Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hepinize ayrı ayrı teşşekkür ederim evde değildim devamlı hastanedeyim bebeğimin başında su toplanması varmış ben çıkmasını beklerken ameliyat şokuyla karşılaştım neolursunuz dualarınızı eksik etmeyin bebeğim ömür boyu başındaki şap mı diyorlar çok anlamam ama onunla yaşayabilirmiş ((( dualrınıza okadar çok ihtiyacım varki bebeğimi inşallah düzelcek okadar güzel yüzü varki okadar tatlıki onu her gördüğümde neden içimde tutamadım diye kendimi suçluyorum (( çok üzgünümmmmmmm dualrınızla inşallah bebeğim iyleşcek inanıyorum imanımda olmassa neolurdum bilemeiyorum ((
Merhaba canım öncelikle geçmiş olsun.Bu hastalığın adı hidrosefali benim kızımda da var ve beyninde şant var.Allahtan umut kesilmez benim kızım 310 gün yoğun bakımda kaldı ve 3 kez beyin ameliyatı geçirdi.Şu anda durumu gayet iyi yürüyo allah kısmet ederse de konuşacak demek istediğim ümitsiz olmayın benim kızım gibi bi sürü kurtulan bebekler var dualarınızı eksik etmeyin.Rabbim tez zamanda şifa versin ve minicik yavrunuza kavuştursun.Dualarım sizinle...
canım Allah acil şifalar versin...buradaki yardımsever anneler sayesinde ben bu zorlu süreci umduğumdan kolay atlattım inş....Rabbim sabrını da veriyor bir şekilde....25 haftalık 840 gr. doğdu bebeğim..600 gr.a düştü tam 82 gün küvezde kaldı...roptan her iki gözünden lazer ameliyatı oldu...oksijen ihtiyacı sürekli oldu...küvezden 2300 gr. da taburcu oldu...3 ay evde oksijen aldı....15 aralıkta cihazlardan kurtulduk inşallah..hafif derecede işitme kaybı çıktı...şu an düzeltilmiş 3.5 aylık..5500 gr...çok şükür bu günlere...moralini yüksek tut....bebeklerimiz gerçekten çoook güçlü..bunlar minik dev adamlar aslında.....dualarım sizinle.....tüm prematüre annelerine de selamlar,sevgiler.....Allaha emanet olun....
selamlar dünyanın en güzel en özel anneleri :))) bize dua eden herkese ayrı ayrı teşekkürler Allahım bütün bebekleri annelerine bağışlasın inş. küvözde olanları rabbim tez zamanda annelerine kavuştursun amin.....