bebeğim için en iyisi? :(((

Resmen insanliktan cikmislar gece gece sinirim bozuldu barissada degismez bu koca denilen mahluk

işte kız çocukları mutlaka okumalı ve ekonomik özgürlugnu alıncaya kadarda evlenmemeli. yaşadikların çok zor şeyler ama aşılmiycak şeylerde deyil.bekarken neysede boşandıktan sonra baba evinde yaşamak gerçekten çok zor ve inan eşinle yaşadıgın en zor gunlerini bile ararsin baba evinde.hersey sende bitiyor bence madem eşinin aılesi oglarını bir türlü sana birakmiyorlar sende kurnaz davran ve eşini kopar onlardan.tabi bu ha dıye olmaz zaman ister önce evlilignin bi oturmasi lazim eşinin seni can yoldasi olarak bi görmesi lazım.bunlarda zaman ister.eşini huyuna git,onla kavgaetmemeye çalış gerekırse sende gir eşinin cemaatıne. ki yuvanı kurtara bilesin.boşansan ne olcak? ya ailenle kalcan yada bidaha evlenecen ki ikiside çıkmaz bi durum.bence yarın yeni bir hayata başla ve eşını geri kazan.kadın isterse yapamıcagı hiç birsey yoktur...

Tamamını okudum
Eşiniz ve eşinizin ailesi resmen size eziyet ediyor. Yazık günah yahu...
Eşiniz sürekli zorla size bir şeyler yaptırmaya çalışıyor... kimsenin size saygısı yok ki...
Bunun bir çözümü varsa da ben bilmiyorum
Durumunuz çok zor çok üzüldüm
Rabbim ferahlık versin

Eğer asla duzelmiycegini aasamiycaginizi düşünüyorsanız bence dönmeyin geri. Hep derler çocuğum icin dayandım onun icjn sabrettim die, ve 20 3o sene sonra omurlerini hayatlarini heba ettikden sonra bosanirlar. Peki o çocuklar mutsuz husuzrsuz bi ailede cokmu iyi buyuyolar? Siz farketmeseniz bile icten ice kinle nefretle sevgisizlikle ve belki gelecegin ayni eş adayi olarak buyuyolar. E bide boşuna harcanan onca sene?? Kendiniz demişsiniz hic uyumlu olmadigim biriylr evliyim diye, ya siz siz olmakdan gecerek uyumlu hale geliceksiniz, yada inceldigi yerden kopacak.

Eski konuyu hatırlıyorum. Eşiniz ailesi konusunda çok takıntılı. Sanırım o taraf doldurulup doldurulup üstünüze salıyor. Kp hiç geline küser mi? Ailecek gerçekten çok tuhaflar. TEKRAr barışsanız aynı şeyler olacak. ÜÇ GÜN iyi beş gün kötü olursunuz. Ben pek bir umut ışığı görmesim. BEBEğiniz için aile terapisi teklif edebilirsiniz.

sanırım yarısına kadar okuyabıldım.
cok saçma sapan seylerı aılece sız annelerınız ve onun aılesı dert etmıssınız
1 tane sallama cay 1 bebek susu 57 kısılık mevlude esının bır tane akrabasının cagrılmaması? buna hıc takılan olmadımı?
onun harıcınde 1 aylık bebege bakamayacaksanız bebek yapmayacaktınız net
sımarıkmısınız nesınız

her ailde tartışmalar kavgalar olabiliyor. ama sen pes etme. kv kp görümce yuzunden evliliğin bitmesin.onlar akıllı davranıyolarsa sende davran.sende onlar benı aramıyor de. bebek var ben uyku uyuyamıyorum sürekli emziriyorum de. masumu oyna. nedne aramıyolar neden torunlarına hediye almıyoar neden yardım etmiyolar de. onlardan once sen fişekle kocanı. madem öyle işte böyle hesabı.ben kime terbiyesizlik yapmışım de lohusa lohusa hizmet ettim ama Allah bunların hesabını sorar de. kavga etmeden üstüne git.Bir de k.bakmayın cemaat memaattt istediği kadar gitsin insanin içinde merhamet duygusu olcak. o zaman anlardı eşi ona emanet bebeği ona emanet.Allah bu yaptıgını yanına bırakmaz.

Hiç üşenenmedim hepsini okudum öncelikle şunu bilin bence siz alttan almamışsınız erkekler böyleler ailelerine düşkündür sizin bu konularınız benim yaşadığım şeylerin yanında sudan sebepten başka birşey değil inanın değil olayları çok abartmış büyütmüşsünüz ama şu dikkatimi çekti eşiniz ve ailesi dindar ve siz bunu kabullenememişsiniz eğer kabullenmiş olsaydınız eşiniz Size sohbet diye iş toplantısına gidiyorum demezdi herşeyi bir kenara bırakın evladınızın babasız büyümesine nasıl tahammül edeceksiniz sürekli bir itiş kakış ailesi görmesin diye adam kapıya kadar gelmiş yazık günah değil mi baba değil mi dede babaanne göremez mi o çocuğu neden bu kadar bencilce davranıyorsunuz anlayamadım onlar da insan onlar da hata yapacaklar elbette ama bu şekilde bir sansür koymanız çok yanlış erkekler belli etmezler Allah bilir seni de oğlunu da çok özlüyordur aileyi bir kenara bırakın artık eşinizle iyi olmaya bakın oturup konuşun uzun uzun sabırlı olun her evlilik bir imtihandır bunu unutmayın boşanmak öyle kolay bir mesele değil hele de seviyorsanız eşinizi asla düşünmeyin derim

Okudum sonuna kadar.
Evlilikte kendinizle ilgili sorunlar yok gibi, varsa yok anne baba.
Yahu tamam saygı duyulmalı da, bu kadar anne babadan ayrılamamış insanlar evlenmesin.
Ayrıca annenin evine bırakayım lafı o kadar dile dolanmış ki, illa birisi o evde gidecekse adamdır bu.
Fazlası ile taviz vermişsiniz, bundan sonra bence daha fazla taviz vermeyin.
Bu ilişki düzelecekse, bırakın da eşiniz bıraksın.
Pek çok annenin en güzel zamanları, çocuğunun yeni doğduğu zamanlar, neden eşiniz sizin bu hakkınızı elinizden alıyor?

Kv, Kp, görümcen çok fesat insanlar, eşinde onların ağzına çok bakıyor ..
Diğer mevzuları bilemem ama,
eşin ailesinin ağzına baktıkça evliliğiniz eziyet olur sana .
Üstelik gel deyince gel, git deyince git bir kadın profili okudum burada ..
Eşin birazda buna güveniyor bence .

Cok abartili anlatmissin. 2 aylik olmus bebege kendim bakamam diye tavirlara girmissin.
Ne olursa olsun eve gelmis misafire cay corba birsey verilir. Kayinpederin kirilmakta hakli.
Cok uzatmislar, esinin tepkileri de cok abartili.
Sacmasapan sebeplerle bebegi duZenli aile ortamindan mahrum birakmayin.
Esin de sen de bir an once aklinizi basiniza alin.

mihriban eski konunu biliyorum eşin hala ailenn ve senin birbirinize bağlı olmasını kaldıramıyor ben damızlığım derken bu çocuk senin ailenle büyümeyecek derken bunu hissettirdi bana ve aile olarakta baskın olmaya sizinkileri bastırmaya çalışıyorlamış gibi geldi ..dediğğin gibi olay inanç biryere bağlı olma meselesi değil eşinin ve ailesinin karakterleriyle alakalı bir durum bu ..bebek yeni doğduğu zaman mıhakkak böyle sorunlar oluyor..benimde kayınvalidem 40 gün yanımda kaldı ama sadece yanımda kaldı kırkım çıkmadan yalnız bırakamazmıs ama hiçbirşeyime yardımcı olmadı hizmet bekledi insanların düşünceli olmaları gerekişyor yemek yada herhangi yapılacak birşey varsa sana bırakmamaları lazımdı ama anladığım kadarıyla eşin ve ailesi sana ve ailene karşı dolular inşallah bu ayrı kaldığınız süre içerisinde kafanızı toplarsınız sağlıklı kararlar verirsiniz ..

aileleri neden bu kadar dahil ettiniz ki
yani birebir problemli bi çift değilsiniz sanki,
eşininkiler gelince sen rahatsızsın, seninkiler gelince eşin rahatsız..
sen diyosun onlara gitmem, eşin diyo o evde büyümeyecek çocuk vs vs vs
bence iki tarafada uzak bir şehre taşının..
görmek isteyen gelsin, gitmek isteyen gitsin..
yakınlıktan bence bunlar,
git otur git onlarda kal falan...
tayin istemeyi düşündünüz mü ?

Cemaat kavgası olması demişsin ama kusura bakmada bir insan fetullah cemaatine bu kadar bağlıysa karısına zulum etmemeyi bilir . İsim yollayacaklaına, para isteyeceklerine ilk önce insanlara karılarına nasıl şevkat göstereceklerini öğretsinler.
Her neyse okuduklarıma ciddi manada çok üzüldüm.. İşin çok zor bebeğin için iyiki korunmayı bıraktık oldu diyorsun ama peki o çocuğpa yazık değil mi? Bence geri dönme bu adam sana kıymet vermiyor hiç koca kahrını çekiceğine aileninkini çek daha iyi. Görümcene de ayrıca sinir oldum oruç tutupta o oruçlu ağızla insanları gazlamak nasıl bir mantıktır anlam veremedim.. Sapıtmış bular..

Yazınızı baştan sona okudum. Eşiniz anne-babasına fazla düşkün orası kesin. Ama karşılıklı hatalar var gibi. Kayınpederinizin çay çorba muhabbetini bu kadar uzatması eşinizi bu kadar doldurmaları çok gereksiz. Sizin de çocuğuma bakamayacağım korkunuz beni biraz şaşırttı. Gayette bakabilirdiniz kendi çocuğunuza. Bir de çocuğun mevlidini kendi evinizde yapmanız çok daha uygun olurdu. Görümceniz de zaten "benim babam metrobüse binmez, binmeyi bilmez" lafıyla ne kadar patavatsız olduğunu sergilemiş.

merhaba mihribanbalık, yazdıklarını bir satır dahi atlamadan okudum. senin için üzüldüm. ama içinden çıkılmayacak hiç bir sorun yoktur. allah hastalık vermesin. öncelikle gerçekten sabırlı ve güçlü bir insanmışsın. çekip gidebilmişsin o gücü kendide bulabilmişsin. sonuçta sana karşı yapılan bir haksızlık var bunu kabul etmemiş olman bence taktir edilecek bir davranış. doğum ve doğum sonrası kadınlar için oldukça hassas bir dönemdir. bu döneminde en başta senin yanında olacak en büyük destekçinin eşin olması gerekmektedir. senin de söylediğin gibi bir süre ayrı kalmanız ilişkiniz açısından çok daha mantıklı. problemler çözülmeden tekrar bir araya gelmeniz çok daha büyük problemlere sebep olacaktır. benim düşüncelerim bu şekilde. bebeğin için yapman gereken en önemli şey kendini üzmemen.

öncelikle bebeğiniz hayırlı olsun ,hepsini tek tek okudum ve sizide haksız gördüm...anneliği kaldıramamışsınız eşinizin üzerine gelmişsiniz...oda sinirlenmiş...bebeğinizle iletişim için tek kalmanız ideal benim gazlı bir bebeğim vardı yanımda kimse yoktu tek başıma sabahlara kadar uyumadım anne olmak fedakarlık ister...yani kendi kendine büyümez bebekler..siz bunu başaramamışsınız..evet nefes almak gerekli ama bunun yükü vardır ve bu bebek sizin siz bakmalısınız o uyuyunca kendinize vakit ayırabilirsiniz evinizin işini yapabilirsiniz yuvanızı eften püften nedenlerden dolayı bozmayın eşinize sahip çıkın yuvayı dişi kuş yapar...ilk adımı atın siz eşinizin görüşünü bilerek evlendiniz çocuğunuz babasız büyümesin

evlilik değil sanki çocuk oyuncağı yap boz, iş eşinde bitiyor bu kadar ailenin gazına gelinmez ki.

çok uzun yazmışsın hepsini okuyamadım.
anladığım kadarıyla eşinin tarafı komple birbirlerinin dolduruşuna geliyor.
eşin çok anlayışsız.
sen de biraz fazla nazlanmışsın.
sen annen ve baban da herşeyi çok alttan alıyorsunuz.
eşine bu kadar yüz verilmesi taraftarı değilim.
çok şımarık bencil biri gibi geldi bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…