Bebegim kafasina darbe aldi

susukunhatun

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Mart 2019
208
324
53
3 aya girmek uzere olan kizima biraz once oglum sulugunu atti.sert bir suluk.kizim tam emerek uyuyordu cok agladi sustumaya calisirken arkamda saril saril ses duydum baktim kusmus asiri.gollenmis yer sanki buyuk cocuk kusmus.gordum sok oldum.esimi aradim dedi gozlerine bak gozleri filan iyiydi sustuktan sonrada gulmeye basladi.iyi gibi ama o kadar kusmasi normalmi?3 aylik bebek o kadar kusabilirmi.esim birsey yok sukur diye eve gelmedi daha.yorumlarinza gore zorla cagirip doktora goturcem bebegimi.1 saat kadar uyutmadim ama sonra cok uyukusu geldi su an uyuyor

Bebek mi darbe aldı abisi mi
Bebekse gözlerine bakın
Uyutmayin
Birde Kuşan bebek mi

Her ihtimale karşı acile götürmeniz gerek. Kusma tarzı fışkırır tarzda mı, uzağa kadar gidiyor mu dikkat edin, bir daha kusarsa. Bazı beyin kanaması çeşitleri sonradan belirti verebiliyor veya kötülük halinden sonra iyi bir duruma geçip sonra tekrar kötüleşebiliyor. Gözlem altında tutulması lazım.

İçinize sinmiyorsa yorumu falan bırakın götürün derim. Kusma pek iyi görülmez ama çok ağladığı için de olabilir tabi

sülük ne anlayan varmı...

darbede sonra kusma ıyı degıl acile gıdın hemen