• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğim olmuyor

Evet yani haftada bir iki bize normal geliyor zaten evlilikte, ramazan geldi mesela eşim çok yoğun çalışıyor eve gelince gözü kapanmak üzere oluyor hani sırf çoçuk çocuk diye kendimizi şartlayarak onun üstüne yoğunlaşarak birlikte olmuyoruz böyle yapmasını da istemezdim zaten, olursa olır kafasındayım ha tabi ki daha sık ilişki gebelik için daha çok ihtimal dediğiz gibi ama bi hanfendinin yazdığı gibi 30 güne bir oldu be hamile kaldım demiş mesela o da tutuyor demekki
Bizi ikna etmeye niye çalışıyorsunuz ki? Canınız istemiyorsa hiç sevismezsiniz. Gelip de 1.5 senedir çocuk olmuyor dediğiniz için tavsiye veriliyor sadece. En azından ovulasyon testi yaparsanız ayda 1 kere olan günü bilir onu tutturursunuz.

İkna çabam yok hanımefendi sorularınıza ithafen genel açıklama yaptım fikir ve tavsiyelerinizi istemekten başka isteğim yoktu

Bende de infertilite var. Hiç çocuğum olmayacak. Kendi açımdan düşününce, bazen iyi de öyle olmuş diyorum. Ama yanlış anlamayın dediğimi, kendim için diyorum. Belki daha dünyaya geliş zamanı değildir.

Yani bu arada şöyle de bi sorunum oluyor bazen, sanırım vajinal enfeksiyonum var akıntı acı yanma falan hiçbiri yok ama tam içinden koku geliyormuş bazen ben hissedemiyorum sürekli de olmuyor zaten ama bazen ilişki esnasında eşim söylüyor hemde yeni duş almama rağmen.. bazen de stres nedeniyle eşimde sertleşme problemi oluyor ilk defa geçenlerde oldu özür diledi bende özürlük bir şey yok dedim koku problemim geçmezse doktora gideceğim fitil y da antibiyotik veriyor genelde

Herkese selam yine ben, eski kendi konularıma bakmadan incelemeden direkt yeni konuya giriyorum çünkü eski konular hep halledildi eşimle çok mutluyuz sadece aşırı derecede çocuk istiyoruz, 27 yaşındayım 2 yıl olacak evleneli evet daha yeniyiz ama bazen uzaklara dalıyorum..kendimi hep çok doğurgan biri olarak hissederdim vücut olarak ve cocuk hemen olur herhalde diye bi algım vardı, tüm kontrollerimiz yapıldı bir sorun yok sadece bende diyabet var artık ona bağlıyorum biraz, Fermotilwomen kullanıyorum marka yazmak yasak değil ise. Arkadaşım önermişti folik asit var zaten içinde ayrıyeten kullanmıyorum o yüzden, doktor haftada iki üç birliktelik demişti ama hayat şartları yorgunluk misafielik şu bu derken haftada bir falan oluyor genellikle. kendimi çocuğa şartlayarak sevişmek istemiyorum, yani hem çocuk isteyip hem sonra kendi kendime kızıyorum sanki çocuk için mi evlendik gibisinden 🥹, Hiç hamile kalamayacakmışım gibi geliyor ama o duyguyu hissetmeyi yaşamayı aşırı istiyorum her yönüyle düşündük maddi manevi yani rastgele bi hayal değil bizimki gerçekten istiyoruz ve eşime de bu duyguyu yaşatmak bir an önce hamilelik haberini vermenin hayallerini kuruyorum şuan bunu yaşayanınız var mı birbirimize destek olalım dualarınızı bekliyorum..
Yakın zamanda bi arkdaşım eşiyle beraber hacamat yaptırdılar 3 buçuk sene üstüne oldu.. deneyin derim ve dua bol bol..

Regl olacağım mesela her ay regl öncesi hormonlar nedeniyle vücut aşırı insülin istiyor ne yapsam dikkat etsem yok yani anlıyorum artık sürekli bir hafta yüksek gidiyor o şeker de vücuda enfeksiyon mantar kaşıntı halsizlik yorgunluk olarak yansıyor tabi, vitamin takviyeler probiyotikler almak lazım sanırım. Allah ın gücüne gitmesin ama keşke kolayca hamile kalabilseydim diye düşünmeden edemiyor insan

Bende de infertilite var. Hiç çocuğum olmayacak. Kendi açımdan düşününce, bazen iyi de öyle olmuş diyorum. Ama yanlış anlamayın dediğimi, kendim için diyorum. Belki daha dünyaya geliş zamanı değildir.
infertilite diye birşey yok.kısmet.neler okuduk buralarda.şimdi doktora gitsem senin hem yumurtalıkların, hem rahmin yok deselerdi yine bir anlam ifade etmez benim için.bu öyle tuhaf bir mesele işte.

infertilite diye birşey yok.kısmet.neler okuduk buralarda.şimdi doktora gitsem senin hem yumurtalıkların, hem rahmin yok deselerdi yine bir anlam ifade etmez benim için.bu öyle tuhaf bir mesele işte.
Çok saçma öyle birşey mümkün mü? Yumurta olmadan sperm neyi dölleyecek? Rahim yoksa bebek nerde büyüyecek? Öyle olsaydı millet başkasından yumurta alıp donasyon yaptirmazdi. Rahim nakli yapılmazdı

Çok saçma öyle birşey mümkün mü? Yumurta olmadan sperm neyi dölleyecek? Rahim yoksa bebek nerde büyüyecek? Öyle olsaydı millet başkasından yumurta alıp donasyon yaptirmazdi. Rahim nakli yapılmazdı
Mübalağa sanatını kullandım anla işte.gerçi bu duyduklarımdan sonra ona bile inanırım.tüplerimi bağlattiktan sonra gebe kaldım diyen bir üye vardı.

Back
X