Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
45 günlük oldu bebeğim.. ilk zamanlar güzel uyuyordu..şimdi artık tüm gece ayaktayız..gündüz uyuyup, uykusunu alıyor..sonra gece olunca uykudan eser yok..ne yapmalıyım.uyku düzenini değiştirmek için..tecrübeli anneler...??
Canım yaptırıyormusunuz bilmiyorum ama banyo öneririm her gece belli bir saatte banyo yaptırın sonra kesintisiz uyuyor. Ayrıca gece gündüz ayrımı yapmasını sağlıyor. Bunun dışında gündüz iki saatte bir uyandır uzun süre uyumasına izin verme altını aç, üzerini değiştir, gıdıkla uyansın. Ben oğlumu bu şekilde alıştırdım 2 aydır banyo yaptırmasamda saat 8 de uyku saati olduğunu biliyor ve sabah 7,30 - 8 e kadar kesintisiz uyuyor. İki saatte bir ben kalkıp emziriyorum. Gündüzde 3-5 saat uyuyor. Ayrıca gece mutlaka karanlıkta yatsın çok az da olsa ışık olmasın odasında. Sende karanlıkta emzir çünkü artık ışığı algılıyorlar. Bu Şekilde bir haftada alışır. Ama sakın gündüz uyanmazsa vazgeçme. Çünkü sen uyanık tutmaya çalıştıkça o uyumaya çalışacaktır. Benim oğlum bayılıp gidiyordu annem kızardı hep rahat bırakta uyusun zavallı diye ama pes etmedim şimdi ben rahat ettim.
benim bebeğimde gece 2 gibi uykuya geçiyor artık..7-8 gibi uyanıyo,tekrar emiyo..uykuya devam..sonra 11-12 gibi uyanıyo..bende tam uykumu alıyorum..ama bizim yatağımızda uyuyo,beni emerek uykuya geçiyo,öylece uyuyoruz ne yapalım..beşiğimiz öyle süs gibi duruyo yanımızda..kendi yatağına nasıl alıştırırım bilmiyorum..2,5 aylık oldu şimdi..