benim kizim da 8 aylik ve cok benzer bir salincagi arkadaslarimiz hediye etmisti,6.ayindan beri yemek yedirmek ve arada oyalamak icin kullaniyorum.Uyutmak icin kullanisli degil.Kizim bazen icinde uyuyakaliyor,uyuyunca kendini iyice saldigi icin iki buklum kafasi yana yatik sekilde kaliyor,hemen yatagina aliyorum.Ama cogunlukla alirken de uyaniyor.Onun disinda benim kizim biraz hareketli masallah,onde ayaklarini koydugu demiriindirip kaldiriyor,arada bacaklarini sikistiriyor,bazen iyice bir geriniyor ve kafasi yandan sarkiyor,bacaklarini uzattigi yerden destek alip kendini yukari dogru ittiriyor,dusecek diye odum kopuyor Allah muhafaza.Kemeri var ama hic bir sekilde koruyucu ozelligi oldugunu soyleyemem,kizim ustundeyken bir an bile birakamiyoruz yalniz.Sozun kisasi uyku icin kullanisli degil,ama onun disinda cok memnunum,her gun her ogun kullaniyoruz.Yemek sandalyesi alsak mi bunla mi idare etsek diye dusunuyorum,mama sandalyesinden bile daha kullanisli geldi bu bana.Istahsiz da bir bebek ve yemek sirasinda oyalamak icin iyi oluyor,ust kismina oyuncaklarnii asiyorum,arada salliyorum vs.