- 28 Ocak 2009
- 33.629
- 54.429
-
- Konu Sahibi Tatlianne20
Allah razi olsun canım çok haklısın çok duydum bunları artik inşallah sagsalim bende alirim yavrumuŞifayı yaratan, şifalandıran Rabbim şifa versin. Umutsuz olmayın.
Yiğenim 32 haftalıkken 27-28 haftayla uyumluydu ve vücut atmaya çalışıyor tamamiyle engelli demişlerdi.
Kalp delik, böbrekte kist var, karnı su toplamış... zeka olarakta engelli ki vücut artık kabul etmiyor diyorlardı.
15 gün geciktirilerek 1 kiloyken Doğum yaptı kardeşim.
Solunum cihazına bile bağlanmadı. Herşeyi hamdolsun tertemiz.
Zekaya gelince, nerdeyse üstün zekalı. Sadece ufak doğduğu için atom karınca gibi birşey verene kurban olduğum :) (cüce zannetmeyin sadece zayıf çelimsiz)
Velhasıl, Rabbim isterse herşeyi sorunsuz hale getirir. Yete ki verdiği imtihanı karşılamayı bilelim.
İnşallah hatırladıkça çekeceğim salavat..
Allah şifa versin.
Teşekkür ederim canım benim allah razi olsunElbette okurum okuyunca yazarım
Amin allah razi olsun rabbim sizlerinde gonlune göre versin inşallah40 tane okudum Rabbim tez zamanda şifa nasip etsin inşallah
Çok sağol canım benim allah razi olsun150 tane okudum canim insallah hayirlisiyla olsun.
Çok sağol canım benim allah razi olsunAllah şifa versin .AMİNNNN❣ okurum bende cnm
Cok sağol canım benim allah razi olsun eline agzina sağlıkOkurum tabi tatlim allah kucagina almayi nasip etsin. Feraha erdirsin rabbim. Bwn okudum ama cumle bulamadigim icin yazmamistim. Gor bak en guzel haberleri alacagiz hep birlikte allahin izniyle. Bol dua ojudukca cogalir.@ hemdelihemasikSelenofil zms rainbow leylmira @Deli ve Cesur aklima gelen arkadaslar
Inşallah canım inşallah teyzeleriİnsAllah ki sen bu imtihani kazanip bebegini saglikla kucağına alanlardan olacaksin.Ben buna inanıyorum
Önce Allah sesini duysun, gönlündeki dileği gerçekleştirsin diliyorum . Inşallah bebeğini sağlıklı alırsın kucağına ve bu zor günler çocuğuna baktıkça hatırlayacağın ve başarıyla atlattığın zor bir sınav olarak kalır ileride inşallah.
Cok sağol canım benim allah razi olsun eline agzina sağlık
Inşallah canım inşallah teyzeleri
İnşallah birşeycik yoktur
Seni nasıl anlıyorum bir bilsenn
Rabbim sana bağışlasın inşallah
Okuyup yazacağım canım
İnşallah canım benimYarın bana etiket yapın unutmayım ikinezede pkuycam sizi çok seviyorum canlarım
Allah tan Ümit kesilmez