• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebeğim şehit oldu

kelimelerin boğazda düğüm düğüm olup çıkmadığı andayım şuan...ALLAHIM sana ve ailene büyük sabır versin...bu dünyada olmasada öbür dünyada kızın seninle olcak bunu unutma...insan anne olunca içinin en derinlerinde yaşıyor bu acıyı...sakın isyan etme hep dua et...
kızın ve senin için fatiha okudum...dualarım sizinle...!!!

canımm allah sabır versinn çok zor bebişin ii dualara bile ihtiyacı yok o melek asıl zorluk sana size öbür tarafta elinden tutcak o inşşalah beklicek seni orda allahım yardımcınız olsun bol bol sabır versin tez zamanda yerine konamaz ama yeni bi bebiş versin inşallah allaaha emanet ol

cnm Rabbim yar ve yardımcın olsun yazını hıçkırıklara boğularak okudum gözyaşlarımıı durduramadım elim ayağım uzun bir süre titredi sana sabır diliyorum Rabbim tekrar kucağına bir evlat alabilmeyi nasip etsin ...

arkadaşım allah sana gani gani sabır versin.face okuduğumdan beri gözlerim yaşlı. sürekli aklıma geliyosun.ben bu kadar ağladım allahım sana sabırlar versin unutulamaz asla o senin kalbinde içinde.allahım yanına almış meleğini.hepimizin gideceği yer orası senin meleğin gitmedi orda buluşucaksınız mutlaka.

rabbim sana sabır dayanma gücü versin tez zamanda kucağını yenideen dolduracak bir evlat nasip etsin

hepinize sonsuz teşekkür ediyorum,benımle acımı paylastıgınız icin,söyleyecek söz bulamıyorum ...

ben cok mutsuzum...bebeğim hep gözümün önunde o sahne hıc silinmeyecek aklımdan,üstelık bebeğimin gitmesine hala inanamıyorum,zaman gectıkce yoklugu cok daha bellı olacak:( oyle ıcım yanıyor kı...

melegımı herkes cok sevıyor tanımadıgınız halde üzüldünüz ağladınız ahh teyzelerı bır görseydınız yavrumu.....

neyse ben bugun özge arkdaşımla kadın doğum doktoruna gittik,test yaptı hormonlar alt üst olmuş bebek emzirdiğimden dolayı,düzenlenmesi için ilaç verdi, 1bucuk ay sonra tekrar gideceğiz....

ayrıca pskytrsımede gıttım 1 saat konustuk,ıyı geldı aynı ilaçlara devam...

simdi 1,5 ay bekleyeceğiz kızlar zaman gecmıyor:(( bebegım olmayınca boşluğa düştüm mamasıydı alt degıstırmesı gazı agusu ugusu derken gün yetmıyordu,ben artık hic saate bakmıyorum...

hamılelikte göbekte oluşan linea cizgisi, o bile henüz gitmemişken bebeğim gittii:..........(

Rabbim sabır versin sana ve eşine tüm ailene rabbim seni yeni bi evlatla nasiplendirsin acını hafifletsin bitanem bebimde 10 aylık bi kızım var 2011 temmuz anneleri olarak yanındayız ve dua edeyiyoruz sizin ve meleğin için cennette sizi bekliyor şuan seni izliyor cennetten üzülmeni asla istemez isyan etme sakın acın bütün annelerin yüreğinde allaha emanet ol

ahhh bebeğim ahhh ne yazsam kiiii

acaba gerçekten yok musun,yada hıc benım olmadın mı,hayalmiydin annem,şaşkınım kollarım boş kaldı,bırkac gun once kucagımdaydın bel ağrıları çekerken suan yoksun annem göğsüm sızlıyor,doyuramadığım oburum şimdi sütlerin boşa akıyor,gercek mi birileri beni uyandırsın, daha bırkac gun once helva yıyordum sütüm artsın diye,şimdi gitsin diye çabalıyoruz bunlar gercek miiii,dünya ne biçimdir!

annem ev cok sessiz ,neden ağlamıyorsun bebeğim,neden sesin yokkk,annem senı çok sevıyorum dediğimde hep gülerdin akıllı kızım,Allahım sana 4 ay ömür bicmiş,kuş uykusuna yatıyor derlerdi senin için bu yüzden mi uyumak istemiyordun,annene doyamadığın terkedip gideceğin içinmiydi herşeyy,ahhh güzel gözlüm,hep anneni izlerdin,çok küçüktün ben seni anlayamadım,ama sen herşeyin farkındaydın,yavrummmm doyamadım sana annem,kokun gitmiyor odanı havalandırıyorum ama kokun çıkmıyor cennet kokulum,ışığı söndürüp kapıyı kapatıp çıkıyorum odan karanlık kalıyor annem,sen varken aydınlıktı sesinle yankılanıyordu bebeğim,ben seni nasıl unuturum...bu nasıl bir acı ciğerimi yaktın geçtin mmeleğim....uzun ömürlü ol diye adını SU koyduk annem ama kaderin önüne geçilmiyor,son giydiğin yeleğin üzeri kusmuklu şuan dolabımda kokun tüm kıyafetlerime yayıldı

Allah'ım seni ilk anneler günü haftasında aldı elimden,sen yanımda olacakken ben senin mezarına gittim...

yazacak çok şey var ama Allah'ıma isyan etmek istemiyorum

bebeğim buz gibi olmuş üşümüş,ısıtmak istedim ama bırakmadılar,seni son kez öpüp kokladığımda bana hiç ses çıkarmadın ya çok gücüme gitti annem...

annem bu evde sensiz uyuyacağım ilk gece ,Rabbim sabır ver,kimseyi evlatlarıyla sınama

Allah'ım bu acıyı verdin lütfen dindirr,beni bu ilaçlarla yaşatmaya mecbur bırakma,bebeğim senin yanında anne babasını hiç unutmasın,biz onu hiç unutmayacağız...

arkadaşlar sizleride üzdüysem hakkınızı helal edin,lütfen yalvarıyorum dua edin acım azalsın,

4 aylık bebeğim KEVSER SU kızım boğularak vefaat etti,lütfen nasıl oldu diye sormayın yazacak gücüm yok ,kızıma fatiha okursanız Allah rızası için sevinirim....

içim yandıı:(((((((( dondum gecmişime biliyomusun bende melek annesiyim şu an ki yasantını duygularını cok iyi anlıyorum melek annesi isyan etme en ictenlıgınle sıgın rabbine cok zor bılıyorum cok zorr allah sabrını arttırsın :(((((((((((((

Ne dicemi bilemiyorum başın sağolsun Allah dayanma gücü versin kardeşim yaktın içimi :43:

cnm benim rabbim sana bol sabırlar versin çok zor biliyorum okurken hıçkıra hıçkıra ağladım nasıl anlatmışsın öyle sanki yanındaymış gibi hissettim acını mevlam böyle uygun görmüş ne denir ki ama rabbim neylerse güzel eyler bunda da bi hikmet vardır biz kulların göremediği inşallah sabır gösterirsen çok mükafatlar alırsın bebğinde seni sonsuzlukta bekliyor şimdi inşallah rabbim kardeşlerini verir kızının sana onlara uzuuuuuuuuuun sağlıklı ömürler verir biz hep yanında olmaya çalışırız sen yeter ki iyi ol cnm çok çok öpüyorum...

teselli vermek adına ne yazsam sana teselli olmayacak biliyorum, çok zor bir durum.

Allah sabrını artırsın canım, Allah dayanma gücü versin.
Cennet kuşu olmuş meleğin, inşaallah cenette seni kanatlarının altına alacak...
Allah bir daha böyle bir acıyı kimseye yaşatmasın.

duyduğum günden beri içimin acısı dinmedi sen kimbilir ne haldesindir rabbim sana bol bol sabır versin birdaha böyle bir acı yaşatmazsın tez zamanda sağlıklı sıhhatli uzun ömürlü evlatlar nasip etsin inşallah

duyduğum günden beri içimin acısı dinmedi sen kimbilir ne haldesindir rabbim sana bol bol sabır versin birdaha böyle bir acı yaşatmazsın tez zamanda sağlıklı sıhhatli uzun ömürlü evlatlar nasip etsin inşallah

ağlamakdan tuşlara basamıorum, başınız saolsun..
bu hayatta her olay üzerine söylenecek bir söz vardır,
ama evlat acısının üstüne söylenecek tek bi söz yoktur..
sana sözlerim yetersiz gelebilir o yüzden sana gözyaşlarımı yolluyorum..
her damlası senin yasını taşıyor..

Back