• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebegim kafasina darbe aldi

Bebek darbe aldi kustu.ama uyudu dayanamadi
lütfen hemen doktora götürün,heleki kustuysa.sizi korkutmak gibi olmasın bi arkadaşın bebegi düşerek darbe aldı acile götürülmüş bişey yok denmiş malesef ertesi gün fenalasmis.sizi korkutmak için yazmadım sadece bebeginizi bu gece acil de gözlem altında tutun diye yazdım.lütfen beklemeyin hemen goturun

3 aya girmek uzere olan kizima biraz once oglum sulugunu atti.sert bir suluk.kizim tam emerek uyuyordu cok agladi sustumaya calisirken arkamda saril saril ses duydum baktim kusmus asiri.gollenmis yer sanki buyuk cocuk kusmus.gordum sok oldum.esimi aradim dedi gozlerine bak gozleri filan iyiydi sustuktan sonrada gulmeye basladi.iyi gibi ama o kadar kusmasi normalmi?3 aylik bebek o kadar kusabilirmi.esim birsey yok sukur diye eve gelmedi daha.yorumlarinza gore zorla cagirip doktora goturcem bebegimi.1 saat kadar uyutmadim ama sonra cok uyukusu geldi su an uyuyor
En az 5.6 saat uyutmamaniz gerekio ve emzirmemenz gerwkio emzirince iykusu helio cnku kusma oranini takio edin bide bnce bi doktra gotrseydnz keskee

Nasil iciniz rahat ediyor ya.. ustelik kusmus, beyninde ödem olusur farkina varmazsiniz allah korusun. Burda oyalanip konu açmanız bile zaman kaybı. Hemen götürün acile
Aynen doğru söylediniz.ocak annelerimizden arkadaş bebeğini anında acile götürdüğü gibi yine anlamamislae hatta bebek ogün emmis keyfi yerindeymis ertesi gün fenalasmis kafasında dediğiniz gibi ödem toplamis

burda herkez anneye yüklenmis ama ben babayi cözemedim doktoru zirt birt arayan anneyim ben. her defasinda burdan yorum yapamam getir diyen doktor. baba telden bisiiii yoktur diyor resmen. ins birsey cikmaz dualarim seninle ama eminim birsey cikmazsa koca artik der ben demistim bisiiii yoktur diye

Allah yardımcınız olsun inşaallah bir sey olmamıştır. Biz de geceleri çok acile gittik.. sayısını bilmem. Umarım emdiği için kusmuştur. Muhakkak doktora götürün. Acilde olduğunuzu düşünüyorum hatta su an

Bebek nasıl ınslalah iyidir kimi suluk takmış kimi kocasına kadın soru sormuş soracağına pişman olmuş Allah yardımcın olsun canım