• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

MMorsalkimm arkadaşımızın eşi kanser tedavisi görmüş tekrarlama riksi var tekrar olmamasi icin dua ediyoruz...Rabbim sifa versin...

Merhaba arkadaşlar. Bugün eşimin patoloji sonuçlarını öğrendik. Çok şükür TEMİZ geldi 🤲🏻🙏🤲🏻🥰 hepinizden Allah razı olsun dualarınızla, dualarımızla rabbim karşılığını verdi 🤲🏻☺️😊🙏🙏🙏
ayyy maşallah çok sevindim çok şükür Rabbim sağlık afiyet mutluluk versin size bir ömür inşallah:KK200:

Çok şükür canım 🤲🤲
Gözünüz aydın Rabbime şükür bir daha mevlam yasatmasin sağlıklı kocaman ömürleri olsun eşinin 🤲🌷🌺🌹😇😇
Elhamdülillah 🤲 çok sevindim canım RABBİM sağlıklı sıhhatli muhabbetli uzun ömürler versin. Salih ve saliha evlatlarınız olsun eviniz şenlensin aminnn🤲
ayyy maşallah çok sevindim çok şükür Rabbim sağlık afiyet mutluluk versin size bir ömür inşallah:KK200:
Çok sevindim adınıza Rabbim sağlıklı uzun ömürler versin inşallah
Hepinize çok çok teşekkür ederim 😊 çok şükür 🙏🏻 Allah bi daha yaşatmasın 🤲 Allah razı olsun hepinizden ❤️😊🙏🏻

Back