• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebegim icin dua edin lutfen...

cumartesi gidecegim doktorla 3 doktora gozukmus olucam
yasadigim yer kucuk o yuzden cumartesi baskente gidicem ozel hastaneye
insallah bu sefer duyulur bebegimin kalp atisi
bazi dualar okudum ama belki ozel bi dua vardir diye konu acmak istedim

Allah senin de gonlune gore versin canim

sağol canım inşallah.

ben kendi fikrimi söyleyeceğim kimse yanlış anlamasın.özel bir dua okumazsan Allah kabul etmeyecekmi duanı kalbini görmeyecekmi,önemli olan samimiyetin rabbine dilediğin gibi duanı et.her zaman herşeyin hayırlısını iste Allahtan.hayır bildiğimiz şeyler şer,şer bildiğimiz şeyler hayır olabilir.
canım sana eşinle birlikte sağlıklı mutlu bir hayat ve sağlıklı bir bebek nasip etsin.

sağol canım inşallah.

ben kendi fikrimi söyleyeceğim kimse yanlış anlamasın.özel bir dua okumazsan Allah kabul etmeyecekmi duanı kalbini görmeyecekmi,önemli olan samimiyetin rabbine dilediğin gibi duanı et.her zaman herşeyin hayırlısını iste Allahtan.hayır bildiğimiz şeyler şer,şer bildiğimiz şeyler hayır olabilir.
canım sana eşinle birlikte sağlıklı mutlu bir hayat ve sağlıklı bir bebek nasip etsin.

dogru soyluyosun canim asil olan niyet ama insan boyle caresiz olunca her yola el atiyo iste:14:

canım çok geçmiş olsun
benim doktorum da 6-7 haftalık olup kalp atışı alana kadar canlı gebelik diyemem dedi
yani kalp atışının alınamaması sık bir durum
iyi ki bebeğini karnında hissettikten sonra kaybetmemişsin
çok üzüldüm
yeri en kısa zamanda dolar insallah
ama şunu da ekleyeyeyim, yerinde olsam 1 hafta daha beklemez ve kendimi daha fazla umutlandırmazdım
tabi sen bilirsin, en kısa zamanda bebeğine kavusup, bu zor gunleri atlatmanı diliyorum

canım çok geçmiş olsun
benim doktorum da 6-7 haftalık olup kalp atışı alana kadar canlı gebelik diyemem dedi
yani kalp atışının alınamaması sık bir durum
iyi ki bebeğini karnında hissettikten sonra kaybetmemişsin
çok üzüldüm
yeri en kısa zamanda dolar insallah
ama şunu da ekleyeyeyim, yerinde olsam 1 hafta daha beklemez ve kendimi daha fazla umutlandırmazdım
tabi sen bilirsin, en kısa zamanda bebeğine kavusup, bu zor gunleri atlatmanı diliyorum

oyle ama insan o kadar kolay vazgecemiyo iste
ben 10 gun daha beklerdim de doktorum olmushse sana zararli olur sonra bu kadar kolay aldiramazsin dedi:14:

oyle ama insan o kadar kolay vazgecemiyo iste
ben 10 gun daha beklerdim de doktorum olmushse sana zararli olur sonra bu kadar kolay aldiramazsin dedi:14:

coook haklısın ama malesef 6-7 haftadan sonra kalp atısı alana rastlamadım da ondan dedim :((
bir de seni zehirleyebilir allah korusun
bir an önce silkinmeli ve önüne bakmalısın, hemen ya da 1 hafta sonra
çocugun varmış cok sanslısın
senin için dua edeceğim canım

coook haklısın ama malesef 6-7 haftadan sonra kalp atısı alana rastlamadım da ondan dedim :((
bir de seni zehirleyebilir allah korusun
bir an önce silkinmeli ve önüne bakmalısın, hemen ya da 1 hafta sonra
çocugun varmış cok sanslısın
senin için dua edeceğim canım
cok tesekkur ederim canim
burda okudum bazi konulari 8 hatta 9 haftada duyanlar olmus bu umutlandirdi beni

cok tesekkur ederim canim
burda okudum bazi konulari 8 hatta 9 haftada duyanlar olmus bu umutlandirdi beni

öyle mi ? çok şaşırdım, peki gebelikleri saglıklı ilerlemiş mi?
madem böylr bir sey var, o zaman o doktoruna cok kızdım şimdi, bunu ona soyle canım:47:
bekle tabi o zaman, insallah duyarsın, insallah saglıklıdır, bak ben de umutlandım şimdi :)

Canım çok üzüldüm inanki az önce tweety haber verdi
benimde başıma 2 defa geldi kürtaj olmak zorunda kaldım
ama cumartesini bekleme bence başka doktora git
bel ve karın ağrın var mı canım

cok tesekkur ederim canim evet oyle Allah bizden iyi biliyodur tabi ki de
ama insanin icin burkuluyo
bakiyorum da etrafima millet ne acilar yasiyo dag gibi evlatlarini sehit veriyo
daha dogmamis minicik bi sey ama evladin buyugu kucugu olmuyo iste
elimden bi tek dua etmek geliyo malesef

haklısın canım insanın canı vazgeçmek kolaymı ama beklemektense başka bir doktora görün bence
çünki bazen kalp atışı duylmaya biliyormuş ama başka bir yerde belki duyulabilir
yada yapılacak bişeyler vardır yapılabilir
dünya dua üzerine kurulmuş allahım dualarını kabul etsin inşallah
sen elinden geleni yap genede eğer kısmetinizde varsa allahım herşeyin çaresini verir

senin için dua edicem inşallah umutların boşa çıkmaz.bu benim de başıma geldi gerçekten üzücü ama sonuç olumsuz olursa da dediğin gibi ne evladını kaybedenler var onları düşün kendini teselli et.dualarımız seninle..

Back