bebegim kiz mi erkek mi

semos34

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2015
4
0
34
Iyi aksamlar arkadaslar ben yeni uye oldum sorunum şu ki ben 5 aylik hamikwyim 3,5 aylikken iki ayri doktor bebegimin cinsiyeti icin erkek dedi ama bu gun gittigim doktor ise kiz dedi (bebegim 19 haftalik) simdi kafam karisti besigi bile mavi aldik acaba hangisi dogrudur

Beşiği almak için erken davranmissin 16 haftadan önce belli olmaz kıyafetler için bekle bari canım kızsa bebisin beşiği degistir

büyük ihtimalle kız, dr um şöyle demişti, erken cinsiyet söylediğimizde kız bebeklerin vajinası ilk zamanlar büyük olduğu için erkeğe benzetilebiliyor o yüzden söylemiyim demişti, detaylı 3 yada 4 boyutmu deniyor onda net öğrenmiştik. sizdede ilk yanılgı o sebepten olabilir bebek gelişincede o bölge daha net belli olmuştur.

Canim buyik ihtimal kizdir keske besik icin o kadar acele etmeseydin. Yada alirken aldigin yere bir sorsaydin cinsiyette yanilirsak degistirebilir miyiz diye. Gecenlerde bi bebek magazasinda tezgahtar kiz soykemisti bi cift bebek odasi almis erkek icin sonra kız demisler magaza butun aldiklari butun mobilyalari degistirmis. Belki sizinkinj de degistirirler.

Ekşimi yıyosun tatlımı ona göre cevap verelim bari. Bunu bi sonrakı ultrasonda öğrensen faha mantıklı değilmi sevgili üye. Burda herkes kız dese gidip beşiği değiştirip kızlar kız dedi pemb olsunmu diyeceksin?

5 aylikken söylenen doğrudur muhtemelen yanlış görmez herhalde. Içinize sinmediyse bi doktora daha gidin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…