Bebek Beslenmesi bebeğim için salıncak çözüm olurmu?

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

ozlem28

Nirvana
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2007
983
81
643
İstanbul
kızlar int.ten salıncak sipariş etmek istiyorum. 8 aylık bebeğim uyutmak çok problem birde yarım saat bir saat sonra uyanıyor. bazen uyansada tekrar sallayıp uyutuyorum. bazen uyuyor, bazen kalkıyor. salıncakta uyur diye almak istiyorum. kullanan arkadaşlar sizce bu salıncakta bebeğim uyurmu? çok pahalı bişey alamam ya hiç almayacam, yada bu tarz bişey alacam. kullananlardan yorum bekliyorum lütfen..

bebekler sallanmayı seviyor..yaza doğru bende düşünüyorum..bazen sitenin bahçesindeki salıncağa bindiriyorum,sesi çıkmıyor..çok keyif alıyor..çok pahalı bişeye gerek yok,bence denemeye değer..seveceğine eminim..

benim kizim da 8 aylik ve cok benzer bir salincagi arkadaslarimiz hediye etmisti,6.ayindan beri yemek yedirmek ve arada oyalamak icin kullaniyorum.Uyutmak icin kullanisli degil.Kizim bazen icinde uyuyakaliyor,uyuyunca kendini iyice saldigi icin iki buklum kafasi yana yatik sekilde kaliyor,hemen yatagina aliyorum.Ama cogunlukla alirken de uyaniyor.Onun disinda benim kizim biraz hareketli masallah,onde ayaklarini koydugu demiriindirip kaldiriyor,arada bacaklarini sikistiriyor,bazen iyice bir geriniyor ve kafasi yandan sarkiyor,bacaklarini uzattigi yerden destek alip kendini yukari dogru ittiriyor,dusecek diye odum kopuyor Allah muhafaza.Kemeri var ama hic bir sekilde koruyucu ozelligi oldugunu soyleyemem,kizim ustundeyken bir an bile birakamiyoruz yalniz.Sozun kisasi uyku icin kullanisli degil,ama onun disinda cok memnunum,her gun her ogun kullaniyoruz.Yemek sandalyesi alsak mi bunla mi idare etsek diye dusunuyorum,mama sandalyesinden bile daha kullanisli geldi bu bana.Istahsiz da bir bebek ve yemek sirasinda oyalamak icin iyi oluyor,ust kismina oyuncaklarnii asiyorum,arada salliyorum vs.

Son düzenleme:
bende uyuturum sonra yatağına yatırırım diye düşünüyordum ama yatırana kadar uyanır herhalde. yada en kötü uyumasada arada sallarız oyalanır. bütün çocuklar salıncaktan hoşlanır sonuçta..

Oğlum 5 aylıkken almıştım böyle bir salıncağı ve çokda rahat ettim uyutması kolay oluyordu benim için, onun içinde eğlenceli oluyor tabiki....
yemek yedirirken falanda büyük kolaylık şuan 16 aylık hala kullanıyoruz ama bu kez uyutmak için değil eğlence için:90:

Benim kızım da aynı anlattığın gibi.. Uyuması bi problem..Uyusa bile yarım saat sonra ayakta.. Biz de salıncak almayı düşünmüştük. Denemek için bebeğimizle birlikte gittik oyuncakçıya.. Salladık içinde, önce uyudu sonra bi çığlıkla uyandı.. Zaten orda uykuya dalamaz.. Her durumda yatağına yatırırken tekrar uyanacak.. Bence önce bebeğinizle gidip bi deneyin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…