- 7 Şubat 2016
- 1.123
- 1.826
- 83
- 35
- Konu Sahibi susukunhatun
![Mune](/data/avatars/s/11/11473.jpg?1681331027)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nasilsiniz?
Bi haber uçurun buraya meraktayız.
Bebek nasıl ınslalah iyidir kimi suluk takmış kimi kocasına kadın soru sormuş soracağına pişman olmuş Allah yardımcın olsun canım
İnşaallah bebek iyidir
Tesekkurler ilginize.evet banlandigim icin cevap yazamadim yanlis yere acildigindan konu.bebegim gayet iyi sukur :) o gun acile gittik doktor birdaha kusarsa direk 112 ara dedi.ama sukur birdaha kusmadi.sizleride merak ettirdigim icin ozur dilerimMune abla ulasamaz misiniz nasil oldu acaba bebek
Oyle sevindim ki. Gözünüz aydin.Tesekkurler ilginize.evet banlandigim icin cevap yazamadim yanlis yere acildigindan konu.bebegim gayet iyi sukur :) o gun acile gittik doktor birdaha kusarsa direk 112 ara dedi.ama sukur birdaha kusmadi.sizleride merak ettirdigim icin ozur dilerim
Cok sukur gece gunduz siz yazdiniz mi acaba diye surekli kontrol ettim dua ettim gercekten .cok sevindim iyi olmasina rabbim kazadan beladan hastaliktan korusun yavrularimizi insallah.cok gecmis olsun.Tesekkurler ilginize.evet banlandigim icin cevap yazamadim yanlis yere acildigindan konu.bebegim gayet iyi sukur :) o gun acile gittik doktor birdaha kusarsa direk 112 ara dedi.ama sukur birdaha kusmadi.sizleride merak ettirdigim icin ozur dilerim