- 24 Aralık 2015
- 4.073
- 4.602
-
- Konu Sahibi Tatlianne20
Allah razi olsun canım100 okudum.
Allah kabul etsin.
Ellerinize sağlık1000 ya şafi okuyacağım Allah şifa versin inşallah
Cok sagolun kızlar allah önünüze getirsin insallah30 tane okudum
Buyur canim
Tesekkur ederim canımCanım ben bugün de okudum yarın yine okurum insallah
Oyy canım Allah razı olsun ben görmemeiştirsin sandım maşAllah benden önce davranmışsın rabbim kabul etsinKuzumm aklim yatmadan bebisteydi ya ne iyi ettin etiketledin
100 daha okudum Allah kabul etsin insallah
Rabbim kızına acil şifalar versin , Rabbim sizlere bağışlasın insallah ...!!bende 500 tane okuycam yarin insallah..allh sag salim saglikli kucagina almayi nasip etsin..benimde kizim hastanede yatiyor..kafasinda odem olmus..kizim icinde dua edin
Allah razi olsun canım benim çok sağolCanim ben 60 adet okudum . Yasin de okudum yine okumaya devam ederim . Allah kabul etsin insallah ..ettiğimiz dualarımız da kabul olur insallah.. T Tatlianne20
Allah razi olsun binkkere hepinizden canım
Çok sağol canım allahım kızımızin önüne getirsin inşallah bir an önce ilesir aminn.bende 500 tane okuycam yarin insallah..allh sag salim saglikli kucagina almayi nasip etsin..benimde kizim hastanede yatiyor..kafasinda odem olmus..kizim icinde dua edin
Allah razi olsun rabbim sizlerin de gönlünüzde ne var ise kabul etsin çok sagolunKuzum ben 1 yasin okudum ve 30 salavat getirdim
Insaallah rabbimiz dualarimizi kabul eder.
Olsun canım allah razı olsun 5 tane bile okursan rabbim kabul eder nekadar onemli değil kalbinizden niyet gecirmek günde 5 10da olsa allahım duyuyor inşallah güzel haberle gelirim sizlerin sayesinde dualriniz sayesindeIyi geceler..
Daha fazla okumak, en azından 100 e tamamlamak isterdim ama olmadı..
Allah kabul etsin inşallah.. .
Gordum canim bende onu soyliycektm keske belirli bir rakam koysaydin ve bitince bor fatihayla ve icinde gecen dualarla teslimati yapsaydin oyle daha iyi olurdu ve salati selamin peygamver efendimeze ulsirdiB Bitterlokumu canım etiketledim ama gördün mu