bebegim kiz mi erkek mi

Bize de yıllar önce kardeşim için ultrosonda erkek demişlerdi. Ona göre hazırlanıyodu annemler, şimdi 9 yaşında bir kız çocuğu :confused::nazar:

Iyi aksamlar arkadaslar ben yeni uye oldum sorunum şu ki ben 5 aylik hamikwyim 3,5 aylikken iki ayri doktor bebegimin cinsiyeti icin erkek dedi ama bu gun gittigim doktor ise kiz dedi (bebegim 19 haftalik) simdi kafam karisti besigi bile mavi aldik acaba hangisi dogrudur

Valla cnm bikac doktora gtmeden veya 4 boyutlu ultrsna grmeden kesnlesmez .
Bana doktor 13 haftada %99 erkek demisti
Bidahi gittigmde 18 haftalikken kesinlikle kiz bu dedi bende bi oyle diyosun bi boyle dedim kiyafet aldim dedm bana dogmamis cocuga don bicilirmi dedi millete hep erkek dedim smdi kiz diyosun kizmi diycem dedim evet kiz kesin dedi ya degisirse gene dedim o senn blcegn is dedi salak adam. :)
Ertesi gun tesadf bi doktr buldum gttim erkek dedi o doktra devam ettim 4 boyutluda kesinlesti erkek oldgu ve suan 8 aylik bi oglum var yani cnm bi kac doktra daha gitt 4 boyutluya gir icin rahat etsin :)

Kk hamile miyim konularından sonra level atladı. Şimdi "kız mı erkek mi?". Sonra sağlıklı mı, eli ayağı düzgün mü, hastalık var mı,... bunun sonu yok. Ne çok güveniyorsunuz bu siteye arkadaş ya.

Biri bizle dalga mı geçiyor? artık inanmak istemiyorum bu konulara. Pff

Ye eksiyi dogur ayseyi ye tatliyi dogur hakkiyi o cnm )
Ayrica yalan o ben oglumda surekli eksi yedim tursu vs tatli aramazdm bile hic :)
ya o alide bir sorun olduğunu hissetmiştim zaten :KK53:
kulağıma hiç kafiyeli gelmiyordu
kaç isim sıraladımda hakkı aklıma bile gelmedi

Haha doktorlar bile anlamamis biz burdan nasil anlayacakmisiz :KK53::KK48:

Telapati kurabiliyoz mu?

Ooo:confused:.
O piti piti karamela sepeti terazi lastik jim nastik...
Belki bi resim falan ekleseydin daha cok yardimci olabjlirdik, hani bundan daha cok.
O kesin.

X