- 12 Ocak 2010
- 16.668
- 25.042
ben eşi,m için istiyorum. yoksa tabi ki erkek olması şart değil. diğer kardeşlerinin de hep kız olmuş. bari bizimkisi keşke erkek olsa diyor
hava atacak oğlunun pipisiyle ,
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben eşi,m için istiyorum. yoksa tabi ki erkek olması şart değil. diğer kardeşlerinin de hep kız olmuş. bari bizimkisi keşke erkek olsa diyor
Çok güldüm bunahava atacak oğlunun pipisiyle ,
eşim muhatemelen hava atacak onu zaten biliyorum da bu ayrıma da karşıyım. ne yani kızların ne suçu var.. sonra derler görmemişn oğlu olmuş sonra koparmış... )))hava atacak oğlunun pipisiyle ,
2 sene önce denemelere başladık ve o ay hemen olacak sandıkteşekkür ederim. fikirler bana iyi fikir verdi. ben de bu arada bir japon takvimi hesabı buldum.. kızacaksınız ama bir denedim. bu ay çocuık yaparsak erkek olacak diyor. Önümüzde ki aya ise kız olur diyor. bu ayı kaçırırsam bir sonra aya ara verip daha sonra ki aya mı kalsam bilemedim.
eşim muhatemelen hava atacak onu zaten biliyorum da bu ayrıma da karşıyım. ne yani kızların ne suçu var.. sonra derler görmemişn oğlu olmuş sonra koparmış... )))
Ben tesadüf olduğunu düşünüyorum. Çunku bu tarz hic bir hesaplamanın bilimsel yanı yok ve aynı zamanda tıbben desteklenmiyor.bir kızım vardı ve bir de oğlum olsun istiyordum, ve çin takvimini denedim, kız da olsa üzülmeyecektim ama allah biliyor ya erkek olmasını istedim ve oldu, sonra tesaduf mu dıye kızıma gebe kaldıgım sene ve haftaya baktım o da tuttu, yani benım kızımda da oğlumda da çin takvimi tuttu...bilmiyorum belki her ikisi de tesadüf.....
Daha önce denemediğin çok belli senelerce bunun icin bekleyen insanlar var. Mayanın tutacağının garantisi mi var ki bir de cinsiyet için heyecan yapıyorsun. Profiline bakmadım ama 18 yaş sendromu var sanki :)valla şuan yumurtlama dönemimi takip ediyorum. sanırım bu günler yumurtlama dönemim. belki de bugün tam zamanı. bu gece ilk denemeyi yaparız. tabi ki olmazsa üzülmek yok. her deneme de olsa zaten sıkıntı olurdu. sadece yumurtlama dönemim için bir test yaptırmadım.. acaba bunu nasıl ölçerim yada nasıl anlarım.. yani bu dönemi kaçırırsam bir ay bekleyecem kaçırmak istemiyorum
Allah mutlu bir ömür nasip etsin.21 yaşındayım canım..
Ahah başka ihtimal mi var kiBaktım şimdi %50 erkek %50 koz diyor hahahahaha
Aynen yaa saçma bi yöntem demek kiAhah başka ihtimal mi var ki
hemen bakıyım canım yaa. çok basit aslındaBen hesaplqyamadim ya. Baksana bana da zahmet olmazsa. Benim.doğdugum ay eylül eşim nisan en son adet ağustos. Eğlencesine hesaplanabilir nedir yani.