Bebek Beslenmesi bebeğim mutsuz gözüküyor... yardım!

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

rayiha_06

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2009
55
0
86
Ankara
bebeğim 4,5 aylık. 2 hafta önce dişi çıktı. tamam öncesini anlıyorum ama dişleri çıktığı halde hala huzursuz... sürekli gülücük saçan bebeğim artık nerdeyse hiç gülmüyor. oyunlar oynuyorum, sürekli konuşuyorum, eskisinden çok daha fazla ama yinede üzgün gibi gözüküyor.. yaa çok üzülüyorum onu böyle görünce..
sebebi ne olbilir, ben ne yapabilirim,yardımlarınızı bekliyorum

canım adı üstünde bebek diş çıkarma sonrasında çıkan dişlerin yeri ağrıyodur hala.üzme kendini boşuna biraz daha büyüsün ozaman sıkıntıları azalır

Tatlım üzülme diş çıkarmak bebişler için çok sancılı bir durum,geçicektir meraklanma.
Benim arkadaşımın oğlu hasta olmuştu diş çıkarırken.Her dişte ayrı sorun yaşadı.Ama buda geçiyor.
Üzme sen kendini.

ay gorende koca adamdan bahsedıosun sanar o adı ustunde bebek.annelık bu olsa gerek .gene sacar annesıne dıslerı cıksın.rahatı yoktur

bebeğin umarım her daim mutlu olur. ben bebeğimin önüne farklı oyuncaklar koyunca mutlu olduğunu düşünüyorum. belki işine yarar bu fikir. bu arada... benim bebeğimin dişleri çıkmadı henüz; ama çıkma döneminde hasta yahut huzursuz olur diye öyle korkuyorum ki.

teşekkürler cevaplarınız için. oğlum hala aynı çok sessiz. eski videolarına baktım sürekli agu diyor gülüyor.şimdi ise hiç sesi çıkmıyor. dr her hafta bizi görmekten bıktı ama yine gideceğiz. inşallah diş ile ilgilidir problemi. dişleri çıktı ama dediğiniz gibi belki çıkan yerlerin acısındandır

canim ne kadar erken cikmis senin bebegini disleri öyle.benim oglum sekiz aylik hala dis falan yok görünürde..belki erken ciktigi icin daha sikintili olmustur onun icin.o yüzdendir huzursuzlugu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…