Bebek Beslenmesi Bebegim Pişik oldu!! (resimli anlatım)

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
desitin kullanın derim, emin olun pişiği geçince bana tşk edeceksiniz :)

Desitin Pişik Giderici Tedavi Edici Krem 113 Gr Mor - Ürün Kategorileri

Son düzenleyen: Moderatör:
desitin kullanın derim, emin olun pişiği geçince bana tşk edeceksiniz :)

Desitin Pişik Giderici Tedavi Edici Krem 113 Gr Mor - Ürün Kategorileri

cok tsk ederm demyorm iyi gelenleri kullaniyrum

Son düzenleyen: Moderatör:
Biri pişik mi dedi..
Tavsiye edilen kremler şaka gibi; arkadaşlar pavloderm pişik kremini kullanan var mı?
Bu ürün sağlık bakanlığından hem izinli hem onaylı ayrıca firma 6 saatte pişiği tedavi etmediği taktirde para iade garantisi veriyor.
Daha ne duruyorsunuz?

Biri pişik mi dedi..
Tavsiye edilen kremler şaka gibi; arkadaşlar pavloderm pişik kremini kullanan var mı?
Bu ürün sağlık bakanlığından hem izinli hem onaylı ayrıca firma 6 saatte pişiği tedavi etmediği taktirde para iade garantisi veriyor.
Daha ne duruyorsunuz?

öleyse süpermis :))

bende kesinlilkle sudacream diyorum birde sık sık alt değiştirmek şart ve her değiştirmede 10 dk kadar bebişin poposu açık kalsın ve hava alsın benceee

Allah yardimcin olsun!bizde de oldu bu problem ben Azerbaycandanim.burada bir melhem var en son onu surdum tahmin ettiyimden daha cok iyi oldu Vallahi.amma bence onu turkiyede bulamazsin.yine de adini yazayim Leyner melhemi
bir de pisikleri onlemek icin poposunu sik-sik ilik su ve bebesabunu ile yu ve kurula bu da cok iyi geliyor.ben oyle yapdim.

sagolun kizlar tavsiyeleriniz icin tsk ederm hepsini tek tek uyguluyorum pişigi gecti yavrumu cok sükür sagolun kizlar

Back