• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebegim kafasina darbe aldi

Nasil iciniz rahat ediyor ya.. ustelik kusmus, beyninde ödem olusur farkina varmazsiniz allah korusun. Burda oyalanip konu açmanız bile zaman kaybı. Hemen götürün acile

Mutlaka dr a gidin çünkü başa darbe sonrası kusma tehlike işareti olabilir. Birşey yoksa da içiniz rahat eder en fazla bir akşamı hastanede geçirmiş olursunuz. Ama varsa ve gitmekte geç kalırsanız bir ömre değil bin ömre mal olur. Lütfen sonuçtan haberdar edin.

3 aya girmek uzere olan kizima biraz once oglum sulugunu atti.sert bir suluk.kizim tam emerek uyuyordu cok agladi sustumaya calisirken arkamda saril saril ses duydum baktim kusmus asiri.gollenmis yer sanki buyuk cocuk kusmus.gordum sok oldum.esimi aradim dedi gozlerine bak gozleri filan iyiydi sustuktan sonrada gulmeye basladi.iyi gibi ama o kadar kusmasi normalmi?3 aylik bebek o kadar kusabilirmi.esim birsey yok sukur diye eve gelmedi daha.yorumlarinza gore zorla cagirip doktora goturcem bebegimi.1 saat kadar uyutmadim ama sonra cok uyukusu geldi su an uyuyor
Kusması kötüye işaret iç kanama geçirebilir ayrıca hemen uyandırın uyumasın kalıcı hasar bırakabilir kafaya alınan darbelerden sonra uyumak. Çabuk götürün hastaneye acele edin!!! Hiç basit bi konu değil

Hanimefendi esinizi neden bekliyorusnunz es dosttan alin taksiye binin o bebegkn uyumasina neden musade ettiniz ben cocuk dogurdmadgm haldr bebegin bu durumlarda uyutulamamsi gerektgni bliyorum lutfen beklemeyin ve bizi bilgilendirin gecmis olsun
Evde bir çocuk daha var.
Ne kadar acil olurda olsun evden 2 siyle aynı anda çıkmak çok uzun süre ister ki biri kucakta gidecekse diğer uyuyan çocuğu alması için başka kucak gerekir.
Bekleme sebebi bu eşini.

Hemen acile gidin.Beklemeniz hata ya,çok küçük bebek.
Doktorlar böyle durumlarda uyutmayın,kusma durumunda hemen acile getirin diyor,özellikle fışkırır tarzda kusma.
Eşin uzaksa taksi çağır,hemen git lütfen.Ben telaş yaptım burada.

Yaa nasıl içiniz rahat ediyor burada konu açabiliyorsunuz? 😒 Resmen vakit kaybı. Çocuk anormal kusmuş diyorsunuz. Taksi diye bişey var. Kocanız çocuğu için atlayıp gelmiyorsa siz gidin. Valla pes ✋ inş bebek iyidir🙏🏻

Çok geçmiş olsun canım. Uyutmasaydın iyiydi. Uyanmasını bekle. Kusması devam etmiyorsa sıkıntı yoktur.

Çocuk acile gitmelisiniz ilinizde varsa

Korkutmak istemem ama darbe aldıktan sonra en az 2 saat uyutmamanız gerekıyor. Doktorumuz öle sölemişti gözlerini hareketlerinş kontrol edin eger fışkırır gibi kusması varsa hemen acile götürün demişti. Bende hemen hastaneye koşun cocugunuzu uyandırın hemen şimdi gördüm eşinizi beklıyormussunuz o gelene kadar siz koşun hastaneye dakikalar bile önemli olabılır