2 aylık kızım ateşlendi, doktorumuz idrar yolu enfeksiyonu geçirdiğini ve antibiyotik tedavisine başlamak zorunda olduğumuzu söyledi. 2 gün oldu antibiyotik şurup kullanıyoruz. Bebeğim deli gibi emen, bıraksan memede yaşayacak bir bebekti ama ne olduysa emmiyor. Antibiyotik aldıktan bir gün sonra emerken fışkırtarak kustu, midesi boşaldı diye biraz daha emzirdim. Akşam antibiyotiğini verdim ve yine fışkırtarak kustu. Şimdi aç, parmaklarını emiyor, emzik emiyor, deli gibi mememe saldırıyor ama iki emdikten sonra ağlamaya başlıyor. Tekrar memeyi alıyor tekrar bırakıp ağlıyor. Tok herhalde diye bırakıyorum ağlayarak parmaklarını emiyor. Bugüne kadar gaz sorunu yaşamadık, doktor gazı var diyor gazını çıkartıp emziriyorum yine aynı yine aynı. Sütüm az değil sağdım, memelerim doldu taş gibi. Gece uyanıp meme arardı, aramıyor. Ben uyandırıyorum öyle emmiş olmak için emiyo emzik gibi. Eskiden moç moç çekerdi, moç moç çekerse ağlıyor hem de avaz avaz. Ayakta emzirdim, pozisyon değiştirdim sonuç aynı. Kahroluyorum, eğer kilo alımı durursa doktor mamaya başlayalım diyecek. Göğüslerim dolup taşarken bebeğime mama vermek istemiyorum, bebeğime ne oldu?