Bebegim kilo alamıyor ve doktor erken doğum kararı aldı

YaseminEnes9193

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2020
19
6
36
33
Merhaba lütfen bilgilendirin beni.36 haftalık hamileyim ve 8.aya kadar hep bebegjmin kilosu çok iyiye giderken son 1 aydır düşüşe geçti. Haftada ya 200 yada 100 gram en fazla alır oldu.suan 2300 kilo oldu.doktorda daha fazla beklemeyelim kilo alimi böyle çok az olanlar bebeğe sıkıntı yasatabiliyor 38.Haftada alalım suni sancıyla dedi .çok korkuyorum. Boyl3 bi durum yaşayan yada bilen,duyan varmi aranızda?

38. Hafta İyiymiş. ben de 38 haftada doğum yaptım. Son bir hafta kilo alımı Biraz sanki yavaşlamış gibiydi. suyumda azalmış gibiydi riske atmak istemedik 38. Hiç korkma. Doğru bir karar olabilir

Benim bebeğim vermeye bile başlamıştı 41+ da doğum yaptım 2900 Gr doğdu. Başka bi doktora daha görünün bu tip kararlar iç rahatlığı olmadan verilmiyo. Diğer doktorların ne dediğine göre bi yol çözersiniz. Benim doktorum hiç tedirgin etmedi o rahat olunca ben de rahat oldum.

38. Hafta İyiymiş. ben de 38 haftada doğum yaptım. Son bir hafta kilo alımı Biraz sanki yavaşlamış gibiydi. suyumda azalmış gibiydi riske atmak istemedik 38. Hiç korkma. Doğru bir karar olabilir
Işte bide işin içine suni sancı girince ister istemez korkuyorum. Ilk bebeğim üstelik.

Merhaba, 37 hafta ve sonrası erken doğum olarak adlandirilmaz zaten endişe etmeyin.
Benim bebegimin de kilo alımı yavaşladığı için bir sorun yaşamamak adına 38. Haftada planlı normal doğum yaptım. 2800 doğdu bebeğim, sağlıklıydi çok şükür. Ben geceden yatış yaptım,çok az suni sancı verdiler bana zaten suyum geldi ve çok rahat bir doğum yaptım.
Korkulacak hiçbirşey yok içinizi ferah tutun.

benim bi ark in olmus da onlar sezeryan ile aldilar disarda daha iyi kilo alir demis dr almis da

Inşallah dediginiz gibi olur çok tesekur ederim ❤

Işte bide işin içine suni sancı girince ister istemez korkuyorum. Ilk bebeğim üstelik.
benim de ikisindede suni sanci ile oldu korkma cnm metanetli ol dogumdan sonra sen de yeniden dogmus gibi olacaksin kucagina aljnca her sey bitecek sana tavsiyem korkma ve soguk kanli ol nasil olsa bu bebek dogacak o ya da bu sekilde benim bebegkmin kolay digmasina yardimci olmam lazim siye dusun korkma ,o sancilari hissettikce ıkın cnm en son ara vermeden ıkinman gerekiyor o esnada derin bi soluk al jkinmaya baslamadan o zaman kuvvetlive sanki buyuk tuvaletini yapiyormus gibi ikin nefes almadan o aldigin derin nefesi vererek tavas yavas kuvvetli ikinmalar ile ben bhnlari ikinvi dogumumda tecrube ettim ve ilk dogum yapan ark larima hep anlattjm baya iyi tecrube oldugunu soylediler ,jnutma bu mesaji iyi oku ve anla anlamadigini sorabilirsin tekrar cnm sadece soguk kanli olmaya calis

Galiba banada o yüzden 38de doğuralım diyor doktor
hic korkma lutfen korkarsan paniklersin ilk dogumjm da o kadar elim ayagima dolasti ki ortaligi birbirine kattim adeta ve hurma ye cnm su an yasinin da zamani ,kurusu hep var kurudan her gun 4 tane ye ,yasindan da 1 adet ya o gayet iyi sanci yapiyor belli mi olur kendi sancin ile dogurursun belki deya da az suni ile

38. Hafta doğacak olan bebeğiniz prematüre olmuyor ve erken doğum olmuyor. Gelişmiş oluyor.. Korkmayın birşey olmaz. Suni sancıdan korkuyorsanız sezeryan isteyin.. Doğduktan sonra ilk 10 gün ödemi attığı için kilosu düşer ama çabuk ve hızlı bir şekilde daha iyi kilo alır.. Sağlıkla doğsun.

Benim öyleydi ama zaten 37. Haftada doğdu kendisi.
36 da nişan gelince 1 hafta daha zor tuttuk.
O süreçte günde 2 3 muz, 3 yumurta, bolca inek sütü, yoğurt, peynir, bol yeşillikli salatalar ve deyim yerinseyse çatlayana kadar ne bulduysam yedim.
2700 gram doğmasını başardık şükür ki.
Siz de bu saydıklarımı fazlaca tüketin, faydası olur belki.

Valla yemedigimşey kalmadı 1 aydır. Kiviyi sevmem onu bile hergun yedim ama ben haftada 3 kilo alırken bebeğim 100 gram aldı. Yinede yapmaya devam edicem.tesekur ederim

Ameliyat istemiyorum ağrı kesici alerjim var parol tarzı ilaçların hiçbirini kullanamiyorum . Daha önce apandist ameliyatı olmuştum dikiş ağrıları için ağrı kesici sıkıntısı çok yaşadım

Bende dün hurma aldırdım her gün denicem bakalim belkide dediginiz gibi açılmam olursa suni sancıya pek gerek kalmaz o güne kadar

Her anne gibi elimden gelenin fazlasını yapmak için cabalicam. Zaten o an kendimizi değilde daha çok bebeğin sağlığını düşündüğümüz için korkuyoruz.dediklerini aklimda tutucam çok tesekur ederim seninkidemi suni sancıyla oldu ?

Aynı durumu yaşadım tam 28 gün önce doğum yaptım 36+5te. Son ultrasonda kilosu 2300 gözüküyordu büyümesi nerdeyse durmuş gibiydi nst sonuçlarım da çok iyi çıkmıyordu. 38i bekleyip doğumu başlatacaktı doktorum normalde ama nst iyi olmayınca erkenden almak zorunda kaldık. Suni sancıyla başladım kalp atışları düşmeye başlayınca sezaryene alındım. Yine de çok şükür sağlıkla aldık kucağımıza hiçbir sorun olmadan evimize geldik sadece biraz minik doğduk o kadar ama doğunca çabucak toparladı yanakları tombik oldu bile şimdiden korkmayın o yüzden dışarda daha güzel beslenip kilo alıyorlar. Sağlıcakla kavuşursunuz inşallah

Ben yasadim, 38 hafta 3 gunlukken bebegim alindi. Suyum cok azalmisti ve son iki haftada bebegim gelismemisti. Cok şükür şimdi 4 aylık tatlı bi bebeğim var

kizimda 3 cm di gittigimde suni verdiler,oglumda 4.5 cm di suni verdiler kizimi 5 saat oglumu 3 saatte dogurdum oglum daha kolay oldu su an 9 aylik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…