- 25 Ekim 2017
- 14.962
- 113.757
- 27
- Konu Sahibi Tatlianne20
Sagolun kızlar binkere razi olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yasin okudum ve bol bol dua ediyorum cnm
T Tatlianne20 Beni iki kere etiketlemişsin ama bana bildirim gelmemiş şimdi bu topige bakinca gordum canm valla inan gorseydim dunden beri dua ederdim gerci aksam siz butun kk arkadaslarimi ve hamile olanlarida duama kattim ama inan bu saayfayi gormedim
Olsun allah razı olsun önemli değil dileklerde bulunsan yeter bugece cikacaz yola yarın hastaneye gitcezT Tatlianne20 Beni iki kere etiketlemişsin ama bana bildirim gelmemiş şimdi bu topige bakinca gordum canm valla inan gorseydim dunden beri dua ederdim gerci aksam siz butun kk arkadaslarimi ve hamile olanlarida duama kattim ama inan bu saayfayi gormedim
Sağol canım inşallah allah razi olsun allah sanada yardim etsin bahtini açsın inşallahAllah sifa versin yardimciniz olsun canim
Ben de ne zamandir az giriyorum siteye iyi olmayan bir donemdeyim kusura bakma guzel haberle gelirsin insallah.
Allah yardımcın olsun canım güzel haberlerle gel inşallah sağlıklıdır inşallah bebeğinde sağlıkla alırsın kucağına dua Edicem inşallahHayırlı kandiller herkese..
Beni tanirsiniz şükür cvs sonucm temiz çıktı siz arkadaslarim sayesinde çok dua ettiniz bana ama bugün mutlu güzel kontrolum giderken esimide istedim yanımda cinsiyet öğrenecektik. Ama malesef bebegimde sorun çıktı..
Bacaklar kısa egri duruyor kimildamiyor dedi doktor ankaraya sevkketti.yine bir yolculuk başlıyor. Kızım olacakmış canım melegim benle birlikte oda üzülüyor annesi ona mutlu huzurlu bir şey göstermedi ki yeni hamileyim hissedeyim derken ruh gibi kaldim öle içime kapandim birden aglayamiyorum da allahim inşallah sifasini verir..
Sabır dicem yine
Sizlerden bugün ve bugunlerde dua bekliyorum..
Yasin okuyup
Salavat.ihlas fatiha gonlunuzde ne kadar güzel dualariniz varsa ihtiyacım var. Simdiden tüm kk teşekkür ederim..
Tekrar soyluyorum hidirellez efendimiz bu gece size şefaat etsin bu gece zor zamaninda size duaci olsun hastaneden iyi ve guzel haberlerle donesiniz inşallhOlsun allah razı olsun önemli değil dileklerde bulunsan yeter bugece cikacaz yola yarın hastaneye gitcez