- 1 Temmuz 2017
- 672
- 726
- 33
- 38
- Konu Sahibi akrepistan
Allah korusun düşünmeyin oyle kotu seyler.Ama yinede tedbir amacli kontrollerini ihmal etmeyin.Zaten edicek birinede benzemiyorsunuz.Allah evlatlarimizla sinamasin hicbirimizi.Su idrar enfeksiyonunu hayırlısıyla bir Atlatin.sikayetleri devam ederse tekrar gösterirsiniz.Amin, allah başka dert göstermesin. Bugün de değişik hareketler yaptı, gülerken, oynarken birden düşüyormuş gibi korkarak titredi ve ağladı ben sevmek için uzandım bidaha aynısı sonra susturamadım. Sakinleşince yatağa yatırdım yine aynı. Böyle değildi benim bebeğim, açıkmadan ağlamazdı. Hep neşeli, mutlu. Ne oldu anlamıyorum gözünden yaş eksilmedi bir haftadır. Korkum nörolojik bir problem olması. Benim abim zihinsel engelli. 7 aylıkken annemle oynarken birden korkup titreyerek ağlamış, sonra uyumuş. Hergün tekrarlamış, gitmedikleri doktor kalmamış. Diş demişler, gaz demişler meğerse nöbet geçiriyormuş. En son bir doktor anlamış ama iş işten geçmiş. Bi de abim çok kiloluydu forsepsle doğdu ve kadere bak Zeynoş’un da kordonu çok kısaydı o da forsepsle doğdu. O yüzden bu kadar evhamlıyım. Gözüm hep üstünde, gözünü kaydırsa yüreğim ağzımda elimde değil.