- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
Geçmiş olsun. İnşallah kalbi atar. Sende çok istemişsin yavrunu ya. Kıyamam ben sana. Hayırlısı olsun.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet oluyomus öyleöyle mi ? çok şaşırdım, peki gebelikleri saglıklı ilerlemiş mi?
madem böylr bir sey var, o zaman o doktoruna cok kızdım şimdi, bunu ona soyle canım
bekle tabi o zaman, insallah duyarsın, insallah saglıklıdır, bak ben de umutlandım şimdi :)
Çok teşekkür ederim canımCanım çok üzüldüm inanki az önce tweety haber verdi
benimde başıma 2 defa geldi kürtaj olmak zorunda kaldım
ama cumartesini bekleme bence başka doktora git
bel ve karın ağrın var mı canım
Çok teşekkür ederim canım inşallah Allah duyar sesimizikardesim benimde özel bi bildigim dua yok. sizin icin dua eecegim. insallah duyarsiniz kalp atislarini...
Tesekkur ederim inşallahAllah yardımcınız olsun , umarım yavrunuzu kucağınıza alırsınız ...
Evet ben pişman olmamak için elimden geleni yapicamhaklısın canım insanın canı vazgeçmek kolaymı ama beklemektense başka bir doktora görün bence
çünki bazen kalp atışı duylmaya biliyormuş ama başka bir yerde belki duyulabilir
yada yapılacak bişeyler vardır yapılabilir
dünya dua üzerine kurulmuş allahım dualarını kabul etsin inşallah
sen elinden geleni yap genede eğer kısmetinizde varsa allahım herşeyin çaresini verir
Hepinize çok teşekkür ederim dualariniz içinRabbim korktuğuna uğratmasın seni canımmmm, dualarım seninle Allah tez zamanda feraha çıkarsın
Evet ben de böyle teselli ediyorum zaten kendimisenin için dua edicem inşallah umutların boşa çıkmaz.bu benim de başıma geldi gerçekten üzücü ama sonuç olumsuz olursa da dediğin gibi ne evladını kaybedenler var onları düşün kendini teselli et.dualarımız seninle..
Teşekkür ederim canım esim de çok üzüldüGeçmiş olsun. İnşallah kalbi atar. Sende çok istemişsin yavrun ya. Kıyamam ben sana. Hayırlısı olsun.
Azerinnn yorumlarını konularını yakından takip ediyorum. Öyle hayat dolu bi insansın ki bunu hissedebiliyorum bu soğuk ekrandan. Eminim bebeğinde senin kanınla canınla hayat bulacaktır. Dualarım seninle. Umarım büyür, kalp atışlarını, hareketlerini görüp duyarsın.
Kucağına alınca bi kez de bizim için koklarsın bebeğini. Sevgiyle kal güzel anne
Kizlar 7+6 haftalik hamileyim
ikinci bebegim bu bi tane kizim var 2 yasinda
bu gun doktora gittim kalp atislarini duyamadi doktor
almamiz gerekiyo dedi ama ben vazgecemedim bebegimden
israrlarim uzerine 1 hafta daha bekleyelim dedi
cumartesi tekrar giricem usg ye o zaman da duyulmazsa bebegimi aldirmak zorunda kalicam
kizlar anne karnindaki bebek icin okuna bilecek dualar hangileri bilenler yaza bilir mi
cumartesine kadar bol bol dua etmek istiyorum
lutfen mumkunse siz de okuyun benim icin cok sevindirirsiniz beni lutfen
cok tesekkur ederim canim okicam meryem suresini hemenAllah yardımcınız olsun,inşallah bu 1 haftada herşey yoluna girer.... ne kadar zor bir bekleyiş olacak senin için tahmin edebiliyorum meryem suresi oku canım o güne kadar...
cok tesekkur ederim evet Allahtan umit kesilmez ben hala bebegimin yasadigini dusunuyorumAnne değilim ama tahmin edebiliyorum nasıl da zordur kim bilir. Sizden bir cana,kana bir parçaya veda etmek..
Allahtan ümit kesilmez,bol bol dua et. Bir bakmışsın bebeğin doğmuş kucağında:) Hiç belli olmaz. Senin için ve o küçük melek için dua edeceğim Rabbimin izniyle kavuşacaksın bebeğine inşallah. Dualarımızla her şeyin yolunda gitmesi dileğiylee :)
evet oyle nasil tip okuyo bu doktorlar ben israr etmesem alacakti bebegiben de kendimi kötü hissettim şimdi seni yanlış yönlendirdiğim için. ben de doktorlardan arkadaslardan öyle duymustum hep
madem 12. haftada bile duyulabiliyor, sonuna kadar bekle canım, doktoruna da emsallerden bahset mutlaka, ne cesaret yanlış yönlendiriliyorlar insanları
tesekkur ederim vilincanım dur hemen ağlama...1 hafta varmış daha...o süre içerisinde inş atmaya başlar da duyarsınız canım...allah yardımcın olsun...:26:
canim ben Turkiyede degilim Azerbaycanda yasiyorumcanım öncelikle hayırlı olsun ama neden bu kadar üzülüyorsun belki de geç döllenmedir?
Ben 10. haftamda duydum sabırlı ol biraz..
Bence en güzel dua namaz namazında dua et canım bu arada yasham tıp merkezini tavsiye ederim..
cok tesekkur ederim canim her gun 99 kere okurum benYa Mübdi" ismini 99 kere okursa Hak sübhanehu ve teala hazretleri o hamile kadını bu tehlikelerden saklar
(alıntıdır)
canım dualarım seninle insallah hayırlı haberlerini alırız
Allah kimseyi evladıyla sınamasın
bana alttan da bakti ama malesef duyamadicanım öncelikle lütfen stres yapma Rabbim herşeyin hayırlısını versin.. benim hamileliğimdede doktor kalp atışını duyamadı perşembe günüydü doktora gittiğimde devlet hastanesine gitmiştim dr. haftaya perşembe tekrar gel gene duyamazsam alacaz dedi çarşamba günü ben dayanamadım özel hastanede 4 boyutlu usg ye girdim hemen gördük meleğimin pıt pıt atan kalbini ertesi gün devlette randevum vardı zaten ee orayada gideyim yine dedim dr. baktı kalp atışı yok alalım dedi ama ben daha dün gördüm vardı dedim o zaman seni ayrıntılıya göndereyim dedi orada dr. göremedi yine alttan bakalım dedi ben istemedim sonra o zaman bebek alınacak kalp atışı yok dedi sonra ben kabul ettim mecbur alttan usg yi ozaman ancak görebildi eğer ben 1 gün önce 4 boyutluya gitmeseydim dr. boşu boşuna alacaktı meleğimi aynı şeyi geçen arkadaşımda yaşadı ama şimdi bebeği karnında çokta sağlıklı lütfen canını sıma olurmu herşey Allahtan sadece dua edelim ..
Annem bana hamileyken, benimde kalp atışımı duyamamışlar. Doktor o an almak istemiş. Annem aldırmamış. Başka doktora gitmek istemiş.
Gitmişte, orda da duyamamışlar. Ama o doktor, 1 hafta-10 gün kadar bekleyelim. Düşündüğüm bir seçenek var demiş.
Beklemişler. 10 gün sonucunda annem gitmiş, aynı senin şu yaşadıklarını yaşayarak.
Meğerse yaşıyormuşum, kalp atışımı duymuşlar. Daha önce duyamamalarının sebebi, su pıhtısı olmuş. O engelliyormuş kalbimi duymalarını :)
Bu sana bir umut olsun, umudunu kaybetme.
Ablam bebeğinin kalp atışlarını 9.haftada duymuştu.İnşallah siz de bebeğinizin pıtpıtlarını duyarsınız.Allahım korktuğunuza uğratmasın
Benim oglumun kalp atışları 5+2 de duyulmuştu,
fakat kızımın ki 9+3'de duyuldu...
Normali de 10 haftaya kadar beklemek diye biliyorum.
Acilen o doktoru degiştirin bence...
Kizlar 7+6 haftalik hamileyim
ikinci bebegim bu bi tane kizim var 2 yasinda
bu gun doktora gittim kalp atislarini duyamadi doktor
almamiz gerekiyo dedi ama ben vazgecemedim bebegimden
israrlarim uzerine 1 hafta daha bekleyelim dedi
cumartesi tekrar giricem usg ye o zaman da duyulmazsa bebegimi aldirmak zorunda kalicam
kizlar anne karnindaki bebek icin okuna bilecek dualar hangileri bilenler yaza bilir mi
cumartesine kadar bol bol dua etmek istiyorum
lutfen mumkunse siz de okuyun benim icin cok sevindirirsiniz beni lutfen
cok tesekkur ederim...allah yardım etsin......
yok ilk defa gittim daha once gitmemistim doktoraÇok üzüldüm, inşallah bir mucize olur. Hiç mi kalp atışlarını almadınız yoksa önceden duydunuzda şimdi alamadınız ?
Ha birde sizin haftada üstten duyulmaya bilir, vaginal ultrasonun yapıldı mı bilmiyorum ama kadınlarımız arasında vaginal ultrason fobisi var ancak bu çok yanlış bir inanış, vaginal ultrasonun bebek için hiçbir sakıncası yok.
dedigim gibi narcim sonra daha da zor olur diye korkuyorum offfcanım yaa erken bi zaman duymak için bende 8 den sonra duymuştum.. alttan baktırma bi daha olurmu cumartesi inş güzel haberlerini alıcaz moralini yüksek tut ..
canım bende 7 haftalık hamileyim bizde bu hafta gidicez doktora kalp atışını duymak için. Allah ım sana ve bebğine yardım etsin. dualarim seninle ve bebeğinle.Rabbim o günahsız cana bir nefes versin inş. bende çok tedirginim.inş duyarız sağlıkla