Gebeliğe Hazırlık Bebeğim Erkek Olsun İstiyorum Japon Takvimi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
JAPON TAKVİMİNE GÖRE BEBEK CİNSİYETİ HESAPLANMIŞTIR.
JAPON TAKVİMİNE GÖRE BEBEK CİNSİYET İHTİMALLERİ:

%34 İhtimal Erkek, %66 İhtimal Kız

esmacım en büyük ihtimal kız bebek dünyaya getireceksin.. )) hayırlı olsun

kızlar son adet tarihimin ilk günü sanırım 1 eylüldü. şimdi ovulasyon dönemim gelmiş midir acaba.. keşke bende ölçen bir alet alsaydım yaa..

2 ) Ovulasyon İkincil işaretleri

Kadında görülen bu 3 ana bulgunun yanı sıra, karşılaşabileceğiniz başka yumurtlama belirtileri de vardır. Bu belirtilere, ikincil belirtiler denir ve her kadın için rutin bir şekilde rastlanan belirtiler olmayabilir. Bu belirtiler ise;

• Lekelenme
  • Pelvis çevresinde hissedilen hafif bir kramp veya ağrı
  • Meme hassasiyeti
  • Karında şişkinlik
  • Cinsel isteğin artması
  • Koku, tat veya görme yüksek anlamda bir artış
burada sayılan belirtiler var sanırım bende.. bakalım artık rabbim hayırlısını naip etsin

Gerçekten şu soruyu okuduğuma inanamıyorum pes diyorum, erkek çocuk olması için neler yapabilirim diye sormamışsınız allahtan. Erkekler zaten genellikle erkek çocuk ister bu klasik bişey, bende hamileyim benim eşimde sağlıklı olsun hayırlısı olsun ama gönlümden geçeni sorarsan erkek diyor, herkesin gönlünden geçen elbet vardır, ama bunu konu edip buralara yazıp çözüm aramak ne mana?

YA TAMAM zaten vazgeçtim illa erkek olmasından. bu takvimleri bilen var mı diye sordum. birazda eğlence aracı.. bu kadar üstüme gelmeyin. zaten stresliyim.. bana moral vermeniz gerekirken. bu günler bebek planlaması yapmış bir kişi olarak bana tavsiyeler vermeniz gerekirken beni bu kadar yıpratmayın.

evliliğimin ikinci yılında bebek planladım. açıkcası diğer eltilerimin de hep kızı olmuş. bende benim oğlum olursa fena olmaz dedim. ayrıcalığım olur dedim. farkım olsun dedim. yoksa illa da erkek .. tabiki Rabbim hayırlısını nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…