• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Premature Bebekler Bebeğim kuvözde Allah için dualarınızı bekliyorum :((((

• Konu Sahibi Konu Sahibi elae
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

elae

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2012
23
3
86
uzun zamandır forumun takipçisiyim 28 haftalık kızım oldu
buğün 57 gündür yoğun bakımda
neolur dualarınızaa ihtiyacım var yer gök dua üstüne kimin duası kabul olunur bilinmez
sizlerin hikayesini okudukça ümitleniyor buda geçecek diye telkinde bulunuyorum :((

ınsallah bır an once kızına kavusursun dualarım senınle

allahım razı olsun dualarınıza okadar çok ihtiyacım varki anlatamam :(

Allah sağlıkla kucağına alıp evine getirmeyi nasip etsin inşallah. Benim oğlum da 28 haftalık doğdu hiç korkma kız çocukları çok daha dirençli oluyorlar. Yalnız sana çok büyük görev düşüyor. Aklına zaman zaman kötü şeyler de gelse bütün bunları bir kenara bırakıp hep olumlu enerjiyle çocuğunun yanında olmak. Senin iyi enerjini hissedip o da daha çabuk toparlanacaktır. Bebeğin küvezdeyken bu çok zor ama Allah sana bunu yapabilecek gücü ve sabrı verecektir.

amin konuma cevap verip dua ettiğiniz için çok teşekkür ederim okadar zorki hergün yeni bir ümitle uyandım rabbimden duamdan başka sığınacağım kimsem yok :(
burdaki bütün konuları allahımın mucizesi olan küçük bebeklerimizn hikayelerini okudum kuvvet buldum inşallah benim küçük elamda sizlerin bebekleri gibi kucağıma gelir :(

benim bebeğimde erken dünyaya geldi küvözde kaldık sizi çok iyi anlıyorum Biran önce kavuşursunuz inşallah kuzunuza içinizi ferah tutun Allah yar ve yardımcınız olsun yer gök dua ile

Allah yardımcın olsun benimde ucuz kızlarım var üçüde kaldı kuvozde
Seni çok iyi anlıyorum dualarım seninle Rabbim kızına güç versin şifa versin

amin teşekkür ederim beni sizden başkası anlaıyamaz zaten buraya her girdğimde her bir prameture bebeğin gelişimi kuvözde yaşadıkları nezamn çıktıklarını hepsini ezberledim :( okadar üzülüüüyorumki buğün kızımı kuvez içine almışlar bu ii bişemi :( bugün tam 1 kilo 230 gr olmuş nezamn çıkacak :((( yüce rabbim herbir duanızın karşılığını misliyle versin sizleri evlatlarına evlatlarınızıda sizlere bağışlasın inşşşş

:((

canım benim hiç üzme kendini maşallah kılo alımı da baya iyi.kapalı küveze almaları iyi bir şey.ben de bizimki küveze geçince sormuştum.açıkta daha tehlikeli durumlarda acil müdahale gerekirse diye koyuyorlarmış ilk dönemde.allahım sabır versin miniğimize.çok güçlü onlar annesi inşallah içini ferah tut.

çok geçmiş olsun Allah yardımcınız olsun. bende seninle aynı durumdayım benimde bebeğim 34 gündür küvözde. inşallah bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alırız.

birazdan yatıcam , yattığımda güzel bebeğin için dua edicem , dilerim en yakın zamanda sağlıkla kucağına alırsın , dualarımız seninle... allah sanada dayanma gücü versin ...

Allah yardimciniz olsun canim
gecicek bu gunler
melegini alacaksin kucagina, doya doya opup koklayacaksin
odasinda misil misil uyuyacak kucuk adam
en yakin arkadasimda temmuzda 28 haftalik oglusunu dunyaya getirdi
nerdeyse 3 ay kuvozde kaldi
simdi kucuk adam oldu masallah
onu alip gezmelere bile basladik
inan birebir sahit oldum zorluklarina, kesinlikle kolay olmadi
igneyle kuyu kazdi arkadasim
ama hepsi gecti
bol bol dua ve saglam bi psikoloji cok cok enerjiyle sende atlatacaksin insallah bu gunleri ..

Allah'ım yavrunuzu size bağışlasın. Güzel ve uzun bir ömür diliyorum...

canım Allah şifa versın bebecıgıne ,hemencecık kucagına almayı nasip etsin Allah..

çok geçmiş olsun canım umarım kısa zamanda herşey yoluna girer ve alır gelirsin bebeğini.
benim kızımda 32 haftalık doğdu 19 gün küvezde kaldı sürekli süt sağdım götürdüm küveze her dakika dua ettim rabbime hamd olsun aldık getirdik evimize artık beraberiz hiç üzülme yeterki ömürleri bol olsun sende kavuşucaksın inşallah.

Çok gecmis olsun canım...Allah bebeğini sagasalim eve getirmeni nasip etsin...sizi onsuz bırakmasın...neden erken dogum oldu...

Allah şifa versin inşallah tez zamanda eve çıkarsınız benim ablamda 28 haftalık doğum yaptı 44 gündür küvezde çok zor insan yaşamadan anlamıyor Allah yardımcımız olsun

Back