Bebeğim için salavat zinciri

Ben belirlemedim bilerek gonullerinden ne kadar okurlar ise diye kuzum rabbim yine duysun kuzum
O zaman da herkes gonlunden ne kadar gecerse okuycakti ama sayi istedigin rakama o sekilde belirlenirdi ve bittiginde anlardin ki teslim ederdin kndan dedim ama tabi bir tane bile gonulden gectimu rabbim kabul eder şifa bebeisine gonderir insallah

O zaman da herkes gonlunden ne kadar gecerse okuycakti ama sayi istedigin rakama o sekilde belirlenirdi ve bittiginde anlardin ki teslim ederdin kndan dedim ama tabi bir tane bile gonulden gectimu rabbim kabul eder şifa bebeisine gonderir insallah
Inşallah kuzum düşünmüştüm öle bole herkes giriyor gonulden yaziyor bende allahim kabul eder yine ole düşündüm vazgecmistim kuzum

Teslimat nasil oluyor canım ben sadece gonulden okusunlar dedim ama
Aynen canim gonulden olunca o yerine gider merak etme Bagislama duasinin cok sart olduguna inanmiyorum. Allah zaten soylemesek de biliyor niyetimizi. Ben babam icin 41 yasin dagitmistim, sayi tamamlaninca "Allah'im okunan bu yasin surelerini oncelikle Hz. Muhammed ve ailesine sonra babamin ruhuna hediye eyledim kabul eyle ya Rabbim" diye dua etmistim.

Aynen bende ole dusunuyom canım sayi koymadim biyerde tukeniyor hergun icinden gelen nekadar olursa ben sonunda allahim sen yapilan dualrimizi peygaberlerimizin adina herkes adina yavruma doğa olsun dicem inşallah güzel haberi veririm burda:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…