Bebeğim için salavat zinciri

Şifayı yaratan, şifalandıran Rabbim şifa versin. Umutsuz olmayın.

Yiğenim 32 haftalıkken 27-28 haftayla uyumluydu ve vücut atmaya çalışıyor tamamiyle engelli demişlerdi.
Kalp delik, böbrekte kist var, karnı su toplamış... zeka olarakta engelli ki vücut artık kabul etmiyor diyorlardı.
15 gün geciktirilerek 1 kiloyken Doğum yaptı kardeşim.

Solunum cihazına bile bağlanmadı. Herşeyi hamdolsun tertemiz.
Zekaya gelince, nerdeyse üstün zekalı. Sadece ufak doğduğu için atom karınca gibi birşey verene kurban olduğum :) (cüce zannetmeyin sadece zayıf çelimsiz)

Velhasıl, Rabbim isterse herşeyi sorunsuz hale getirir. Yete ki verdiği imtihanı karşılamayı bilelim.

İnşallah hatırladıkça çekeceğim salavat..
Allah şifa versin.

Allah razi olsun canım çok haklısın çok duydum bunları artik inşallah sagsalim bende alirim yavrumu
Elbette okurum okuyunca yazarım
Teşekkür ederim canım benim allah razi olsun

Canim benim sen zaten durumun farkindasin ama ara sira hatirlatmk da fayda var :) bu testlerde boyle riskli cikip saglikli dogan butun bebeklerin ailelerinin imtihan edildiğini dusunuyoeum Rabbe teslimiyet itaat imtihani tamamen.Rabbimz diyor ki acaba kulum verdiğime razi olacak mi bu Rabbimden gelen bir imtihan diyip kabullenecek mi yoksa niye ben diye isyana mi dusecek diye sınıyor bu tabiki benim fikrim en doğrusunu Allah bilir.

Cok sağol canım benim allah razi olsun eline agzina sağlık
İnsAllah ki sen bu imtihani kazanip bebegini saglikla kucağına alanlardan olacaksin.Ben buna inanıyorum
Inşallah canım inşallah teyzeleri

Cok sağol canım benim allah razi olsun eline agzina sağlık

Inşallah canım inşallah teyzeleri

İnşallah birşeycik yoktur
Seni nasıl anlıyorum bir bilsenn
Rabbim sana bağışlasın inşallah
Okuyup yazacağım canım

Yarın bana etiket yapın unutmayım ikinezede pkuycam sizi çok seviyorum canlarım
Allah tan Ümit kesilmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…