Üzüldüm, Allah sabır versinMerhaba anneler ,
Arkadaşlar patoloji sonucumuz çıkmıştı .
Bugün doktorumuz gördü sonucu sizlerede göndermiştim .
Bebeğim de bazı engeller varmış kolunda ve bir kaç yerinde .
Doktoruma düşme sebebi nedir diye sordum bu sebebi gösterdi .
Yani engelli olan bir bebek düşer mi yoksa altında başka bir sebeb yatar mı 3,5 aylıktı .
İlk gebeliğim de böyle bir şey yaşamadım 7 yaşında oğlum var bu yavrumda erkekmiş ama kız demişler di iyi sağlıklı demişlerdi karnımda belli olmaz mı .
Yani bebeğimin engelinin olması bir düşük sebebi mi başına gelen var mı .(pıhtı testi ve genetik testi yaptırıcaz biraz toparlanınca )
Sağlıklı gelisememis demek ki. Gerekli önlemleri alın biraz dinlenin. Hayırlı zamanda Allah tekrar nasip etsin.Merhaba anneler ,
Yani engelli olan bir bebek düşer mi yoksa altında başka bir sebeb yatar mı 3,5 aylıktı .
İlk gebeliğim de böyle bir şey yaşamadım 7 yaşında oğlum var bu yavrumda erkekmiş ama kız demişler di iyi sağlıklı demişlerdi karnımda belli olmaz mı .
Yani bebeğimin engelinin olması bir düşük sebebi mi başına gelen var mı .(pıhtı testi ve genetik testi yaptırıcaz biraz toparlanınca )
Amin aynen vardır Rabbimin bir bildiğiSağlıklı gelisememis demek ki. Gerekli önlemleri alın biraz dinlenin. Hayırlı zamanda Allah tekrar nasip etsin.
Çok haklısınız ,düşününce bende doktora hak verdimDoktorun dogru soylemis, insan biyolojisi, turun devamliligini en iyi olanla saglamak uzere calisir. Bu sebeple de anne karnindayken soy devamıni saglayamayacak kadar engeli olan bebekleri vucudumuz yok ederek disari atar. Cogu zaman daha dollenme asamasindayken gerceklesir dusukler bu tarz durumlarda, biz regl olduk diye dusunuruz ama o 14 gunluk donemde dusuk yasamis oluruz.
Gecmis olsun
Doktorun sonraki bebek icin herhangi bir tedavi onerdi mi?
Allah razı olsunBaşınız sağ olsun.
Evet öyleymiş bende böyle bir şeyi ilk defa duydum ama mantıklı .Evet genelde engelli olan bebek gelişemiyor. Ya da dedikleriniz olabiliyor. Aslında bunu size demem uygun olmayabilir ama bir nevi doğal seçilim gibisağlıklı olanı vücut tutmak istiyor yanlış anlamayın lütfen benim arkadaşım da buna benzer şekilde düşük yapmıştı sonra 1 sene olmadan hamile kaldı şimdi çocuğu çok sağlıklı şükür Allah sabır versin eğer tekrar istiyorsanız bir an önce Allah nasip etsin
Evet öyleymiş ,Rabbim nasip etsin inşallah tez zamanda hayırlı ve sağlıklı bir bebek tüm isteyenlereBende düşük yapmıştım doktorum hayata uyum saglayamayacak kadar hasta olan bebekler kendilerini imha eder gibi bisey demişti çok mantıklı gelmişti..
Allah razı olsun sağolun.Üzüldüm, Allah sabır versin
Çok teşekkür ederimTabi doktorlar daha iyi bilir ama engellere neden olan cogu sendromda ya düşük oluyor yada dogsa bile kisa surede vefat oluyor. Cok gecmis olsun
İlk çocuğum sağlıklı doğdu. 2. Gebelik 6-7 haftalıkken düşük oldu. Doktora sağlıksız gebelik sonlanır dedi.. 3. Sağlıklı doğdu.Merhaba anneler ,
Hayır yaptırmadık. Doktor istemediÇok geçmiş olsun herhangi bir test yapıldı mı
Doktorunuz doğru söylüyor. Sağlıksız ilerleyen gebeliklerde her haftada olabilcek bi durum bu ilk haftada da olabilir ortalardada son trimesterdada, kliniğe göre değişir. Hatta kimyasal gebelikler bile sağlıksız birleşmelerdir, vucudumuz sağlıksız olanı atmak ister, sonlandırır, üreme nesillerin devamı için fıtrat böyledir. Sizin başınız saolsun, tekrar olur mu diye düşünmeyin testlerinizi yaptırın bu öyle ard arda olacak bir şey değil.Merhaba anneler ,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?