Bebeğim emerken ağlıyor

Allah korusun düşünmeyin oyle kotu seyler.Ama yinede tedbir amacli kontrollerini ihmal etmeyin.Zaten edicek birinede benzemiyorsunuz.Allah evlatlarimizla sinamasin hicbirimizi.Su idrar enfeksiyonunu hayırlısıyla bir Atlatin.sikayetleri devam ederse tekrar gösterirsiniz.

Bugün doktorumuza söyledim hemen “video çekin gönderin” dedi ama bidaha yapmadı, yapsa da yakalayamam çünkü aniden yaptı. “İsterseniz yarın getirin tekrar muayene edelim” dedi. 5 gün sonraki kontrolümüzü mü beklesem, yoksa yarın gidip eeg mi istesem?

Baktım. Enfeksiyon belirtilerinde var meme reddi, şurupta da mide bulantısı var, meme reddi olarak yazmıyor.
Bikac gun ilaclarin fayda etmeseni bekleseniz daha iyi.Hastanelerde hep mikrop yeri aslinda.Elbette yinede siz bilirsiniz huzursuzsaniz goturebilirsiniz

Tum yorumlari takip edemedim. akrepistan nasil oldu bebeginiz?
Idrar yolu enfeksiyonu mu dendi?
Normal zamanda da cis yaparken titreyebiliyor bebekler, benim iki cocugum var ikisi de yapiyor bu hareketi.
Bir de enfeksiyon varsa belki cani aciyordur cis yaparken o zaman da degisik hareketler yapabilir.
Biraz gozlemleyin hemen akliniza kotu şeyler getirmeyin, eeg falan daha ileri asamalar . sizin bebeginiz su an hasta pek cok degisik huy edinebilir.

Selam canım benimde bebeğim bi ara öyle yaptı, doktorumuz eğer göğüslerin çok doluysa emmez dedi,göğüslerini biraz boşaltmanı tavsiye ederim

Bebeğime idrar yolu enfeksiyonu demişti doktor antibiyotik vermişti, bir kez içirdim ikincisinde kusunca kesmiştim ilacı ama emerken ağlamaya ve gün içinde de sürekli huysuzluk etmeye başladı sağolsun buradaki arkadaşlar çok moral verdi geçicidir, enfeksiyondandır diye ve antibiyotiğe devam ettim 3.gün kızım tekrar emmeye başladı sihirli değnekle dokunmuşlar sanki herşey normale döndü çok şükür. Titreyerek ağlamasını kontrol edicem bakalım.

Gozunuz aydin.Gecmis gitmis olsun.Sevindim bende

Kızlar çok teşekkür ederim moral verdiniz bana geçicidir diye gerçekten geçti eskisi gibi moç moç emiyor kızım maşallah. Enfeksiyondanmış sanırım, hepinizi öperiz.

Kızlar çok teşekkür ederim moral verdiniz bana geçicidir diye gerçekten geçti eskisi gibi moç moç emiyor kızım maşallah. Enfeksiyondanmış sanırım, hepinizi öperiz.
Masallah ya burda olsa isiricam hele emen bebeklere bayiliyorum.Allah nazardan saklasin masallah ya

Ayni sorunu bizde yasiyoruz canm ve 10 gundurde dewam ediyor dr. Hersey normal diyo ama avaz avaz agliyor ozellikle gunduzleri

Tahlil yapmadi yapmadan bisey yok dedi bnmde aklimda kaldi gazi var ondan mi acaba diye
Valla ezbere gaz, gaz diyorlar ama gazını çıkarıp emziriyordum yine aynıydı. Bize de ilk gittiğimiz doktor gaz dedi, hatta çıkardım yine ağladı emerken hemen geri gittim böyle böyle diye “hala var demekki” demişti, gaz damlası vermişti. Tahlil falan da yapmamıştı. Nasıl ki ateşi çıktı kendi doktorumuza gittik (izindeydi, çağırttık) hemen tahlillerini yaptı. Burda bana yazan bir arkadaş vardı. Onun da bebeği 3.ayda aynı şeyi yapmış, başka hiçbir belirti yokmuş ateş falan o yüzden doktoru meme grevi bu aylarda normal demiş. Bir ay uğraşmış sorun düzelmemiş en sonunda kendisi idrar kültürü istemiş ve çocuk idrar yolu enfeksiyonu geçiriyormuş erken göremedikleri için böbreklere sızmış idrarı şimdi 5.aya kadar antibiyotik kullanacaklarmış. Ne olur tahlil isteyin, yorumlarda var hanımefendinin yazdıkları bakabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…