D Dilasare Popüler Üye Kayıtlı Üye 1 Aralık 2018 1.168 -41 118 7 Ağustos 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi Dilasare #61 burcusami .!.: Malesef engelli bebegi vermiyolar 4 buçuk aylıktı benim kızım da kaybettim, vermediler Genişletmek için tıkla... Siz neden kaybettiniz
burcusami .!.: Malesef engelli bebegi vermiyolar 4 buçuk aylıktı benim kızım da kaybettim, vermediler Genişletmek için tıkla... Siz neden kaybettiniz
D Dilasare Popüler Üye Kayıtlı Üye 1 Aralık 2018 1.168 -41 118 7 Ağustos 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi Dilasare #62 joynss .!.: İkili test kesin bir sonuç vermez. Sadece ihitmalden bahseder. Genişletmek için tıkla... Evet öyleymiş
joynss .!.: İkili test kesin bir sonuç vermez. Sadece ihitmalden bahseder. Genişletmek için tıkla... Evet öyleymiş
burcusami Cennet Kuşum Elifim,Canım Oğullarım Ömerim, Erenim Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 18 Kasım 2015 13.535 16.963 298 35 8 Ağustos 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi Dilasare #63 Dilasare .!.: Siz neden kaybettiniz Genişletmek için tıkla... Kromozom bozukluğu vardı bizde de engelli ydi meleğim
Dilasare .!.: Siz neden kaybettiniz Genişletmek için tıkla... Kromozom bozukluğu vardı bizde de engelli ydi meleğim
D Dilasare Popüler Üye Kayıtlı Üye 1 Aralık 2018 1.168 -41 118 8 Ağustos 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi Dilasare #64 burcusami .!.: Kromozom bozukluğu vardı bizde de engelli ydi meleğim Genişletmek için tıkla... Rabbim sabır versin Sağlıklı gebelik nasip etsin inşallah
burcusami .!.: Kromozom bozukluğu vardı bizde de engelli ydi meleğim Genişletmek için tıkla... Rabbim sabır versin Sağlıklı gebelik nasip etsin inşallah
burcusami Cennet Kuşum Elifim,Canım Oğullarım Ömerim, Erenim Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 18 Kasım 2015 13.535 16.963 298 35 9 Ağustos 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi Dilasare #65 Dilasare .!.: Rabbim sabır versin Sağlıklı gebelik nasip etsin inşallah Genişletmek için tıkla... Çok şükür kızımdan sonra sağlıklı 2 paşam oldu biri 2 buçuk yaşında biri 7 aylık
Dilasare .!.: Rabbim sabır versin Sağlıklı gebelik nasip etsin inşallah Genişletmek için tıkla... Çok şükür kızımdan sonra sağlıklı 2 paşam oldu biri 2 buçuk yaşında biri 7 aylık
D Dilasare Popüler Üye Kayıtlı Üye 1 Aralık 2018 1.168 -41 118 9 Ağustos 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi Dilasare #66 burcusami .!.: Çok şükür kızımdan sonra sağlıklı 2 paşam oldu biri 2 buçuk yaşında biri 7 aylık Genişletmek için tıkla... Maşallah subhanallah Sağlıkla büyüsünler inşallah Benimde oğlum var 7 yaşında ikinci gebeliğim böyle oldu işte Bakalım tekrar düşünüyorum
burcusami .!.: Çok şükür kızımdan sonra sağlıklı 2 paşam oldu biri 2 buçuk yaşında biri 7 aylık Genişletmek için tıkla... Maşallah subhanallah Sağlıkla büyüsünler inşallah Benimde oğlum var 7 yaşında ikinci gebeliğim böyle oldu işte Bakalım tekrar düşünüyorum
burcusami Cennet Kuşum Elifim,Canım Oğullarım Ömerim, Erenim Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 18 Kasım 2015 13.535 16.963 298 35 9 Ağustos 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi Dilasare #67 Dilasare .!.: Maşallah subhanallah Sağlıkla büyüsünler inşallah Benimde oğlum var 7 yaşında ikinci gebeliğim böyle oldu işte Bakalım tekrar düşünüyorum Genişletmek için tıkla... Amın inşallah hepsi, Allahın izniyle yine olur sağlıkla kavuşursun
Dilasare .!.: Maşallah subhanallah Sağlıkla büyüsünler inşallah Benimde oğlum var 7 yaşında ikinci gebeliğim böyle oldu işte Bakalım tekrar düşünüyorum Genişletmek için tıkla... Amın inşallah hepsi, Allahın izniyle yine olur sağlıkla kavuşursun
D Dilasare Popüler Üye Kayıtlı Üye 1 Aralık 2018 1.168 -41 118 9 Ağustos 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi Dilasare #68 burcusami .!.: Amın inşallah hepsi, Allahın izniyle yine olur sağlıkla kavuşursun Genişletmek için tıkla... İnşallah ,Amin
burcusami .!.: Amın inşallah hepsi, Allahın izniyle yine olur sağlıkla kavuşursun Genişletmek için tıkla... İnşallah ,Amin