bebegim kiz mi erkek mi

3,5 aylıkken nasıl güvendinde herşeyi mavi aldın

benim oğlum için 3,5 aylıkken erkek dedi 2 doktor ben bekledim hiç bir şey almadım

bir iki şey görsem unisex aldım yeşil,sarı gibi

5,5 aylıkken ne zaman ayrıntılı ultrosona girdim iyice emin oldum öyle mavi almaya başladım.

yeğenimede 3,4 aylıkken kız dediler 5 aylıkken erkek olduğu anlaşıldı herşeyini değiştirdiler

erken davranmak iyi değil

minder altına makas ve bıcak koydur makasa oturursan kız bıcağa oturursan erkek buda başka kocakarı teorisi

Erkek canım..az önce rüyamda gördüm.ermişim ben ..ak sakallı dede geldi .kk da bir kadın çıkacak .bebeği erkek olacak .ona söyle cinsiyetten önemli sağlıktır dedi..ayrıca bu kadar erken neden beşik almış desi.kız bebekler mavi beşikte yatamazmıymış dedi.daha çok şey dedi de unuttum şimdi..töbe yarabbim ya .nelerle uğraşıyorsum.gördüğüm en saçma konu başlığı ayrıca.ne bilelim biz

hamile miyim? ler bitti cinsiyeti ne soruları başladı sıradaki ne 2.yi ne zaman yapcam mı?

Yanlışlıkla erkek olduğunu söyleyebilirler kordonu pipi zannedebiliyorlar, muhtemelen kızdır bebeğiniz, kız dedikten sonra erkeğe dönen pek olmuyo, hayırlı doğumlar, Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin

Yüzük testi yap dik giderse erkek yuvarlak dönerse kız canım nerden bilelim biz allah bilir.saglıklı olsun dua et.iyi dr git uzman bi dr.şıp diye biliyor

Canım ilk doktor ne dediyse o doğrudur.banada aynısı oldu birebir...son aylarda kalça kısmı önde olduğundan kız gibi duruyo.o kesin erkek üzülme

Dur bekle teşhis edip geliyorum Kız o ne biçim soru Allah seni

Aynı durmu bende yaşadım ilk doktor ne dediyse odur.8 aylıkken kız dediler ortalığı dumana kattım.herşeyi mavi almıştım.ama ilk iki doktorun söylediği çıktı

bır fotosu olsaydı neyse
ama bu nasıl sorudur arkadas?

Baktim da bebek gostermiyor ya. Bi kac saat sonra yine bakarim.

Off kendisine sorsana cinsiyetin ne diye bize niye soruyorsun?

Bebeğin hayırlı olsun canım. Sarı yada turkuaz hazırlık yap her iki cinsiyetede uyar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…