- 8 Haziran 2021
- 71
- 24
- Konu Sahibi leydigibileydi
Merhaba 3.5 aylık bir bebeğim var. İlk 1,5 ay mama ve anne sütü ile beslendi. Sonra kilosu normale dönünce anne sütü ile devam etmeye başladık. Yani sadece emiyor artık. Şu son 1 aydır kakası hep mukuslu. Birkaç defa ince kılcal damar şeklinde kan gördüm 2 gün önce de aktif kırmızı kan vardı 1 cm lik bir alanda. Bebeğimin hiçbir sıkıntısı yok gaz sancısı, kusma, ağlama, huzursuzluk, egzama ya da farklı bir şikayet yok. Sadece kaka mukuslu rengi açık yeşil, içerisinde beyaz noktacıklar olmuyor genelde sulu gibi bir kıvam ama tam sulu da diyemem bazen dr köpüklü yapıyor. Kilo alımı normal ayda 1-1250 arası alıyor. Gazını rahat çıkarabiliyor. Uykusu iyi. Doktor süt ürünü alerjisi olabilir dedi ama şikayet olmayınca o da emin olamadı süt ürünlerini kesmemi istedi. Ben tam kesemedim çok zor diyet yapmak. Böyle bir durum yaşayan var mı? Başka bir doktor da anne sütü alan bebeklerfe olabilir böyle şeyler dedi. 3.5 aylık olmuş bu zamana kadar şikayeti olsa zaten belli ederdi diyor çocuk. Ben işin içinden çıkamadım. Sizce normal mi bu durum hiç karşılaştınız mı? Örnek olması için birkaç tane kaka fotoğrafı ekleyeceğim kusura bakmayın lütfen umarım mide bulandırmam