Gebeliğe Hazırlık Bebeğim Erkek Olsun İstiyorum Japon Takvimi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
şuana kadar gebe kalmayı hiç düşünmedim. acaba sorun olurmu .. hep korundum. bakalım artık. inşallah olur. bu ay ilk kez deneyeceğz korunmadan

teşekkür ederim. fikirler bana iyi fikir verdi. ben de bu arada bir japon takvimi hesabı buldum.. kızacaksınız ama bir denedim. bu ay çocuık yaparsak erkek olacak diyor. Önümüzde ki aya ise kız olur diyor. bu ayı kaçırırsam bir sonra aya ara verip daha sonra ki aya mı kalsam bilemedim.
2 sene önce denemelere başladık ve o ay hemen olacak sandık
Yani demem o ki denediğiniz ay hamile kalabileceğinizin ne garantisi var

eşim muhatemelen hava atacak onu zaten biliyorum da bu ayrıma da karşıyım. ne yani kızların ne suçu var.. sonra derler görmemişn oğlu olmuş sonra koparmış... )))

iyide bu ayrımı sende yapıyorsun canım yoksa buraya konu açmazsın ,

allah saglıklı evlatlar bagıslasın ümmeti muhammede içinde isteyenleredee

çok şükür bin şükür bir kızım var inşallah saglıklı olsun bir kızım daha olsun .

Boyle hesapların peşine dusmek yerine nasil kolay gebe kalirim saglikla nasil kucagima alirim onlari düşünün zira cocuk sahibi olmak her ne kadar sizin zevkinize kalmis gibi görünse de tamamen kader ve Allah in verdigi bir mucize.Belki ikiz dogurcaksiniz hem kiz hem oglan olcak belki de 3 5 ay sonra sizi umutsuz olarak göreceğiz bilemezsiniz

bir kızım vardı ve bir de oğlum olsun istiyordum, ve çin takvimini denedim, kız da olsa üzülmeyecektim ama allah biliyor ya erkek olmasını istedim ve oldu, sonra tesaduf mu dıye kızıma gebe kaldıgım sene ve haftaya baktım o da tuttu, yani benım kızımda da oğlumda da çin takvimi tuttu...bilmiyorum belki her ikisi de tesadüf.....

Ben hep kız bebek istedim hala deliririm o kıyafetlerine saç tokalarına ama 2. oglum doğmak üzere.
Demek ki istenilenin tersi oluyor, ben de hevesimi gelinlerimde torunlarımda alacağım inşallah.

valla şuan yumurtlama dönemimi takip ediyorum. sanırım bu günler yumurtlama dönemim. belki de bugün tam zamanı. bu gece ilk denemeyi yaparız. tabi ki olmazsa üzülmek yok. her deneme de olsa zaten sıkıntı olurdu. sadece yumurtlama dönemim için bir test yaptırmadım.. acaba bunu nasıl ölçerim yada nasıl anlarım.. yani bu dönemi kaçırırsam bir ay bekleyecem kaçırmak istemiyorum

bir kızım vardı ve bir de oğlum olsun istiyordum, ve çin takvimini denedim, kız da olsa üzülmeyecektim ama allah biliyor ya erkek olmasını istedim ve oldu, sonra tesaduf mu dıye kızıma gebe kaldıgım sene ve haftaya baktım o da tuttu, yani benım kızımda da oğlumda da çin takvimi tuttu...bilmiyorum belki her ikisi de tesadüf.....
Ben tesadüf olduğunu düşünüyorum. Çunku bu tarz hic bir hesaplamanın bilimsel yanı yok ve aynı zamanda tıbben desteklenmiyor.

valla şuan yumurtlama dönemimi takip ediyorum. sanırım bu günler yumurtlama dönemim. belki de bugün tam zamanı. bu gece ilk denemeyi yaparız. tabi ki olmazsa üzülmek yok. her deneme de olsa zaten sıkıntı olurdu. sadece yumurtlama dönemim için bir test yaptırmadım.. acaba bunu nasıl ölçerim yada nasıl anlarım.. yani bu dönemi kaçırırsam bir ay bekleyecem kaçırmak istemiyorum
Daha önce denemediğin çok belli senelerce bunun icin bekleyen insanlar var. Mayanın tutacağının garantisi mi var ki bir de cinsiyet için heyecan yapıyorsun. Profiline bakmadım ama 18 yaş sendromu var sanki :)

Her seyden once dua etmeni oneririm. Diger yapacagin her sey kaderin otesine gecemez.

teşekkür ederim canım . eşimi çok çok seviyorum. rabbim sizelkre de aynbı mutluluğu nasip etsin. biraz erken evlendik belki ama ben mutluyum. birde bir çocuğum olursa tamam. ama sanırım ikiyi düşünmem bir daha.. eltilerimden gördüğüm kadarıyla çok çok zor valla . hele bu zaman da iki çocuk biraz zorlar..

Ben hesaplqyamadim ya. Baksana bana da zahmet olmazsa. Benim.doğdugum ay eylül eşim nisan en son adet ağustos. Eğlencesine hesaplanabilir nedir yani.

Baktım şimdi %50 erkek %50 koz diyor hahahahaha

X