bebeğim şehit oldu

tabikide herşey cok zor ama inan şuan ki durumumdan daha da zor olamaz,hamilelik ,doğum ,lohusalık,bebek bakımı bunlar hiç kolay şeyler değil,yavrumu zorluklarla taşıdım ,sabahlara kadar uyuyamadım 2 yastık kullandım zor nefes aldım,hep mide bulantısı kusmak ,ya doğum 9 saat suni sancı çektim,o an annemin değerini daha cok anladım cıkınca annemın ayaklarının altını öpeceğim dedim,doğdu bu kez kuveze koydular,1 hafta günde 2 saatte bır hastaneye gıttım emzırmek ıcın emmedı göğüslerim taş oldu ateş yaptı,emmeye başladı uçları acıdı kanadı,uykusuz kaldım ,lohusalık sendromu,bebeğim kendını toparladı dedım kabızlık cektı sabahlara kadar ağladı uyumadı,tam kendıne geldı dedım kılo aldı toparladı,bu kez Allahım elımden aldı bu acıyı verdi,kaderin önüne gecılmıyor,9 ay boyunca kuran okudum hatım ettım,babası kurban kestı bebeğimiz doğmadan,ama şimdi yavrum yok,Allahında bır bıldıgı vardır

şimdi ben tekrar baştan başlamak ıstıyorum Allahım kısmet ederse,bu acılara gene varım,inşallah Allahım bana tekrar sağlıklı sıhhatlı elı ayagı duzgun UZUN ÖMÜRLÜ bır yavru versin...dua edın ne olur yarın benım ıcın cok önemli

canimmm rabbim sana evlatlarin en hayirlilarindan,en yusuf yuzlulerinden birini versin insallah.

Allahım gönlünden geçeni verir insallah en kısa zamanda yeniden anne olursun..dualarım seninle

duydugumdan beri aklımdan gitmiyorsun bende anneyim ağlıyorum aklıma geldikçe.Allahım bu kardeşimize sabır ver.Rabbim yardım etsin ALLAH YARDIMCIN OLSUN

Insallah canim benim en kisa zamanda tekrar bebegin olur, kucagin dolar. Yaninda olmazim ama KK klubu vesilesiyle elimden geldigince destek olmayi bende cok isterim. Suanda melek Su icin dua etmekden baskasi gelmiyor zaten elimden.

duydugumdan beri aklımdan gitmiyorsun bende anneyim ağlıyorum aklıma geldikçe.Allahım bu kardeşimize sabır ver.Rabbim yardım etsin ALLAH YARDIMCIN OLSUN

Allah hepinizden binlerce kez razı olsun,size kat kat iyilikler sıhhatler versın evlatlarınızla eşlerınızle bırlıkte uzun ömürler versin,sizlerin yanımda olmasını derinden hissediyorum,buna karşılık olarak tekrar deneyecegım herseyı bana sızler cesaret verdınız... ben suan sağlıklı kararlar alamıyorum cunku

Yarın mujdeli haberlerle donersin insss bende bebegimi 21 haftalilken kaybettim normal doğum yaptım o 21 haftanın her günü ölüm gibiydi neler çektim bir bilsen 20 haftalilken kesesi yirtilmisti 1 hafta boyunca karnimda kıpır kıpır oynuyordu ama kaybedecegimide biliyordum doğum yaptığım anda kaybettim mesleğimi ama umudumu kaybetmedim sende kaybetme 4 ay sonra yine hamile kaldım yine aynı problemler başladı heran kaybetme korkusu erken doğum çok şükür bu sefer benimleydi bir oğlum daha oldu melegimi unutmadım unutmicamda ama allahim mülakatın verdi sakin isyan etme yinede sukret insallahhhh cektigin bu acinin kat kat mutluluğunu alırsın bence hamileliği dusun derim en azından kafanı başka şeylere yonlendirirsin en azından şanslısınız tedaviyle hamile kalıyorsun çok şükür iki oğlum var darısı sana ve olmayan insanlara

amin allah bağışlasın..

inşallah canım bu mesajlar bana cok moral oluyor,sizlerin bana inanması güzel,bu yolda tek başıma olmak ıstemıyorum Allahım bu acıların karşılığını versin

Yarın güzel haberlerini bekliyoruz inşallah canım

Saol canım amin cumlemizinkini allahim evlatlarimizi bize bağışlasın acılarını göstermesin evlat acisi çekenlere yüreklerine su serpsin peygamber sabri versin bu acıyı dindirsin

ben bu acıları 4 kez yaşadım inşaallah birdaha yaşamam senin gibi su kesesi yırtıldı 14 hafta 5 günlükken 21 haftaya kadar dayandı oğlum 4 acı ama ben oğlumu unutamıyorum çok direndi yavrum o tekmeleri ama olmadı sonuncusuda yine 14 haftalıkken geldi su oda 17 haftaya kadar dayandı ilk 2si zaten düşüp gittiler ne güzel senin bir oğlun olmuş Allah uzun ömürler versin hayırlı evlat etsin onu inşaallah nerde bir oğlan görsem içim cız ediyor aklıma oğlum geliyor bazen ümidimde tükeniyor ama Allahıma yalvarıyorum başka çarem yok burdaki acılar yaşamış arkadaşların başı sağolsun benim gibi olanlarada tez zamanda anneliği tattırsın Allah ım ne diyeyim....

Umarim hersey tam istedigin gibi olur canim. Ben normal dogum yaptigin icin hic problemiz bebek sahibi olabilecegini dusunuyorum. İnsallah saglikli bir bbegi en yakin zamanda kucaklarsin ve allahim bundan sonraki bebeklerine esine ve sana birlikte yaslanacaginiz upuuzuuunnnn bir omur verir

inşallah sende mufakatini alırsın 4kayıp gerçekten çok zor benim kızım fazla dayanamadi bırakıp gitti oğlumun ilk 40 ciktiginda ablasina götürdüm ablasina kardesini anlattim her hamileyken gittiğimde agliyordum kızım semeresini allahın yanindasin senin duan kabul olur sende dua et olurmu sendeki cektigim acıyı cekmeyeyim bir evladim daha gitmesin sizde dua edin elbet rabbim görüyor biliyor ona uzanan elleri geri cevirmez.....

amin inşallah ...diğer çocuklarınızda su gelmesi olmadı değilmi yani normal ayında mı doğdu kusura bakmayın soruyorum ama artık benim gibi olanları bulunca ne yapayım ...

Yeniden anne olmak için çok erken değil mi daha. Hem fiziksel en önemliside ruhen hazır hissediyormusun. Herşey çok yeni doğumunda çok yeni bebeğini kaybetmende. Bilemedim:26:

Hickira hickira aglamak istiyorum aglamanin derecesi yok acinnda.sen ne kadar guzel bir annesin gurur duydum seninle evladina olan sevginle. acini yüregimde hissettirdin bana ve bu yaziyi okuyan herkese.insanlarin sahip olmak icin servet harcayip kaybedenlerinde acidan kivrandigi bu dünyada dogurup sokaga atan ya da 2 dk zevk icin dunyaya getirdikleri sonrasinda da coP tenekesine atan anne musvettelerine ornek olsun.yukarda dolasan beden bekleyen ruhlar senin evladin olabilmek icin can atacaktir.basiniz sag olsun lutfen guzel yureginle umudunu kaybetme

amin inşallah ...diğer çocuklarınızda su gelmesi olmadı değilmi yani normal ayında mı doğdu kusura bakmayın soruyorum ama artık benim gibi olanları bulunca ne yapayım ...

sana yardimci olmak istedim ama bos bende bircok kisiyle konustum gorustum bilgi aldim bircok kayip yasayanlarla caresinide buldum o yontemi bende uyguladim allahima sukur oda sebep olduki yavrumu kucagima aldim amacim yardimci olmak uyguladigim yontemi anlatmakti bu yontemi kim uyguladiysada sonucunu aldilar bende onlardan tafsiye aldim tecrube edindim su kesesinin yirtilmasiyla ilgili sana soylemek istedim yapar yapmazsin sana kalmisti artik sen bilirsin ben gorevimi yaptim benden bukadar hoscakal

teşekkur ederım,zor tutuyorum ağlamamak ıcın bebeğim huzursuz oluyormuş annesı ağlayınca,yarın yenı bır gun olacak;

Bir hüzün saklıdır ve bin umut vardır,her yenı gün dogumunda, bir hüzünle uyuyup bin umutla uyanma dilegıyle

diye yazmış ceylan arkadaşım
ben yatıyorum hepinize binlerce kez teşekkur edıyorum,yarın ki gelişmeleri yazarım cok heyecanlıyım şimdiden....meleğimide cok özledım bu arada keske ruyama gelsee,anne ben ıyıyım senı unutmuyorum dese :....(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…