• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Premature Bebekler Bebeğim kuvözde Allah için dualarınızı bekliyorum :((((

• Konu Sahibi Konu Sahibi elae
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
Rabbim yar ve yardımcınız olsun canım dilerim biran önce saglıklı birşekilde kavuşursun bebegine .

hepinize ayrı ayrı teşşekkür ederim evde değildim devamlı hastanedeyim bebeğimin başında su toplanması varmış ben çıkmasını beklerken ameliyat şokuyla karşılaştım neolursunuz dualarınızı eksik etmeyin bebeğim ömür boyu başındaki şap mı diyorlar çok anlamam ama onunla yaşayabilirmiş :(((( dualrınıza okadar çok ihtiyacım varki bebeğimi inşallah düzelcek okadar güzel yüzü varki okadar tatlıki onu her gördüğümde neden içimde tutamadım diye kendimi suçluyorum :((( çok üzgünümmmmmmm :( dualrınızla inşallah bebeğim iyleşcek inanıyorum imanımda olmassa neolurdum bilemeiyorum :(((

:((( ameliyat olmsı nederece iyi olan varmı oldularsa nasıl bi sonuçla karşılaştılar bilmek istiyorum herşeyin hayırlısı mevlam üzmez kullarını inşallah beni ve benim gibi bütün anneleri üzmesin inşallah :((

hastaneye gidiyorum başka bi hastaneye naklettirdik dün inşallah hayırlı haberlerle dönerim ümit ediyorum :(((

allahım hepinizn kuzularını sizlere sizleride onlara bağışlasın hayırlı imanlı uzun ömürleri olsun inşallah elamında :(((

canım ıns daha ıyı olucak ıns.........kendını suclama ınan bızde aynı seyı yaptık ınsan sucluyo ama bu bızım elımızde degılkı hala bıle ben otuzu tamamlasaydım dıye dıyıp duruyırum ama gectı hersey kısmet ....kendını suclama canım bol dua edıp hayat tutunması ıcın yalvaralım ıns canım hersey yoluna gorer...nerdeydı nereye nakl oldu.....benım bıı arkadasımın vardı kızı sımdı ıyı hıc bellı olmaz bu ısler rabbım .......yardımcın olsun bol su ıc sutun olsun bol dua canım gelıslerı yaz guzel bebısın gelsın evıne ıns

inşallah Allahın izniyle bebeğin sağlığına kavusur. kaç haftalık kaç gr doğdu bebeğin? nereye naklettiler. kendini suçlama lütfen bu bizim elimizde olan bişey değildi ki kader diye düşünmek lazım. bende kendimi suçluyorum ama biz güçlü olmalıyızki onlarda güç alsınlar. İnşallah bebeklerimizi sağlıklı bir sekilde kucağımıza alıp evimize gideceğimiz günlerde gelir. Allah yardımcımız olsun.

bebeğine en kısa zamanda kollarına alırsın nsallah canım dualarıız minik bebeğinle..
rabbim uzun ömür yazsın insallah

hepinize ayrı ayrı teşşekkür ederim evde değildim devamlı hastanedeyim bebeğimin başında su toplanması varmış ben çıkmasını beklerken ameliyat şokuyla karşılaştım neolursunuz dualarınızı eksik etmeyin bebeğim ömür boyu başındaki şap mı diyorlar çok anlamam ama onunla yaşayabilirmiş :(((( dualrınıza okadar çok ihtiyacım varki bebeğimi inşallah düzelcek okadar güzel yüzü varki okadar tatlıki onu her gördüğümde neden içimde tutamadım diye kendimi suçluyorum :((( çok üzgünümmmmmmm :( dualrınızla inşallah bebeğim iyleşcek inanıyorum imanımda olmassa neolurdum bilemeiyorum :(((

Merhaba canım öncelikle geçmiş olsun.Bu hastalığın adı hidrosefali benim kızımda da var ve beyninde şant var.Allahtan umut kesilmez benim kızım 310 gün yoğun bakımda kaldı ve 3 kez beyin ameliyatı geçirdi.Şu anda durumu gayet iyi yürüyo allah kısmet ederse de konuşacak demek istediğim ümitsiz olmayın benim kızım gibi bi sürü kurtulan bebekler var dualarınızı eksik etmeyin.Rabbim tez zamanda şifa versin ve minicik yavrunuza kavuştursun.Dualarım sizinle...

rabbim bebeğinize sağlık sıhhat versin inşallah..

:nazar::nazar::nazar:suzanın dediği gibi ümitsiz olma bizde bu yollardan geçtik ikizlerim 30 haftalık doğdular oğlum beyin kanaması geçirdi buna bağlı şant takıldı ilk başlarda çok korkmuştum ama forumda suzan la tanıştım sağolsun çok yardımcı oldu aklıma takılan herşeyi sordum ALLAH yardımcın olsun benim bebeğim şuan 4,5 aylık ve fizik tedavi görüyo gelişimi için herşeyi yapıcaz ALLAH ın izniyle hiç kolay bi süreç değil daha yeni yeni kendime geldim ama güldüğünü görünce o günleri kısmende olsa unutuyo insan İNŞALLAH daha da iyi olacaklar RABBİM yardımcın olsunnnn.....
Merhaba canım öncelikle geçmiş olsun.Bu hastalığın adı hidrosefali benim kızımda da var ve beyninde şant var.Allahtan umut kesilmez benim kızım 310 gün yoğun bakımda kaldı ve 3 kez beyin ameliyatı geçirdi.Şu anda durumu gayet iyi yürüyo allah kısmet ederse de konuşacak demek istediğim ümitsiz olmayın benim kızım gibi bi sürü kurtulan bebekler var dualarınızı eksik etmeyin.Rabbim tez zamanda şifa versin ve minicik yavrunuza kavuştursun.Dualarım sizinle...

canım Allah acil şifalar versin...buradaki yardımsever anneler sayesinde ben bu zorlu süreci umduğumdan kolay atlattım inş....Rabbim sabrını da veriyor bir şekilde....25 haftalık 840 gr. doğdu bebeğim..600 gr.a düştü tam 82 gün küvezde kaldı...roptan her iki gözünden lazer ameliyatı oldu...oksijen ihtiyacı sürekli oldu...küvezden 2300 gr. da taburcu oldu...3 ay evde oksijen aldı....15 aralıkta cihazlardan kurtulduk inşallah..hafif derecede işitme kaybı çıktı...şu an düzeltilmiş 3.5 aylık..5500 gr...çok şükür bu günlere...moralini yüksek tut....bebeklerimiz gerçekten çoook güçlü..bunlar minik dev adamlar aslında.....dualarım sizinle.....tüm prematüre annelerine de selamlar,sevgiler.....Allaha emanet olun....

ALLAH razı olsun canımmm
canım Allah acil şifalar versin...buradaki yardımsever anneler sayesinde ben bu zorlu süreci umduğumdan kolay atlattım inş....Rabbim sabrını da veriyor bir şekilde....25 haftalık 840 gr. doğdu bebeğim..600 gr.a düştü tam 82 gün küvezde kaldı...roptan her iki gözünden lazer ameliyatı oldu...oksijen ihtiyacı sürekli oldu...küvezden 2300 gr. da taburcu oldu...3 ay evde oksijen aldı....15 aralıkta cihazlardan kurtulduk inşallah..hafif derecede işitme kaybı çıktı...şu an düzeltilmiş 3.5 aylık..5500 gr...çok şükür bu günlere...moralini yüksek tut....bebeklerimiz gerçekten çoook güçlü..bunlar minik dev adamlar aslında.....dualarım sizinle.....tüm prematüre annelerine de selamlar,sevgiler.....Allaha emanet olun....

Allah acil şifalar versin.Benim oğlum da 33+4'te 2200 gr doğdu çok şükür biz küvöze girmeden atlattık o günleri.Herkes bizim kadar şanslı olsa keşke.1 gün bile küvözde kalması insanın yavrusundan ayrı kalması çok zordur eminim.Hele böyle ameliyat falan dediler mi nasıl da canı yanar annenin.Ama herşey bebeğinin iyiliği için.O da bugünleri atlatacak.Ben bundan önce 2 gebelik daha geçirdim.Maalesef ikisinde de kaybettim doğmadan.Doktorların söylediği kız bebeklerin daha güçlü olduğuydu.Sen moralini yüksek tut inan onlar hissediyolar.İnşallah bu günler bir an önce geçer sağlıkla kavuşursun kuzuna.

selamlar dünyanın en güzel en özel anneleri :))) :emir_bebek:bize dua eden herkese ayrı ayrı teşekkürler Allahım bütün bebekleri annelerine bağışlasın inş. küvözde olanları rabbim tez zamanda annelerine kavuştursun amin.....

ayyy canım gözünüz aydın olsun,çok sevindim,bir yakınımdan güzel bir haber almış gibi oldum. Allah yavrunuzu size bağışlasın.:16:

Merhaba kızlar bende bir pranature annesinin yazdıklarınızı okuyunca icim burkuldu aglayarak yazıyorum suan bunu yaşamayan bilemez oğlum kuvezdeyken hemşire bebeğinin kalbi tam kapanmadı diyince dünya basıma yıkıldı normalde acik kuvezdeydi oğlum Ogün ilk defa kapalı kuveze girmişti o kuvez Allah korusun gözüme tabut gibi geldi hickira hickira ağladım hep neden dedim neden onu karnımda tasiyamadim neden doğurur doğurmaz odama alamadım çok şükür sonra dosyalarda karışıklık olduğunu benim bebekte sorun olmadıgını söylediler bebegim çok iyiydi herseyi normal bir bebeginki kadardı sadece kalsiyum eksikliği vardı 5 gün kuvezde kaldı oğlum 2 gunde benim odada 1 haftada çıktık o bir hafta bana ölümden beterdi helede annemin anlayissizligi hep dua ettim allahım sen kimseyi darda koyma evlat acısıyla sinama gercekten çok zor allahtan en büyük dileğim bebeğinize sağlıklı sihhatli kucağınıza alırsınız oğlum şimdi 13 aylık herseyi normal şimdiye kadarda hiçbir problem yasamadık darısı tum kucuk meleklerini bekleyen annelere Allah sizlerin yar ve yardımcınız olsun

ARKAdaşlar prematüre diye zlmeyin allah sağlık sıhat versin benim kızım ameliyat olduğunda 3 gnlüktü ve herşeyi normaldi büüyür giderler allah yiyece emek nasip ettiyse gerisi boş siz kendinize bakın sütünüz kesilmesin en önemlisi o...

anne tavuğun üstüne bastığı civcive bişi olmaz derler yapılacak iki şey bol dua süt sağma

gözünaydın cnm durumu nasıl peki
selamlar dünyanın en güzel en özel anneleri :))) :emir_bebek:bize dua eden herkese ayrı ayrı teşekkürler Allahım bütün bebekleri annelerine bağışlasın inş. küvözde olanları rabbim tez zamanda annelerine kavuştursun amin.....

Back