- 2 Aralık 2017
- 2.206
- 4.751
- 35
-
- Konu Sahibi Tatlianne20
Kim ne kadar yasin, salavat ve dua okumuşsa hepsini bebegimin şifa bulmasi icin ve icinden gecen duayi allaha edip sonrasinda fatiha suresini okuyup teslimati gerçeklestirebilir dedi canim. ( Sayisini bilmedigin icin boyle teslim edebilirmişsin.)Teslimat nasil oluyor canım ben sadece gonulden okusunlar dedim ama
Allah razı olsun binkere canım inan sizlerin sadakatine inanıyorum uğraşıyorsunuz binkere de teşekkür etsem az allahım kabul etsin canım benimT Tatlianne20 1,defa yasini şerif
340 defa salavat
30 defa fatiha suresi
30 defa ihlas suresi
30 defa felağ suresi
30 defa nas suresi
okudum allah kabul etsin bebise şifa insalah
Amin insalah seninkinide canimAllah razı olsun binkere canım inan sizlerin sadakatine inanıyorum uğraşıyorsunuz binkere de teşekkür etsem az allahım kabul etsin canım benim
50 salavat ekledim Allah kabul etsin
50 daha okudum Allah kabul etsin
Allah razı olsun binkere bu mubarek gunde cabaliyonuz çok sağolun ❤Canım 1000 ya şafi çektim, inşallah bebeğin iyileşirdurumum düzelir inşallah hemen de daha çok okurum senin için
Dün 30 salavat cektim canim
50salavat
Allah binkere razi olsun canım çok sağol kuzum cocugun senin gönlüne göre versin rabbim ❤50salavat
10fatiha
10felak
10nas okudum.... Hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin rabbim saglikla
Aminn canım...Allah binkere razi olsun canım çok sağol kuzum cocugun senin gönlüne göre versin rabbim ❤
200 okudum canım benim ama tekrar okuyacağım inşallah