herşeye sil baştan başlamak zor olsada iyi bir adımla güzel bir yolculuğa başlaman çok güzel insss eski su geri gelmez ama umarım bu sefer kollarin sonsuza kadar boş kalmaz herzaman senin için dua edicem istedigin herzaman yanındayım..
duydugumdan beri aklımdan gitmiyorsun bende anneyim ağlıyorum aklıma geldikçe.Allahım bu kardeşimize sabır ver.Rabbim yardım etsin ALLAH YARDIMCIN OLSUN
Yarın mujdeli haberlerle donersin insss bende bebegimi 21 haftalilken kaybettim normal doğum yaptım o 21 haftanın her günü ölüm gibiydi neler çektim bir bilsen 20 haftalilken kesesi yirtilmisti 1 hafta boyunca karnimda kıpır kıpır oynuyordu ama kaybedecegimide biliyordum doğum yaptığım anda kaybettim mesleğimi ama umudumu kaybetmedim sende kaybetme 4 ay sonra yine hamile kaldım yine aynı problemler başladı heran kaybetme korkusu erken doğum çok şükür bu sefer benimleydi bir oğlum daha oldu melegimi unutmadım unutmicamda ama allahim mülakatın verdi sakin isyan etme yinede sukret insallahhhh cektigin bu acinin kat kat mutluluğunu alırsın bence hamileliği dusun derim en azından kafanı başka şeylere yonlendirirsin en azından şanslısınız tedaviyle hamile kalıyorsun çok şükür iki oğlum var darısı sana ve olmayan insanlara
Yarın mujdeli haberlerle donersin insss bende bebegimi 21 haftalilken kaybettim normal doğum yaptım o 21 haftanın her günü ölüm gibiydi neler çektim bir bilsen 20 haftalilken kesesi yirtilmisti 1 hafta boyunca karnimda kıpır kıpır oynuyordu ama kaybedecegimide biliyordum doğum yaptığım anda kaybettim mesleğimi ama umudumu kaybetmedim sende kaybetme 4 ay sonra yine hamile kaldım yine aynı problemler başladı heran kaybetme korkusu erken doğum çok şükür bu sefer benimleydi bir oğlum daha oldu melegimi unutmadım unutmicamda ama allahim mülakatın verdi sakin isyan etme yinede sukret insallahhhh cektigin bu acinin kat kat mutluluğunu alırsın bence hamileliği dusun derim en azından kafanı başka şeylere yonlendirirsin en azından şanslısınız tedaviyle hamile kalıyorsun çok şükür iki oğlum var darısı sana ve olmayan insanlara
inşallah sende mufakatini alırsın 4kayıp gerçekten çok zor benim kızım fazla dayanamadi bırakıp gitti oğlumun ilk 40 ciktiginda ablasina götürdüm ablasina kardesini anlattim her hamileyken gittiğimde agliyordum kızım semeresini allahın yanindasin senin duan kabul olur sende dua et olurmu sendeki cektigim acıyı cekmeyeyim bir evladim daha gitmesin sizde dua edin elbet rabbim görüyor biliyor ona uzanan elleri geri cevirmez.....
amin inşallah ...diğer çocuklarınızda su gelmesi olmadı değilmi yani normal ayında mı doğdu kusura bakmayın soruyorum ama artık benim gibi olanları bulunca ne yapayım ...
Hickira hickira aglamak istiyorum aglamanin derecesi yok acinnda.sen ne kadar guzel bir annesin gurur duydum seninle evladina olan sevginle. acini yüregimde hissettirdin bana ve bu yaziyi okuyan herkese.insanlarin sahip olmak icin servet harcayip kaybedenlerinde acidan kivrandigi bu dünyada dogurup sokaga atan ya da 2 dk zevk icin dunyaya getirdikleri sonrasinda da coP tenekesine atan anne musvettelerine ornek olsun.yukarda dolasan beden bekleyen ruhlar senin evladin olabilmek icin can atacaktir.basiniz sag olsun lutfen guzel yureginle umudunu kaybetme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?