Bebek Beslenmesi Bebegim Pişik oldu!! (resimli anlatım)

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

Bebegimle

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2012
1.269
121
113
Selam kızlar..

bebişimin sorunları hic bitmiyo :KK43: eminim benden bıkmışınızdır :KK43:(

şimdide pişik olduk teyzeleri..

Annem Penaten almişti sürdüm kapadım agladı iyi gelmedi veya canı yandı..

dün birde nivea pudra denedim aglamadı ama kızarıklık duruyoo :KK43:( gecermi sizce kızlar ? yoksa buda mı iyi degil ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Canım ben doğdu doğalı dexpantonne baby diye bi krem kullanıyorum daha hiç pişik olmadı çok şükür kızım hametanda kullanabilirsin oda çok iyi

Selam kızlar..

bebişimin sorunları hic bitmiyo :( eminim benden bıkmışınızdır :((

şimdide pişik olduk teyzeleri..

Annem Penaten almişti sürdüm kapadım agladı iyi gelmedi veya canı yandı..

EGBC0006_PenatenCreme.jpg

dün birde nivea pudra denedim aglamadı ama kızarıklık duruyoo :(( gecermi sizce kızlar ? yoksa buda mı iyi degil ?

Nivea-Baby-Pudra-100ml_4872_1.jpg

canım en iyisi hakiki zeytin yagı sür geçiriyor bride ıslak mendille silme ılık sade syla sil canım rabbim pişicine şifa versin işşallah :16::16:

hametan + trosyd + eumovate bu üç kremi karıştırarak sürersen sorunun çözülür . istersen hametan+ trosyd de olabilir. ıslak mendil kullanma pamuğu ıslatıp sil altını değiştirirken sonra da yumuşak bi bez ya da havluyla kurut bir süre açık kalsın altı. sonra bu dediğim kremlerden sür. geçmiş olsun.

Son düzenleme:
Öncelikle geçmiş oldun der; SudoCream kullanmanızı şiddetle tavsiye ederim,biraz yoğun bir krem olmakla birlikte az miktarda alarak elinizle hafifçe ince bir tabaka halinde yayarsanız sonuç mükemmel olacaktır ,birde bebişinizi benim için koklarsanz sevinirim :)

Öncelikle geçmiş oldun der; SudoCream kullanmanızı şiddetle tavsiye ederim,biraz yoğun bir krem olmakla birlikte az miktarda alarak elinizle hafifçe ince bir tabaka halinde yayarsanız sonuç mükemmel olacaktır ,birde bebişinizi benim için koklarsanz sevinirim :)

sagol cnm ALLAH razi olsn sizden.. o kremi aldık hemen gecirdi cok sükür zeytin yagıda sürdüm ALLAH sükürler olsun simdi iyiz Teyzesi koklamammi koklarim tabi hemde senn icin 10 defa :))

kizimin cildi o kadar hassas ki 2 yasini geçti, neredeyse 1 yildir bez kullanmiyor yine de 2 damla kaçirsa pisik oluyor
kizimda çok sey denedim hiçbiri ise yaramadi yarayan tek sey var o da Trde yok (yurtdisinda yasiyorum)
fakat pisigin en iyi ilaci olabildigince açik kalmasi ve saç kurutma makinesi
bir tanidigimin ikizleri vardi doktoru sildikten sonra saç kurutma makinesi tutun demisti, oyle yapiyordu

kizimin cildi o kadar hassas ki 2 yasini geçti, neredeyse 1 yildir bez kullanmiyor yine de 2 damla kaçirsa pisik oluyor
kizimda çok sey denedim hiçbiri ise yaramadi yarayan tek sey var o da Trde yok (yurtdisinda yasiyorum)
fakat pisigin en iyi ilaci olabildigince açik kalmasi ve saç kurutma makinesi
bir tanidigimin ikizleri vardi doktoru sildikten sonra saç kurutma makinesi tutun demisti, oyle yapiyordu

ölede cok zor Allah kolaylk versn arkadasm acıl şifalar :((

sagol cnm ALLAH razi olsn sizden.. o kremi aldık hemen gecirdi cok sükür zeytin yagıda sürdüm ALLAH sükürler olsun simdi iyiz Teyzesi koklamammi koklarim tabi hemde senn icin 10 defa :))

Sizdende razı olsun canım,inan çok sevindim bebek bu ağzı var dili yok kıyamam ben onlara :)çok sevindim inanın dikkatli olun da annesi bir daha olmaz inşallah tekrar geçmiş olsun der sağlıklı günlerde büyütmenizi temenni ederim :16:

Sizdende razı olsun canım,inan çok sevindim bebek bu ağzı var dili yok kıyamam ben onlara :)çok sevindim inanın dikkatli olun da annesi bir daha olmaz inşallah tekrar geçmiş olsun der sağlıklı günlerde büyütmenizi temenni ederim :16:

evet teyzesi tabikide öleler kiyamam onlara ama hic hasta veya pişik etmezdm esimin arkadasinin cocugu geldi yavrumun yüzüne öksürdü hapsurdu tükürdü öptü meger o cok hastaymis hepsi onda ne varsa bizimkine gecti :((( bnde mutfaktaydim ki :(((((

Benm kızım da pişik olmuştu 2-3 haftalıktı daha.. O günden sonra poposunu temizlerken ıslak mendil kullanmadım, kullanmayı da düşünmüyorum. Sadece hastaneye kontrollere falan giderken alıyorum yanıma lazım olur belki diye... ılık suya batırılmış pamuk ve sonrasında zeytinyağı.. Sonuç mükemmel.. şiddetle tavsiye ederim.. :)

Benm kızım da pişik olmuştu 2-3 haftalıktı daha.. O günden sonra poposunu temizlerken ıslak mendil kullanmadım, kullanmayı da düşünmüyorum. Sadece hastaneye kontrollere falan giderken alıyorum yanıma lazım olur belki diye... ılık suya batırılmış pamuk ve sonrasında zeytinyağı.. Sonuç mükemmel.. şiddetle tavsiye ederim.. :)

en saglklisi sagol cnm

pişik için en doğal çözüm denedim ve işe yaradı.

IHLAMUR la tampon yapmak .birde papatya çayı ikiside doğal pişik kremi:34:

Back