Çocuk Hastalıkları Bebeğim sarı kusuyor..........

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

nasmina78

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2008
199
19
118
46
Bebeğim doğduğundan beri sarı kusuyor. Şu an 8 aylık 6. aya kadar sürekli kusuyordu. 10 günlükken tetkikler yapıldı (barsak tıkanmasından şüphelenmişlerdi) birşey çıkmadı çok şükür. Relü dediler. Ama ek gıdaya başladıktan sonra kusmalar tekrar başladı özellikle yoğurt yediği zaman çok kusuyor. ne yapacağımı şaşırdım yoğurdu kessem yaşına kadar olurmu sizce. Bi de bebeği sarı kusan anneler varmı neden sarı kusma oluyor acaba bu kafamı çok karştırıyor...

geçmiş olsun canım bir fikrim yok malesef ama hep dr. lardan kusmanın fışkırarak kusarsa tehlikeli olabileceğini duyuyorum bunun dışındaki kusmalar normal karsılanıyo galiba tabi cok şiddetli olmadıkca ama sen yinede bi dr. kontrolune götür derim.

Yoğurt bebekler için cok faydalı ama dokunuyor ve kusmasına sebeb oluyosa yapacak bişey yok vermesende olur sanırım.sonuçda bazı bebekler yoğurt yemeyi red edebiliyo.yoğurt yemeden buyuyen bebeklerde vr yani

sarı kusması safra dan olabilir

yoğurt konusunda da çok ısrarcı oma

yoğurt yemedi diye gelişimi duracak değilya benim 2. oğlum doğru düzgün yoğurt yemedi yaşıtlarının iki katı maaşallah

Sağolun teşekkürler... Bebeği sarı kusan yok sanırım beni daha çok sarı kusması endişelendiriyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…