N
nezorbirsefreeee
Ziyaretçi
ben sıteye yenı uye oldum ve senın yazdıgını okuyunca inan cok kotu oldum benım 4 aylık oglum var ve gaz sancısı cok fena oda cok uykumuz oldugu zaman sıkıştırıyor ve eşimde bende dayanamıyoruz hale gelıyoruz eşim uyuyor ben tek ugraşıyorum artık dur denecek kadar aglıyo tam bır sınır kupu oluyorum cocugu nerdese bogacam allah korusun oglumu cooooooookkkkkkkkkk sevıyorum ama delırtıyo ona zarar vermemek için kendıme zarar vermeye baslıyorum fazla degıl dıslerımı sıkıyorum ve aglıyorummmm ben annelıgı basaramıyorum dıyorum bu arada eşim devreye gırıyor bıraz kendımı sakınlestırıp oglumu tekrardan alıyorum emzırıyorum ve agrı içinde kendınden geçip derın bır uykuya varıyor ve ben gene aglıyorum sacma sapan dusuncelere daldıgım ıçınnnn
ogluma nasıol kıyabılırım .şimdi kendımı senın yerıne koydum ve dusundumkı gaz sıkıntısı olsun yeterkı razıyım allah baska dert zeval vermesın sadece kendıme degıl tumbebeklere ve annelere böyle bır sıteyle tanıstıgım ıcın cok mutluyuma.s.
ogluma nasıol kıyabılırım .şimdi kendımı senın yerıne koydum ve dusundumkı gaz sıkıntısı olsun yeterkı razıyım allah baska dert zeval vermesın sadece kendıme degıl tumbebeklere ve annelere böyle bır sıteyle tanıstıgım ıcın cok mutluyuma.s.