- 25 Ekim 2017
- 14.962
- 113.781
- 27
-
- Konu Sahibi Tatlianne20
Fatiha ihlasi şerif ekleyim miGordum canim bende onu soyliycektm keske belirli bir rakam koysaydin ve bitince bor fatihayla ve icinde gecen dualarla teslimati yapsaydin oyle daha iyi olurdu ve salati selamin peygamver efendimeze ulsirdi
Teslimattami yoksa selavatlami birlikte okumak icinmi canimFatiha ihlasi şerif ekleyim mi
Istersen bunu teslim et tekrar bir rakam belirle ve herkes ona gore devam etsin ki ne kadar okundugu belli olsunki teslim edesin canim benim fikrimceFatiha ihlasi şerif ekleyim mi
Bilmiyom canım neyse buda yeter ya allahim duyar gonullerinden geçen fatiha ihlas yasin okuyan olur inşallah allah razi olsun canım benimTeslimattami yoksa selavatlami birlikte okumak icinmi canim
Ben belirlemedim bilerek gonullerinden ne kadar okurlar ise diye kuzum rabbim yine duysun kuzumIsterse
n bunh teslim et tekrar bor rakam belirle ve herkes ona gire devam etain ki ne kadar okundugu belli olsunki teslim edesin canim benim fikrimce
Bende misafir var suan o yuzde baslayamadim insallah ben yasin fatiha ve ihlas okurum insalkahBilmiyom canım neyse buda yeter ya allahim duyar gonullerinden geçen fatiha ihlas yasin okuyan olur inşallah allah razi olsun canım benim
O zaman da herkes gonlunden ne kadar gecerse okuycakti ama sayi istedigin rakama o sekilde belirlenirdi ve bittiginde anlardin ki teslim ederdin kndan dedim ama tabi bir tane bile gonulden gectimu rabbim kabul eder şifa bebeisine gonderir insallahBen belirlemedim bilerek gonullerinden ne kadar okurlar ise diye kuzum rabbim yine duysun kuzum
Allah razi olsun canım benim çok sağolBende misafir var suan o yuzde baslayamadim insallah ben yasin fatiha ve ihlas okurum insalkah
Inşallah kuzum düşünmüştüm öle bole herkes giriyor gonulden yaziyor bende allahim kabul eder yine ole düşündüm vazgecmistim kuzumO zaman da herkes gonlunden ne kadar gecerse okuycakti ama sayi istedigin rakama o sekilde belirlenirdi ve bittiginde anlardin ki teslim ederdin kndan dedim ama tabi bir tane bile gonulden gectimu rabbim kabul eder şifa bebeisine gonderir insallah
Teslimat nasil oluyor canım ben sadece gonulden okusunlar dedim amaT Tatlianne20 canim okunan dualr ve yasinlerin teslimatlarini sen yapcaksin dimi
Aynen canim gonulden olunca o yerine gider merak etmeTeslimat nasil oluyor canım ben sadece gonulden okusunlar dedim ama
Allah razı olsun herkese binkere çok sağolunRadiytubillahi rabben, Hz.Yunus duasi, 150 Ya Şâfi, 7 Ayetelkursu, 10 salavat okudum Allah kabul etsin bebegini saglikla sana bagislasin canim
Çok sağol canım benim cokk binkere razi olsun100 okudum.
Aynen bende ole dusunuyom canım sayi koymadim biyerde tukeniyor hergun icinden gelen nekadar olursa ben sonunda allahim sen yapilan dualrimizi peygaberlerimizin adina herkes adina yavruma doğa olsun dicem inşallah güzel haberi veririm burda:)Aynen canim gonulden olunca o yerine gider merak etmeBagislama duasinin cok sart olduguna inanmiyorum. Allah zaten soylemesek de biliyor niyetimizi. Ben babam icin 41 yasin dagitmistim, sayi tamamlaninca "Allah'im okunan bu yasin surelerini oncelikle Hz. Muhammed ve ailesine sonra babamin ruhuna hediye eyledim kabul eyle ya Rabbim" diye dua etmistim.
Canim kusura bakma cvp veremedim senin icin bayan bir hocamiz var ona danistim cevp gelmesini bekledim ondan gec olduTeslimat nasil oluyor canım ben sadece gonulden okusunlar dedim ama