Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Arkadaslar 6 aylıkken yazmıştım bu sorunu, o zamanlar daha cok anne sütü aldıgı için tavsiyelerinizle endişelenmekten vazgeçmiştim.ama şimdi 8 ay bitti, ek gıda ve biraz süt... ama hala su içiremiyorum! saglıgı için endişeleniyorum... nasıl sevdirebilirim suyu benn..:bbo:
biraz da mızırdanan bir bebek oldugu için bazen aglayınca huysuzluktan diyorum ısrar edince meme veriyorum emiyor. bunca zamandır susuzmus bebek diye üzülüyorum.gün içinde sık sık su vermeye calısıyorum asla istemiyor...ufff...ogrense su istemeyi, içmeyi de bu derdimiz bitse...
canım neden endişeleniyorsun.emiyorsa sorun yok demektir.benim oğlum nerdeyse 15 aylıkken başladı su içmeye...sen yine ara ara ver içmezse ısrar etme....sen hiç büyüyüp de su içmeyen birini gördün mü? ihtiyacı olunca içer endişelenme....
sıvı olarak mama alıyorsa veya emyorsa sorun yok .. doktorum hava sıcaklığı cok yüksek değilse ve ishal gibi bir sorunu yoksa su içmesi için zorlama zamanla alısır demişti..