dualarımız sizinle. Allah size sabır, dayanma gücü versin.

yutkunarak zorla yzyorum..başınız sağolsun mekanı cennet zaten..orda size şefaatçi olacak allahın izniyle...

allah sabır versin canım meleğinin mekanı cennet olsun allah nur içinde yatırsın geride kalanlara sabır sağlık huzur versin(amin)

çok üzüldüm çok zor bi durum rabbim sabır versin başınız sağolsun dualarım sizinle

rabbim kimseye evlat acısı vermesin. allah sabır versin diyorum ne diyebilirim ki. ateş düştüğü yeri yakar.

rabbım yardım etsın hıç bır acıya benzemıyor bende kaybettım bebeğimi halada acısı duruyor.şuanda ıkıncı kızımda tesellı buluyorum .ama senın acın daha buyut ben anne karnında kayıp ettım.sen kokladın ,öptün,konuştun bağrına bastın ,........soyleyecek soz yok .

çok duygulandım....yazdığın yazının yarısına gelmeden göz yaşlarımı tutamadım gerisini okuyamadım....resmen kalbinizden yazmışsınız..inş başka bir evlatla hasretinizi giderirsiniz..tabi her çoçuğun yeri ayrıdır...çok iyi bir annesiniz....kucağınız boş kalmaz inş......

DIYECEK SOYLEYECEK BI KELIME BULAMIYORUM COK ZOR YUCE RABBIM KIMSEYI EVLADIYLA SINAMASIN EVLAT ACISI YASATMASIN dualarım senınle ve melegınle canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…