- 14 Mart 2019
- 208
- 324
- 53
- Konu Sahibi susukunhatun
-
3 aya girmek uzere olan kizima biraz once oglum sulugunu atti.sert bir suluk.kizim tam emerek uyuyordu cok agladi sustumaya calisirken arkamda saril saril ses duydum baktim kusmus asiri.gollenmis yer sanki buyuk cocuk kusmus.gordum sok oldum.esimi aradim dedi gozlerine bak gozleri filan iyiydi sustuktan sonrada gulmeye basladi.iyi gibi ama o kadar kusmasi normalmi?3 aylik bebek o kadar kusabilirmi.esim birsey yok sukur diye eve gelmedi daha.yorumlarinza gore zorla cagirip doktora goturcem bebegimi.1 saat kadar uyutmadim ama sonra cok uyukusu geldi su an uyuyor
sülük ne anlayan varmı...3 aya girmek uzere olan kizima biraz once oglum sulugunu atti.sert bir suluk.kizim tam emerek uyuyordu cok agladi sustumaya calisirken arkamda saril saril ses duydum baktim kusmus asiri.gollenmis yer sanki buyuk cocuk kusmus.gordum sok oldum.esimi aradim dedi gozlerine bak gozleri filan iyiydi sustuktan sonrada gulmeye basladi.iyi gibi ama o kadar kusmasi normalmi?3 aylik bebek o kadar kusabilirmi.esim birsey yok sukur diye eve gelmedi daha.yorumlarinza gore zorla cagirip doktora goturcem bebegimi.1 saat kadar uyutmadim ama sonra cok uyukusu geldi su an uyuyor
Bebek darbe aldi kustu.ama uyudu dayanamadiBebek mi darbe aldı abisi mi
Bebekse gözlerine bakın
Uyutmayin
Birde Kuşan bebek mi
darbede sonra kusma ıyı degıl acile gıdın hemen3 aya girmek uzere olan kizima biraz once oglum sulugunu atti.sert bir suluk.kizim tam emerek uyuyordu cok agladi sustumaya calisirken arkamda saril saril ses duydum baktim kusmus asiri.gollenmis yer sanki buyuk cocuk kusmus.gordum sok oldum.esimi aradim dedi gozlerine bak gozleri filan iyiydi sustuktan sonrada gulmeye basladi.iyi gibi ama o kadar kusmasi normalmi?3 aylik bebek o kadar kusabilirmi.esim birsey yok sukur diye eve gelmedi daha.yorumlarinza gore zorla cagirip doktora goturcem bebegimi.1 saat kadar uyutmadim ama sonra cok uyukusu geldi su an uyuyor
suluk o sülük degıl su ıcıyorsülük ne anlayan varmı...
hemen doktora lutfenBebek darbe aldi kustu.ama uyudu dayanamadi
Uyutmayın uyandırın lütfen ve hastaneye gidin.Bebek darbe aldi kustu.ama uyudu dayanamadi
Suluk suluk .sülük ne anlayan varmı...
İnşAllah Bi sorun çıkmaz bize de haber verin lütfenTesekkur ederim yorumlar icin esimi cagirdim gidecez birazdan doktora
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?